Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przeszedłem wszystkie części i czekam.Na mesjasza nie liczę, bo ten tytuł do takich nie należał nigdy. Ale fajny i przyjemny tytuł na jedno przejście.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 godzin temu, wrog napisał(a):Zawsze lubiłem Fable, więc trochę się jaram. Dziwnie jednak słuchać o nowym Fable bez bajeczek Piotrusia o rewolucyjnych rozwiązaniach. No i mam wrażenie, że tak pokazywali gierkę żeby za dużo nie było widać. Jak na tyle lat grzebania się i opóźnieniach, to spodziewałem się szerszej prezentacji rozgrywki. Liczyłem też na wcześniejszą premierę, bo na jesieni teoretycznie muszą jeszcze upchać Gearsy i Halo.Nie oszukujmy się ta gra na pewno wyleci na początek 27 - to widać po tej prezentacji.Śmiesznie się czyta ta porównania do Hogwartu, widać, że te osoby nigdy nie grały w Fable, bo tu dostaliśmy 100% Fable w Fable i za to plus, walka i mechaniki o których była mowa chylę czoła, oby udało się to wszystko dostarczyć. Mam nadzieję, że to będzie Wiedzmin 3 tej generacji!Jedyne co to jest IMO za sterylna grafika, brakuje tu efektów cząsteczkowych, wiatru itp rzeczy Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Soul
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiedźmin 3 tej generacji Ładnie ktoś odpłynął od rana…Niech się skupią na fabułę, utrzymanie baśniowego klimatu 1. Jak pójdą w stronę 3 ze ślubami homo to lekkie meh. Systemu walki też nie ma sensu rozdrabniać. Ma być prosty, ten tytuł ma być jak bajka. Tak zapamiętałem jedynkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja tam mu klauna wlepiłem za negowanie podobieństw do Hogwartu, gdzie te aż wylewają się z ekranu.Porównania do Wiedźmina to nawet szkoda komentować...W ogóle śmiesznie, że pewnie będzie problem zrobić ładną, kobiecą postać, bo wiadomo - zachodnia gierka, więc ładna kobieta to grzech śmiertelny, ale np animacja powolnego chodzenia postaci męskiej jest strasznie pedalska i zniewieściała
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Soul napisał(a):Mam nadzieję, że to będzie Wiedzmin 3 tej generacji!Ja mam nadzieję, że to nie będzie kolejne Avowed tej generacji i pomimo gęsto serwowanego ideologicznego przekazu dostaniemy postaci, dialogi i fabułę napisane przynajmniej na przyzwoitym poziomie. Jak to nie będzie wkurwiać na każdym kroku to resztę załatwi wciągająca eksploracja, walka, poboczne aktywności itd. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 46 minut temu46 min 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):np animacja powolnego chodzenia postaci męskiej jest strasznie pedalska i zniewieściałaDlatego, że pewnie dodali edytor postaci na ostatnią chwilę.
Opublikowano 31 minut temu31 min A gdzie tam na ostatnią chwilę.Wredny znowu odkrył spisek środowisk LGBT przeciwko graczom.
Opublikowano 7 minut temu7 min 3 godziny temu, Soul napisał(a):bo tu dostaliśmy 100% Fable w FableTa seria nigdy nie przyciągała mnie grafiką czy baśniwością ale mrocznymi twistami w środku rozgrywki. Jeżeli cała opowieść będzie cukierkowa i nie będzie pojebanych zwrotów akcji i naprawdę ciężkich wyborów moralnych to dla mnie nie będzie to Fable.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Chciałbym zanurzyć się w tą produkcję jak w Wiedzmina 3 - to miałem ba myśli.Widać, że gra ma predyspozycje do bycia czymś takim czym był W3 dla nas graczy.Serio zagrajcie sobie w stare Fable a zobaczycie, że to wszytsko zaczęło się już lata temu.Klimat, muzyka wylewa się z ekranu, sama walka już wyglada lepiej niż to co miał do zaoferowania Wiedmzin 3.Jeszcze zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni w momencie pierwszych recenzji, które będą wspomniac, ze W3 jest wyczuwalny w nowym Fable. :P
Opublikowano 1 minutę temu1 min Wystarczy, że fable nie będzie miało koazckich postaci i fabułe i pozamiatane.