Opublikowano 19 listopada 20204 l Karton zdewastowany, ale uj tam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dla mnie to stan faktycnzy jest taki. Każdy sklep ma może 300-500 konsol na stanei które roześle dzisiaj, a reszta to będzie dostawa 15.12 i tyle, no ale szukają klientów. Jak ktoś nie ma parcia może zamówić, ale nei spodziewałbym się dostawy w tym miesiącu.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Chuy, zamowilem przez allegro z 2 padami. Na spokojnie moge dostac w grudniu.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, Wojtas1986 napisał: Wszystkie linki wyprzedane Bierz na allegro jeśli termin dostawy Cię nie przeraża.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ciągle jest dostępna opcja z padem i fifą na MM za 2750. https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-fifa-21-edycja-mistrzowska-steelbook
Opublikowano 19 listopada 20204 l media expert siadlo od razu, mialem juz proces zakupowy, ale sie wys.rało no, ale allegro dalo rade, odswiezalo sie w sekunde, kupilem z dodatkowym padem i bedzie na swieta. ufff.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, kiseki napisał: Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów Oby doszła na święta tego ci życzę ale w kilku punktach MM na wyższych szczeblach mówili o połowie stycznia w naszym kraju .Oby nie
Opublikowano 19 listopada 20204 l Kupiłem w Neo Net ~10 z dostawą na jutro, doszedłem do płatności i wybrałem BLIK... teraz kaplica już.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ja już w ME byłem w potwierdzaniu całego zamówienia, po adresie itp i po kliknięciu pokazało TWÓJ KOSZYK jest pusty XD
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ktoś kupił kolejną sztuke za 4k https://allegro.pl/oferta/playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-9935722136
Opublikowano 19 listopada 20204 l Strona MM wciąż muli strasznie. Najwidoczniej wielu ma nadal nadzieję.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Żodyn w IT MM i ME się nie spodziewał obciążenia na stronach. Na co dzień to ledwo działa to dobrze ze na premierę się przygotowali[emoji1787] Dwa razy byłem już przy płatności na samym końcu procesu i je.blo[emoji854]