Skocz do zawartości

Super Mario 3D All-stars

Featured Replies

• Odpowiedzi 367
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pykam sobie tak ostatnio po raz kolejny w tego Galaxy - pierwsze podejście było na premierę na wii, i stwierdzam, ze jest to mocno średnia gierka. Sterowanie ruchalne to jakaś kpina, a samo popylanie

• Wszystkie gwiazdki w M64 zdobyte

Opublikowano
4 godziny temu, MBeniek napisał:

Jaja będą jak tych edycji cyfrowych nie będzie się nawet dało odpalić po 31. marca :Coolface:

Proszę nie siać pudełkowej propagandy

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Ale pudełka będą BEZCENNE.

Dopóki Nintendo nie zrobi na następcę Switcha remastera tych trzech remasterów.

Są do tego zdolni.

Opublikowano

Galaxy 2 pewnie wyjdzie osobno na wiosnę bo czemu by nie. Daliśmy się wyruchać dzisiaj to będziemy dymani dalej.

Opublikowano

Trzy gry w cenie jednej, gdzie o ile się nie myle, Sunshine bylo dostepne tylko na gacku, to nie jest zły deal. Pełna cena za samo galaxy 2 to by było golenie.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Bzduras napisał:

Proszę nie siać pudełkowej propagandy

Uff... przy nintendo to nigdy nie wiadomo. I chyba już wiem jak podbić cenę mojego premierowego switcha jak będę chciał wymienić go w przyszłym roku na ewentualny model "pro" :D

4 minuty temu, Ukukuki napisał:

Mnie zastanawia tylko dlaczego nie ma Galaxy 2. Kolekcja była by pełna a tak lipa. 

Nintendo udaje jakby ta odsłona w ogóle nie istniała, nie ma żadnej wzmianki o niej na tym direct'cie - ani na grafice, na której pokazywali okładki wszystkich marianów, ani później jak pokazywali z nich gameplaye.

I szkoda, że w pakiecie 3D World nie dorzucili też 3D Landa :( Jakoś mi się nie widzi dawać za jeden remaster + dlc pełnej ceny. Tym bardziej, że imo 3d world to najsłabszy 3d marian.

Opublikowano

Wii sprzedałem po tym jak bardzo mnie odrzucało sterowanie w Galaxy. Czy ktoś potwierdził, że można to ogarnąć na Pro Conrolerze?

Dodatkowo nigdy nie zagrałem w Sunshine mimo posiadadania GameCube'a.

Tak czy inaczej kupuję. Pytanie jak bardzo będę rozczarowany.

Opublikowano

Z tego co słychać to galaxy 2 nie ma bo było jakieś problematyczne sterowanie ruchowe Yoshim. Ponoć.

Ale pewnie sterowanie do 1ki mają z nVidia shield, więc tu było prościej.

Ja wyczuwam, że po prostu nie będzie galaxy 2 na switcha.

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

No ale jedynka też będzie wymagała odpinanych Joy-Conów, więc jaki to problem

Nie będzie. Jak dobrze rozumiem tylko w jakimś trybie czy czymś tam marginalnym.

2 minuty temu, MLeKSk napisał:

A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej?

Raczej tak. Nie widzę powodu, żeby tak nie było. Zwlaszcza ze dodaja cos nowego. A nawet Capitany Toady miały pudełko. 

Opublikowano
14 minut temu, Basior napisał:

Nie będzie. Jak dobrze rozumiem tylko w jakimś trybie czy czymś tam marginalnym.

W coopie bodajże.

Opublikowano

Tak w tym pseudo coopie gdzie drugi gracz tylko zbierał lumy na ekranie wiilotem

Opublikowano
42 minuty temu, MLeKSk napisał:

A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej? Bo na stronie Nintendo nie widziałem wzmianki jaka będzie wersja.

Co do braku Galaxy 2 to trochę to dziwne, bo ponoć zrezygnowali z niej ze względu na duży nacisk w tej części na sterowanie ruchowe. No ale jedynka też będzie wymagała odpinanych Joy-Conów, więc jaki to problem? No ale nawet jakby osobno wydali to i tak bym brał :-P 

Gram właśnie w to odświeżone All-Stars co dodali do abonamentu i o ja cie, ale to dobre. Przypomina się dzieciństwo :-)

Mi się wydaje, że wydadzą to później za dodatkową kasę. Co to niby za problem z tym sterowaniem ruchowym skoro są joy-cony?

Opublikowano

200 zł to mogę dać, za przenośną kolekcję 3 marianów dostępnych na dolphinie i starych konsolach :)

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Mi się wydaje, że wydadzą to później za dodatkową kasę. Co to niby za problem z tym sterowaniem ruchowym skoro są joy-cony?

A Lite? Musieliby sobie dokupić ludzie.

Opublikowano

To sterowanie do co-opa - chcesz co-op to potrzebne są joy cony do lite, prosta sprawa

W sumie to nie ma problemu, wszystkie będą działały przenośnie

Opublikowano
6 minut temu, Basior napisał:

A Lite? Musieliby sobie dokupić ludzie.

No to by sobie dokupili:) Przecież tutaj przy jedynce też jest adnotacja, że do Lite potrzebne są joye. Ja myślę, że dadzą dwójkę przy premierze PRO.

Opublikowano

Na ultimie już zniknął preorder, był krótko. Perfectblue nadal twardo sprzedaje.

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem na allegro, mam nadzieję, że nie będzie lipy:D

Opublikowano

Nie będzie. Daliśmy się wydymać bo to pewnie żaden " limitowany" nakład, a zwykły marketing.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, MLeKSk napisał:

A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej?

Jest już nawet okładka:

Plus heheszek na koniec dnia:

Spoiler

Eg_tfrWWkAQTNGL?format=jpg&name=medium

:usmiech:

Opublikowano

Preorder złożony. No szkoda tego SMG2. Chciałbym wierzyć, że wyjdzie w późniejszym czasie, choćby do pobrania, ale wątpię.

Opublikowano

Wyjdzie, wyjdzie spokojnie.

Opublikowano

Pewnie, że wyjdzie. Jedynkę wydają, to i dwójeczkę puszczą, ale wrzucą za 60 dolców samą, bo czemu by nie. 

To Nintendo.