Opublikowano sobota o 14:592 dni Brzmi jak randomowy tweet z dupy żeby nabić kliki na "Indie" dla takich właśnie osób. Koleś nawet nie jest w odpowiedziać w stanie doprecyzować, czy tak konkretnie ma na myśli, że jego zdaniem 4 lata robienia remake'u krótkiej gry to jest "last minute", czy że konkretnie Ubisoft kłamał z tym Montrealem i tak naprawdę nigdy gry nie przeniósł, czy co właściwie. Na koncie praktycznie każdy jeden post (a nawala ich masę codziennie) jest tylko ciśnięciem tej samej ideologii. Bardzo przekonujące i oświecające, na pewno miał "źródła" od samego Guillemota.
Opublikowano sobota o 15:012 dni No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałna
Opublikowano sobota o 15:072 dni @Shen To tak w skrócie jakbyś czerpał wiedzę o polityce od braunaWiększość tego co pisze to kłamstwa, manipulacje lub rzeczy wyssane z dupy pawiana. Typ zebrał w chuj kasy na swoją grę, po 9 latach dalej nic nie ma i ciągle zwodzi ludzi. Typowy anty-woke grifter szerzący swoją propagandę i zbija na tym hajs jak kiszczaki i arkadickusy Edytowane sobota o 15:072 dni przez suteq
Opublikowano sobota o 15:092 dni Ok, przepraszam w takim razie za wrzutke. Tak wyglada moj twitterraz na jakis czas z nudów przescrolluje, ale nie jestem czestym gosciem.
Opublikowano sobota o 15:182 dni 15 minut temu, Josh napisał(a):No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałnaNo nie wiem byku. Obejrzałem sobie oryginalny hinduski trailer i wyglądało to dla mnie akceptowalnie.A potem poszukałem i trafiłem na to: files.catbox.moe/u24sb2.mp4Jak hinduski PoP wyglądał niby źle to nie wiem jak określić to co odjebał Montreal xD
Opublikowano sobota o 15:562 dni Grummz jedna z gorszych gnid na twitterze. Ten góry obrazek mimo wszystko wygląda fajniej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Niby jakiś wyciek ze skończonej niemal w 99.9999% gry. Raczej fejczur, no bo bez jaj, ale z drugiej strony mówimy o Ubisofcie, więc kto wie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Prince of Bolywood : Kumar strike againDo tego indyjski plakat kinowy i mamy przepis na najgorszy rimejk w historii
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na GOGu pakiecik trylogii Piasków plus PoP 2008 za niecałe trzy dyszki, jakby ktoś chciał się pocieszyć.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dawno temu kupione w cyferce na PS3. Ostatni raz grane ze dwa lata temu, więc już chyba czas odświeżyć te hiciory.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Właśnie sobie ogrywam w emulacji PS2 i muszę przyznać że poza walką to ta gra się bardzo dobrze zestarzała. Responsywne i dokładne sterowanie, dobra praca kamery, klarowność gdzie iść. No w porównaniu z TR Legend i Underworld wydanych lata później to Piaski Czasu zjadają je na śniadanie pod względem wykonania tych samych mechanik.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Też sobie gram w wersje z goga i nie wiem czy to wina wersji, ale dobrej pracy kamery to ja tutaj nie widziałem nawet przez sekunde xD mój największy zarzut bo walka co prawda prostacka, ale całkiem fajne wygibasy robi
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dokładnie tak. Miło z Twojej strony, że nawet nie porównywałeś PoPa do najnowszych Tomb Raiderów albo Uncharted, bo tutaj już trylogia Księcia wgniata w ziemię te tytułu jeżeli chodzi o platforming. Tym bardziej bawi jak mało Ubisoft musiało zmieniać w remake'u, żeby gracze byli szczęśliwi: skakanie mogło zostać po staremu, wystarczyło poprawić walkę, ulepszyć grafę, może trochę zmodyfikować lokacje, żeby były większe, zrobić fajny dekolt u Farah i w sumie finito. Tysiące pracowników w firmie przez tyle lat nie dało rady zrobić pieprzonej korytarzówki z gotowym przepisem na sukces. Niepojęte jakie to są bęcwały.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tę księżniczkę dziwkę to najchętniej bym z przepaści zrzucił. Ale mnie wkurwia jebana szmata pierdolona jezuuuu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 35 minut temu, suteq napisał(a):Tę księżniczkę dziwkę to najchętniej bym z przepaści zrzucił. Ale mnie wkurwia jebana szmata pierdolona jezuuuuKażdy ma taką postać ze świata gier, do której żywi podobne uczucia. Dla mnie kimś takim był Jonah z Tomb Raider. Czekałem na przestrzeni całej trylogii aż twórcy uśmiercą tego skurwiela, ale nie doczekałem się tego... no cóż, może w kolejnej odsłonie nowy złoczyńca zrzuci tego nudziarza z klifu, żeby był jakiś emocjonalny motyw zemsty dla Lary.Za taki zabieg dostaną z miejsca +3 do oceny końcowej. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 49 minut temu49 min 24 minuty temu, Czokosz napisał(a):Każdy ma taką postać ze świata gier, do której żywi podobne uczucia. Dla mnie kimś takim był Jonah z Tomb Raider. Czekałem na przestrzeni całej trylogii aż twórcy uśmiercą tego skurwiela, ale nie doczekałem się tego... no cóż, może w kolejnej odsłonie nowy złoczyńca zrzuci tego nudziarza z klifu, żeby był jakiś emocjonalny motyw zemsty dla Lary.Za taki zabieg dostaną z miejsca +3 do oceny końcowej.Był taki jeden z towarzyszy, ktory zapisał się już na kartach zagrajmerskiej histori: