Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 387 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

spotkałem dzisiaj na targu po 50pensów :) Jak wrócę do Polski pochwalę się moją skromną kolekcją :D

enyłej blisko 40-letnie Spidermany będą w niej ładnie wyglądać.

20140923_100809.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Większa część mojej kolekcji. Brakuje kilku albumów usagiego (mam wsio co wyszło w Polsce, pierwsze wydania), fullmetali, Thorgala, mang od Hanami, Detektywa Jeża. Są na wypożyczeniu lub stoją na półce w Krakowie.

W akcji zaginęła cała masa innych : kolekcja Asterixów, komiksów od TM-Semic (batki, spidery, supki, transy, żułfie, punishery...), albumy Baranowskiego, Kaczory Donaldy, trochę fantastyki, magazyny komiksowe. Całe moje dzieciństwo.

486d77e5c4b6976f25bbf5ecb679c9cf.jpg

Resztki magazynów komiksowych

ae506c8d42c89c467ee5b53bc816acf5.jpg

Resztki dzieciństwa. Cubitusa czytałem chyba z 50 razy. Teraz sobie uświadomiłem, że nie rozumiałem treści...

6275bb768a769869cd4d4bf96c111e27.jpg

I bonus. Serio jestem w szoku, że ktoś to wydał w Polsce. Mocne sceny. Chciałbym, żeby jakiś 5 latek dostał to pod choinkę, bo "śmieszny obrazek na okładce"

a5a156f6baadfad4b86d3ce6fed5af01.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Się zapomniałem pochwalić zakupem na święta

CAM00134.jpg

Jeszcze pozostało zdobyć tom 2 z KzK i resztę Batmanów...

Opublikowano

No wiem. Ciężko trafić. Po księgarniach powęszyć. Może gdzieś na półkach zalega.

Opublikowano

O, widzę że na tym multivesum można 100 naboi skolekcjonować całe [co mam nadzieje uda mi się w tym roku] bo w wersji pl chyba tylko połowa tomów wyszła.

Btw co do Sandmanów z pierwszego wydania pl to brakuje mi już tylko jednego :D

Opublikowano

Wszystko co obecnie jest dla mnie najcenniejsze. Do pełni szczęscia brakuje już tylko kilku tytułów (Preacher, kilka eurokomiksów):

IMG_1575.jpg

edit: Ok, Muse to szajs...

Oddam w dobre ręce (ale już nie tam gdzie poszły Essentiale) HC New Avengers Hickmana. Zbliża się OHC i będę miał dubla a i tak nie uda mi się tego sprzedać:

IMG_1573.jpg

poszło

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Planuje kupić coś z Kanonu Komiksu (wyd. Egmont). Co polecacie na początek ?

Opublikowano

Piotruś Pan, szczególnie że w świetnej cenie można dorwać w necie.

Opublikowano

IMG_1604.jpg

Naprawdę mocne. Jodo w szczytowej formie. Gorąco polecam.

Opublikowano

Dzisiejszy zakup, 59zł za sztukę, nówki w folii. Przejrzałem kilka stron, na plus że każda postać jest rysowana przez kogoś innego, a sama kreska bardzo fajna, zobaczymy jak historia.

60557822173224022654.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Son of the Gun to nie jest przypadkiem Juan Solo?

Tak :)

@Yeti - podobno Ozymandiasz najlepszy. Z tego co czytałem spierniczyli historię z Rorschachem :(

Opublikowano

Yeti jak przeczytasz to napisz wrażenia.

A Juan Solo gdzieś mam na dysku to sobie odświeżę. :)

Opublikowano

Son of the Gun to nie jest przypadkiem Juan Solo?

Tak :)

@Yeti - podobno Ozymandiasz najlepszy. Z tego co czytałem spierniczyli historię z Rorschachem :(

oba spoko, ale ozymandiasz lepszy ze względu na dośc oryginalną kreskę.

Opublikowano

strasznie się podjarałem jak sie okazało, że ten koreaniec (?) będzie rysował batman/superman, ale niestety wyszło chu.jowo :(.

Opublikowano

IMG_1605.jpg

Oddam. 15 zł wysyłka. Avengers był już wczesniej ale ktos się nie odezwał. Thunderbolts wyjdzie niedługo w WKKM.

Opublikowano

IMG_1604.jpg

Naprawdę mocne. Jodo w szczytowej formie. Gorąco polecam.

Czytałem Borgiów parę lat temu i tam serio nie ma pitu-pitu.