Opublikowano 26 września 202426 wrz W sumie to jest beka straszna, że są powystawiane oferty bundle'i z napędami, a tu nawet ceny nie ma ustawionej. Same prosiaki w RTV już pół godziny przed miały ustawioną cenę xD
Opublikowano 26 września 202426 wrz W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione
Opublikowano 26 września 202426 wrz Teraz, ThePatrickyo napisał(a): W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione Szkoda, ze wcześniej nie widziałem. Cóż wziąłem z euro
Opublikowano 26 września 202426 wrz 1 minutę temu, ThePatrickyo napisał(a): W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione no tak też kupilem ,ale bez Prosia
Opublikowano 26 września 202426 wrz https://www.mediaexpert.pl/lista,22624-sony-30-rocznica-oryginalnej-konsoli-playstation?sort=price_desc Tylko slim
Opublikowano 26 września 202426 wrz Teraz, Nonname napisał(a): Link? https://www.mediaexpert.pl/search?query[menu_item]=&query[querystring]=PS5 ANNIVERSARY
Opublikowano 26 września 202426 wrz Nie dla Polaka biedaka prosiak, wziąłem sobie pada na otarcie łez.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Teraz, Shen napisał(a): Nie dla Polaka biedaka prosiak, wziąłem sobie pada na otarcie łez. No przycięli mocno, bo nawet nie ma w linkach, to znaczy, że wrzucili wszystko, prócz tego limitowanego bundle'a xDD.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Ze strony ps direct z innych państw nie da się zamówić do Polski?
Opublikowano 26 września 202426 wrz Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji
Opublikowano 26 września 202426 wrz tego prosiaka 30th szkoda, ale dzieki bogu ze tu wlazlem i zobaczylem, ze w ME sa pady. ufffff. piekne sa.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Widzę, że Sony twardo walczy z paskudnymi napędziarzami. Mimo że pojawiły się u nas i Prosiaki, i edycje Anniversary, to sklepy nie mają jednak w ogóle uzupełnionych stanów magazynowych napędów. Źle się dzieje w giereczkowie.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 20 minut temu, GearsUp napisał(a): No ale jakiś limit zamówień też raczej mają ustawiony Nie mają. To jest yanuszex, przy każdej większej premierze zamówienia są zbierane do oporu.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 1 minutę temu, gnom napisał(a): Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji Wygląda na to, że tak. Widziałem na reddicie gościa z Finlandii, gdzie nie mają PS Direct, ale mówił, że pojawiły się w sklepach i na fińskiej stronie jest wzmianka o Pro, także chyba można się rozejść.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 5 minut temu, Sewesew napisał(a): Ze strony ps direct z innych państw nie da się zamówić do Polski? A możesz? Nie wiem jestem w każdej kolejce od początku istnienia linka i żadna nie doszła do końca xD. Najbliżej jest Luksemburg.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Teraz, Kris77 napisał(a): Slim Anniversary zamówiony, ciekawe czy Media Expert dowiezie. Media mi dowiozło każdą konsole na premierę jaka u nich zamówiłem.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Doczekałem się i.... XD W Hiszpanii wykupiona. Edytowane 26 września 202426 wrz przez Sewesew
Opublikowano 26 września 202426 wrz Panowie, a tego pięknego szarego Dual Sensa można gdzieś dostać osobno?
Opublikowano 26 września 202426 wrz Teraz, Tralalala napisał(a): Jest gdzieś Slim Aniversary z napędem? Na ME widzę tylko digital wszystkie sa sprzedawane jako digital, ale anniversary maja dodatkowy panel pod naped w pakiecie