Opublikowano 8 stycznia 20169 l Noworoczne zakupy. Czytał ktoś Stwórce? Podobno najlepszy komiks ubiegłego roku.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Do kolekcji. Przedstawione wydarzenia czytający chłonie z zainteresowaniem, a sama kreska, jak i barwy - rewelacja.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ależ proszę ^_^ Era Ultrona jest małym grubaskiem w porównaniu do innych trejdów.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Z Ligą....i Szarym jeszcze się nie zapoznałem, ale "Sprawiedliwość" robi piorunujące wrażenie. Warto wydać nań 160zł. Tomisko jest niezwykle opasłe, a jakość kreski jest wprost kapitalna.Batmany niestety nie są już tak wybornie narysowane, ale za to nadrabiają historią (zdecydowanie), same okładki, jak ich różnorodność, także na plus.
Opublikowano 15 lutego 20169 l W niedużej księgarni, w której czasami kupuje książki i komiksy. Sprawdziłem w gildii, promocja z 169zł na 144zł, ale do tego dochodzi koszt przesyłki plus czas. W drugim sklepie, także oferowali ją za 169zł. Zatem sądziłem, że 160zł będzie słuszną ceną. Niemniej na lovebooks przykładowo można ją kupić za ok 114zł.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Skalp już do mnie jedzie a z Deadpoolem niezły przypał. Z dnia na dzień znikł z niektórych księgarni bo nakład wyczerpany. xd
Opublikowano 22 lutego 20169 l Zdążyłem zapoznać się póki co z Deadpool. Kreska przyzwoita, jakość papieru bardzo dobra. Sama historia przedstawia bohatera walczącego z byłymi prezydentami USA w wersji zombi.Momentami jest dosadnie i zabawnie. Natomiast Saga i DD Żółty podobno bardzo dobre. Zobaczy się. Edytowane 22 lutego 20169 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 22 lutego 20169 l Shazama dostałem na gwiazdkę więc mogę wyrazić zdanie. Kreska bardzo fajna, pasuje do bohatera i historii. Jeśli zaś o story chodzi, to jest to dosyć typowy origin, ale jednak bohater nietypowy. Czyta się to płynnie i bardzo przyjemnie, a wszystko jako całość wypada bardzo przyzwoicie. Dobra i warta swej ceny pozycja.(zwłaszcza jeśli kupuje się w dyskontach ) Edytowane 22 lutego 20169 l przez Luqat
Opublikowano 22 lutego 20169 l Mmmmm Saga kiedyś to kupię, ostatnio w ogóle napaliłem się na komiksy od Image (te które będą i są wydawane w Polsce: Żywe Trupy, Fatale, Chew, Saga, Lazarus, Black Science, Deadly Class, Velvet, Bękarty) (jak będzie więcej gotówki to bierę ). Shazama bardzo fajnie się mi czytało, był to mój pierwszy kontakt z tą postacią, kreska przyjemna dla oka i scenariusz też niczego sobie. Zadowolony z zakupu ^_^. Edytowane 22 lutego 20169 l przez Malibu
Opublikowano 23 lutego 20169 l Dawno nic nie wklejałem. Dzisiaj kurier przyniósł mi to co zamawiałem chyba pół roku temu. Jeszcze czekam na 3 komiksy (ostatni vol DD Waida, Secret Wars i chyba Avengers) i to już będzie wszystko. Hawkeye vol 2 OHC zamykający serię - cudo i najlepszy komiks z Marvel Now ale u nas wolą wydawać same sredniaki Avengers OHC vol którystam nieistotny bo w porównaniu z tymi dwoma to sredniak Daredevil vol 4 - najlepszy DD jak dobrze pójdzie to u nas Sideca wyda to za 4 lata. Oby stracili licencję i wydał to Egmont czy ktos inny wydający te wszystkie x-meny, spajdermeny, dedpule Ten Batman jest zarąbisty! Na początku pierwszej dekady XXI wieku czytałem to z cbra i bardzo mi się podobało. Jojo - już raczej nie kupię. ka$y szkoda na mangi. Klasyka, jestem cholernie zadowolony. Bardzo długo czekałem na tego S-M. Pamiętam te historie z TM-Semic. To ma już chyba każdy i każda babcia w tym kraju. Też dostałem go na walentynki. Edytowane 23 lutego 20169 l przez ornit
Opublikowano 23 lutego 20169 l Zakup na propsie , spokojnie Hawkeye też zostanie u nas wydany (mam taką nadzieję ) A ten Daredevil to jest z Marvel NOW! wiec jego wyda jak coś Egmont (też mam taką nadzieję ) a Sideca ma licencje na tomy poprzednie z przed Marvel NOW! Sideca mogła by coś się ruszyć a nie odwalają manianę z tym DD. - Daredevil Waid tom 1 (#1 - 10 (2011), 10.1, Amazing Spider-Man #677) - Daredevil Waid tom 2 (#11 - 21, Avenging Spider-Man #6, Punisher #10) - Daredevil Waid tom 3 (#22 - 36)
Opublikowano 25 lutego 20169 l Malibu, daj znać czy ten Skalp to coś dobre. Dobrze słyszałem, że mają być jeszcze dwa tomy?
Opublikowano 25 lutego 20169 l Skalp? Skalp jest za(pipi)isty, niesamowity klimat, scenariusz (J.Aaron), postacie, bardzo dobra kreska. Ja jetem zachwycony 9/10 jak dla mnie za ten pierwszy tom. W tym roku mają być jeszcze ze dwa tomy (te większe), w sumie jest 10 tomów (mniejszych) ale Egmont u nas wydaje zwiększone po dwa mniejsze tomy zawarte w jeden, drugi chyba będzie zawierał 3 tomy tak jak w Ameryce. https://www.goodreads.com/series/57969-scalped Jak chcesz więcej opinii to wejdź na forum gildii http://www.forum.gildia.pl/index.php/topic,31332.105.html Warto, warto, warto zaopatrzyć się w ten tytuł ^_^ Edytowane 25 lutego 20169 l przez Malibu