Opublikowano 1 lutego 20223 l Na chwilę obecną wszystkie te "czasowe" tryby wróciły po krótkiej absencji. Szczerze, to po uzyskaniu 50 poziomu jest mocno nudno. Wczoraj sprawdziłem serwery zrobione graczy na PS5. Całe CZTERY o 22.30... Te hektarowe mapy....
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Gra ktoś w to jeszcze? Poprawiło się coś od bety? Jakieś nowe mapy bronie coś usprawnili?
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Nie To w sumie odpowiedź na wszystkie 3 pytania Ja w Squad gram, polecam, taki "poważniejszy" BF.
Opublikowano 2 maja 20222 l W dniu 13.04.2022 o 22:10, KarolJanuszGejmingu napisał: Gra ktoś w to jeszcze? Poprawiło się coś od bety? Jakieś nowe mapy bronie coś usprawnili? aktualnie poziom S043 bodajze i 296h na liczniku wg bf trackera (niedawno udostepnili statsy dla 2042), 9/10 specjalistow na mastery 1. ...ale tak, opieszalosc DICE w przywracaniu stanu, ktory ta gra powinna miec, wkurwila mnie tez na tyle, ze na pare tyg. wrocilem do BF1 & BFV. Wrocilem do 2042 niedawno po ostatnim patchu- jest po nim lepiej (zwlaszcza, ze naprawili granaty Sundance, ktora jako ostatnia masteruje- choc i tak idzie to tak kurewsko wolno, ze szok). W maju ma byc kolejny patch- dobrze byloby, gdyby w koncu kurwa przynjamniej normalne serwery z przegladarka zrobili... Edytowane 2 maja 20222 l przez tommi
Opublikowano 8 maja 20222 l Jedna akcja z weekendu. W pierwszej chwili myslalem, ze to boty, ale nie Pierwszy granat rzucilem jak totalny noob- mialem farta, ze sam przy tym nie zginalem Dopiero pozniej na powtorce zobaczylem, ze zniszczylem nim znacznik odrodzen wewnatrz, obok ktorego przebieglem Wczoraj zrobilem ostatnie unlocki w drugim czolgu i Wildcat'cie (masakra pojazd, czolgi nie maja szans), kolejny idzie MAV.
Opublikowano 15 maja 20222 l Gram sobie w międzyczasie zarówno w BF2042 jaki BFV i jasny chuj nowy BF w zasadzie w niczym nie jest lepszy technicznie. Grafika gorsza, poruszanie się gorsze, feeling strzelania gorszy. Wydaje się też ze w BFV jest więcej graczy, ale to pewnie dlatego że gra jest w gamepassie, a BF2042 jeszcze nie. Porażka, contentu też mało i nic nie ma na horyzoncie by się jarać i wracać do tej gry.
Opublikowano 16 maja 20222 l 18 godzin temu, MaZZeo napisał: Gram sobie w międzyczasie zarówno w BF2042 jaki BFV i jasny chuj nowy BF w zasadzie w niczym nie jest lepszy technicznie. Grafika gorsza, poruszanie się gorsze, feeling strzelania gorszy. Wydaje się też ze w BFV jest więcej graczy, ale to pewnie dlatego że gra jest w gamepassie, a BF2042 jeszcze nie. Porażka, contentu też mało i nic nie ma na horyzoncie by się jarać i wracać do tej gry. To, że jest w GP to jedno ale 2042 zostało olane przez graczy po prostu bo to fail. Sam feeling strzelania nie jest jeszcze tragiczny ale masa bugów, jedne z najgorszych map w historii BFa które w dodatku wyglądają sterylnie, brak balansu zarówno broni jak i spawnów, system specjalistów itd. Tu masz porównanie aktywności wersji Steam (bez graczy z GP)
Opublikowano 18 maja 20222 l Jest problemik (hehe) kumpel na seriex x nie moze mnie zaprosic do znajomych po moim EA id. W ogole mnie nie wyszukuje ale juz drugiego znajomego widzi (obaj gramy na pc) W druga strone ja kumpla widze po jego nicku i wysylam mu zaproszenie ale on go nie otrzymuje.....
Opublikowano 18 maja 20222 l mi się nadal śmiać chce jak pomyśle o tych wszystkich zagrajmerach co zapłacili za to 5 bomb!
Opublikowano 26 maja 20222 l ...i wciaz ani slowem o przegladarce serwerow... Do tego JEDNA mapa w S1- masakra, teraz naprawde zaczynam sie obawiac, ze ta gra juz sie jednak nie podniesie... https://answers.ea.com/t5/General-Discussion/Discussion-Thread-Battlefield-Briefing-Development-Update-May/td-p/11511385 Tutaj jest wiecej szczegolow, wlacznie z probka zmienionych voice line'ow na przykladzie Angela (btw. cale szczescie, ze to robia).
Opublikowano 28 maja 20222 l Ta gra już leży w grobie od miesięcy Niech już lepiej zaczną robić nowego prawdziwego BF Ale czy taki w ogóle powstanie ehh
Opublikowano 28 maja 20222 l Ostatnia nadzieja to przebudowa tego co do tej pory bylo zjebane (captain obvious) i co wazniejsze- wrzucenie tego jako free to play. Nawet jak popoprawiają to i owo to ciężko będzie na nowo przekonać ludzi do powrotu albo co gorsza do zakupu tego cudeńka Edytowane 28 maja 20222 l przez Jakim
Opublikowano 28 maja 20222 l Autor olać tą grę, z tego co już pisali jakiś czas temu to od dawna się robi BF już tylko na obecne konsole i piecze nad nim ma w głównej mierze sprawować ten od Titanfalla i Apexa z Respawn z planowaną premierą niby w przyszłym roku na jesień
Opublikowano 28 maja 20222 l A były jakieś frajery na forum, co kupili za 549 zł? Nawet jeśli tak, to mi ich nie żal, jak zostali wyjebani w dupę bez mydła.