Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Brzmi jak randomowy tweet z dupy żeby nabić kliki na "Indie" dla takich właśnie osób. Koleś nawet nie jest w odpowiedziać w stanie doprecyzować, czy tak konkretnie ma na myśli, że jego zdaniem 4 lata robienia remake'u krótkiej gry to jest "last minute", czy że konkretnie Ubisoft kłamał z tym Montrealem i tak naprawdę nigdy gry nie przeniósł, czy co właściwie. Na koncie praktycznie każdy jeden post (a nawala ich masę codziennie) jest tylko ciśnięciem tej samej ideologii. Bardzo przekonujące i oświecające, na pewno miał "źródła" od samego Guillemota.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałna
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Shen To tak w skrócie jakbyś czerpał wiedzę o polityce od braunaWiększość tego co pisze to kłamstwa, manipulacje lub rzeczy wyssane z dupy pawiana. Typ zebrał w chuj kasy na swoją grę, po 9 latach dalej nic nie ma i ciągle zwodzi ludzi. Typowy anty-woke grifter szerzący swoją propagandę i zbija na tym hajs jak kiszczaki i arkadickusy Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez suteq
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ok, przepraszam w takim razie za wrzutke. Tak wyglada moj twitterraz na jakis czas z nudów przescrolluje, ale nie jestem czestym gosciem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minut temu, Josh napisał(a):No faktycznie jakieś hindusy przecież robiły tę grę zanim oddano ją do zrobienia innemu studiu. To by też tłumaczyło, czemu Książę wyglądał jak brudas, a Farah jakby miała zespół dałnaNo nie wiem byku. Obejrzałem sobie oryginalny hinduski trailer i wyglądało to dla mnie akceptowalnie.A potem poszukałem i trafiłem na to: files.catbox.moe/u24sb2.mp4Jak hinduski PoP wyglądał niby źle to nie wiem jak określić to co odjebał Montreal xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Grummz jedna z gorszych gnid na twitterze. Ten góry obrazek mimo wszystko wygląda fajniej.