Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hogwarts Legacy

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie jakby wyszło z tego takie Bully. Zajęcia, aktywności na przerwach, poznawanie nowych ludzi. Dodać do tego Quidditcha, eksploracja całego Hogwartu, odkrywanie sekretów i wchodzę w to.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 131,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój bohater Ivan Jebietransov, będzie miał wschodnie pochodzenie.

• Dobra plz dajcie znać jak roziemu przestanie się ulewać co 2 post, bo nie idzie tego czytać. Chłop spodziewał się rdra 2 i bullyego w skórce hp, a dostał asasynka premium w skórce hp. No kto by to prz

Opublikowano

Co nie wyjdzie to pewnie kupie bo jestem psychofanem HP.

Opublikowano
8 godzin temu, Bigby napisał:

Fajnie jakby wyszło z tego takie Bully. Zajęcia, aktywności na przerwach, poznawanie nowych ludzi. Dodać do tego Quidditcha, eksploracja całego Hogwartu, odkrywanie sekretów i wchodzę w to.

Co nam jeszcze przepowiesz?

Opublikowano

Wygląda giga kozacko A jak ktoś jest fanem to już w ogóle siur sztywny 

Opublikowano

Miazga dupy! Dawać datę premiery!

Opublikowano

Końcówka roku w Hogwarcie? Jeszcze jak. :sir:

bye-im-off-to-hogwarts-harry-potter.gif

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ale będę napierdalal szlamami po ścianach.

Borze niech to chociaż w połowie będzie tak dobre jak zapowiada się 

Opublikowano

:fsg:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Podobało mi się praktycznie wszystko oprócz walki, jakoś sztywno i mało dynamicznie to wyglądało, no i przeciwnicy nie kwapili się do ataku (pewnie grane na easy).

Opublikowano

Liczę na fajne fabularne questy!

Opublikowano

Bully: Hogwart Stories :banderas:

Na tym pokazie praktycznie  nie wiedziałem wad dla mnie. No i te miejscówki poza Hogwartem :obama:

Jedyna rzecz do której mógłbym się przyflurwić, to edytor postaci. Wolę, z góry fajnie przygotowaną postać bez edycji. Mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe „szablony”, bo ten Mongoł z prezentacji nie powalał na kolana.

Reszta sztos i patrzàc po opiniach, to jak dowiozą, to co pokazują, to może być to gierka, która połączy w zgodzie forumek :) 

Opublikowano

:obama::obama::obama:

Czekałem na taką grę od czasów Zakonu Feniksa na PS2, niech to będzie dobre, proszę.

Opublikowano
29 minut temu, balon napisał:

Bully: Hogwart Stories :banderas:

No tutaj praktycznie nie wiedziałem wad dla mnie. No i te miejscówki po za Hogwartem :obama:

Jedyna rzecz do której mógłbym się przyflurwić to ten edytor postaci. Wolę, z góry fajnie przygotowaną postać bez edycji. Mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe „szablony”, bo ten Mongoł z prezentacji nie powalał na kolana.

Reszta sztos i patrzàc po opiniach, to jak dowiozą, to co pokazują, to może być to gierka, która połączy w zgodzie forumek :) 

Ogólnie kustomizacja nie będzie przeszkadzać bo jest VA, najgorzej jak robisz postać i nawet pierdem się nie odezwie.

Opublikowano

Jaranko. Wszystko co widziałem kupiło mnie totalnie. Będzie grane z żonką, bo ona jeszcze większym świrem Potterowym niż ja. 

Ciekawe, na ile w tym wszystkim twórcy przyłożą się do ciekawej fabuły i zadań pobocznych. 

Opublikowano

Totalnie zero zajawki miałem na ten tytuł, HP oglądam głównie z żoną po raz 2137, wiec i tak uniwersum się zna, ale tu wjechała nostalgia za Bullym jak pojebana :obama: Potencjał jest ogromny, oby faktycznie miało się normalny rozkład dnia, lekcje magii itd, a po godzinach łażenie po zakamarkach, wymykanie się z zamku i walka ze złem.

Opublikowano

Przecież będą inne ryje.

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Zajebiste to, ale powinni dać możliwość stworzenia własnego ryjca wedle upodobania :frog:

Będzie kreator, pokazywali na tym materiale. Ja mam nadzieję, że nie będę tylko mongolskie rysy :) a tak serio mam nadzieję, że będą w miarę spoko gotowe sety tak jak np w C2077.,