Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 913,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Dla mnie to stan faktycnzy jest taki. Każdy sklep ma może 300-500 konsol na stanei które roześle dzisiaj, a reszta to będzie dostawa 15.12 i tyle, no ale szukają klientów. Jak ktoś nie ma parcia może zamówić, ale nei spodziewałbym się dostawy w tym miesiącu.

Opublikowano

media expert siadlo od razu, mialem juz proces zakupowy, ale sie wys.rało

no, ale allegro dalo rade, odswiezalo sie w sekunde, kupilem z dodatkowym padem i bedzie na swieta. ufff.

Opublikowano

Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów :cebula:

Opublikowano
1 minutę temu, kiseki napisał:

Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów :cebula:

Oby doszła na święta tego ci życzę ale w kilku punktach MM na wyższych szczeblach mówili o połowie stycznia w naszym kraju .Oby nie  

Opublikowano

Kupiłem w Neo Net ~10 z dostawą na jutro, doszedłem do płatności i wybrałem BLIK... teraz kaplica już.

Opublikowano

Ja już w ME byłem w potwierdzaniu całego zamówienia, po adresie itp i po kliknięciu pokazało TWÓJ KOSZYK  jest pusty XD

Opublikowano

Strona MM wciąż muli strasznie. Najwidoczniej wielu ma nadal nadzieję. 

Opublikowano

:notbad:

Czekamy do grudnia panowie. Szał słabszy i się kupi :) 

Opublikowano

Żodyn w IT MM i ME się nie spodziewał obciążenia na stronach. Na co dzień to ledwo działa to dobrze ze na premierę się przygotowali[emoji1787] Dwa razy byłem już przy płatności na samym końcu procesu i je.blo[emoji854]