Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Dla mnie to stan faktycnzy jest taki. Każdy sklep ma może 300-500 konsol na stanei które roześle dzisiaj, a reszta to będzie dostawa 15.12 i tyle, no ale szukają klientów. Jak ktoś nie ma parcia może zamówić, ale nei spodziewałbym się dostawy w tym miesiącu.

Opublikowano

media expert siadlo od razu, mialem juz proces zakupowy, ale sie wys.rało

no, ale allegro dalo rade, odswiezalo sie w sekunde, kupilem z dodatkowym padem i bedzie na swieta. ufff.

Opublikowano

Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów :cebula:

Opublikowano
1 minutę temu, kiseki napisał:

Kupione na allegro z dwoma padami i kamerką. Może przyjść nawet w sylwestra. Do tego czasu pojawi się troche tanich używek Soulsów i Spidermanów :cebula:

Oby doszła na święta tego ci życzę ale w kilku punktach MM na wyższych szczeblach mówili o połowie stycznia w naszym kraju .Oby nie  

Opublikowano

Kupiłem w Neo Net ~10 z dostawą na jutro, doszedłem do płatności i wybrałem BLIK... teraz kaplica już.

Opublikowano

Ja już w ME byłem w potwierdzaniu całego zamówienia, po adresie itp i po kliknięciu pokazało TWÓJ KOSZYK  jest pusty XD

Opublikowano

Strona MM wciąż muli strasznie. Najwidoczniej wielu ma nadal nadzieję. 

Opublikowano

:notbad:

Czekamy do grudnia panowie. Szał słabszy i się kupi :) 

Opublikowano

Żodyn w IT MM i ME się nie spodziewał obciążenia na stronach. Na co dzień to ledwo działa to dobrze ze na premierę się przygotowali[emoji1787] Dwa razy byłem już przy płatności na samym końcu procesu i je.blo[emoji854]