Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

jaki jest termin waznosci kodow ? wykupiony UGP do konca 2023 a mam 2x 14 dni (te dodawane do padow). Sprawdzilem na koncie bez UGP i daja miesiac przy wpisywaniu tych kodow i zgodzie na autoodnawianie. Pytam bo tak prostym sposobem wyjdzie mi dodatkowe 3 miesiace bez zadnych kosztow

• Odpowiedzi 974
  • Wyświetleń 160,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

Za miesiąc mi się kończyło, to w sam raz wpadła ta promka. Doszedł jeszcze 1 miesiąc za rozliczenia cykliczne i teraz przynajmniej do połowy października spokój. ;) 

Opublikowano

Jak na razie jadę na promocji 4zł za pierwszy miesiąc. 

Czy wejdzie mi 10 x 14 dni, ewentualnie 20 x 14 dni? Wszystko na raz trzeba wbić?

Opublikowano

Kupować za jednym razem można tylko 10 paczek po 14 dni. Wejdzie wszystko, wbić możesz kiedy i ile chcesz, byle przed końcem ważności kodu.

Jeśli oczywiście dobrze cię rozumiem. ; )

Opublikowano
8 minut temu, beardo0 napisał:

Jak na razie jadę na promocji 4zł za pierwszy miesiąc. 

Czy wejdzie mi 10 x 14 dni, ewentualnie 20 x 14 dni? Wszystko na raz trzeba wbić?

No to sprytnie. 

Opublikowano
17 minut temu, Hubert249 napisał:

No to sprytnie. 

Czy sprytnie to nie wiem, taka była oferta, to wziąłem 

Potwierdzam, chula 

Pocisnąłem do października

Opublikowano
15 minut temu, beardo0 napisał:

Czy sprytnie to nie wiem, taka była oferta, to wziąłem 

Potwierdzam, chula 

Pocisnąłem do października

Jako nowy użytkownik mogłeś to wbić na +24 miesiące 

Opublikowano

Te promocje na gpu to się chyba nigdy nie skończą, ku rozpaczy przeciwnego obozu. :D

Opublikowano

Czekajcie...czyli kupując 8 kodów i godząc się cykliczne rozliczanie wychodzi rok UGP? No bo każdy kod jest na 14 dni plus dodatkowy miesiąc. Mija półtora miesiąca i powtarzamy czynność. Czy ja źle to kminie? 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Jako nowy użytkownik mogłeś to wbić na +24 miesiące 

Zycie, wystarczy na razie na 6 mies, nie będę pazerny

Opublikowano

Kolejna promocja:

https://lowcygier.pl/keyshopy/promocja-na-xbox-game-pass-ultimate-dla-nowych-oraz-aktywnych-abonentow-w-eneba-35-dni-abonamentu-xgpu-za-jedyna-1868-zl/

Cytat

Sklep Eneba rozpoczął nową promocje na Xbox Game Pass Ultimate. Specjalny kod rabatowy obniża ceny paczek z kodami XGPU aż o 13%. Za pięć 7-dniowych kodów (czyli 35 dni) zapłacicie jedyne 18,68 zł. Kupując więcej paczek podczas jednej transakcji możecie nawet nabyć 350 dni Xbox Game Pass Ultimate za 172,73 zł. Z kodów mogą skorzystać nowi oraz aktywni abonenci usługi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
16 minut temu, Hubert249 napisał:

Jaki jest obecnie najlepsza opcja zakupu Ultimate dla osoby, której za kilka dni skończy się dostęp? 

Niech mnie ktoś poprawi ale ładujesz Live według uznania i kupujasz miesiąc UGP za 55 i to tyle. Liva przelicza na UGP bo zakładam że z promo za 4 zł już korzystałeś. 

Ewentualnie są tej opcje tańsze jak kody na 7 dni za około 4 zł. 

Opublikowano
23 minuty temu, Szymek napisał:

Niech mnie ktoś poprawi ale ładujesz Live według uznania i kupujasz miesiąc UGP za 55 i to tyle. Liva przelicza na UGP bo zakładam że z promo za 4 zł już korzystałeś. 

Ewentualnie są tej opcje tańsze jak kody na 7 dni za około 4 zł. 

No właśnie nie jestem pewien czy po wygaśnięciu usługi, będę traktowany jako "nowy" i czy ta ultracebulka mi siądzie.  Wiadomo, że chciałbym kupić 3 lata Golda+ konwersja do ultimate.

Opublikowano
32 minuty temu, Hubert249 napisał:

No właśnie nie jestem pewien czy po wygaśnięciu usługi, będę traktowany jako "nowy" i czy ta ultracebulka mi siądzie.  Wiadomo, że chciałbym kupić 3 lata Golda+ konwersja do ultimate.

Wydaje mi się że już czytałem na forum że konwersja wejdzie ale trzeba brać miesiąc UGP w normalnej cenie. 

Imo najbardziej się oplaca na dwa lata Liva bo można wyciągnąć 27 miesięcy usługi :)

Edytowane przez Szymek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że więcej osób jak ja, czy @Hubert249 jest w sytuacji, gdzie kończy się GPU pierwszy raz od premiery, więc potwierdzam. Wczoraj mi się skończyła subskrypcja GPU, dzisiaj doładowałem 3 lata Golda i kupiłem miesiąc Ultimate za 54,99 zł. Zmieniło się na GPU do 04.2024.

Opublikowano
9 minut temu, Marcin_wawa napisał:

Myślę, że więcej osób jak ja, czy @Hubert249 jest w sytuacji, gdzie kończy się GPU pierwszy raz od premiery, więc potwierdzam. Wczoraj mi się skończyła subskrypcja GPU, dzisiaj doładowałem 3 lata Golda i kupiłem miesiąc Ultimate za 54,99 zł. Zmieniło się na GPU do 04.2024.

Dziękuję Ci za tę informację. 

Opublikowano
  • Autor

A korzystaliście wcześniej z konwersji?

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe czy do 2023 ta możliwość będzie dalej istniała :kaz:

Opublikowano

Myślę że szybko z tego nie zrezegnują, to im przyciąga klientòw, a jak już gość siedzi w ich ekosystemie to prędzej czy później zostawi kasę.

Mieli w pompce przez lata czy ludzie korzystają z licencjonowanej kopii Widnowsa czy nie, ważne żeby klikał w te okienka i uczył się obsługi a przyjdzie czas że będzie potrzebował narzędzi do pracy to kupi te które zna.

Ta długofalowa polityka może mieć podobne zastosowanie i w tym dziale. Możesz nabijać kody z pringelsów do usranej śmierci ale gierki kupisz u nich nie u konkurencji skoro masz cebularski sprzęt w domu.

• 2 tygodnie później...