Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prince of Persia: The Sands of Time - nie do końca wyjaśnione czy Remake czy Remaster XD

Featured Replies

Opublikowano

Brzmi jak randomowy tweet z dupy żeby nabić kliki na "Indie" dla takich właśnie osób. Koleś nawet nie jest w odpowiedziać w stanie doprecyzować, czy tak konkretnie ma na myśli, że jego zdaniem 4 lata robienia remake'u krótkiej gry to jest "last minute", czy że konkretnie Ubisoft kłamał z tym Montrealem i tak naprawdę nigdy gry nie przeniósł, czy co właściwie. Na koncie praktycznie każdy jeden post (a nawala ich masę codziennie) jest tylko ciśnięciem tej samej ideologii. Bardzo przekonujące i oświecające, na pewno miał "źródła" od samego Guillemota.

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 17,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kur.wa.   Not like this.  

• VGC Ubisoft has cancelled 6 games, including the Prince of Pe... It has also delayed 7 other games “to ensure enhanced quality benchmarks are fully met”…O kurwa, takiego finału to nawet ja nie przewid

• Nigdy nie sądziłem, że stanę do walki ramię w ramię z Figaro

Opublikowano

No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałna

Opublikowano

@Shen To tak w skrócie jakbyś czerpał wiedzę o polityce od brauna

Większość tego co pisze to kłamstwa, manipulacje lub rzeczy wyssane z dupy pawiana. Typ zebrał w chuj kasy na swoją grę, po 9 latach dalej nic nie ma i ciągle zwodzi ludzi. Typowy anty-woke grifter szerzący swoją propagandę i zbija na tym hajs jak kiszczaki i arkadickusy

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ok, przepraszam w takim razie za wrzutke.

Tak wyglada moj twitter

Zrzut ekranu 2026-01-24 160847.png

raz na jakis czas z nudów przescrolluje, ale nie jestem czestym gosciem.

Opublikowano
15 minut temu, Josh napisał(a):

No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałna

No nie wiem byku. Obejrzałem sobie oryginalny hinduski trailer i wyglądało to dla mnie akceptowalnie.

A potem poszukałem i trafiłem na to: files.catbox.moe/u24sb2.mp4

Image

Jak hinduski PoP wyglądał niby źle to nie wiem jak określić to co odjebał Montreal xD

Opublikowano

Grummz jedna z gorszych gnid na twitterze.

Ten góry obrazek mimo wszystko wygląda fajniej.