Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 943
  • Wyświetleń 121 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

No właśnie myk polega na tym że gdy wykupiłem GPU pobrali mi 62,99 a teraz mi zwrócili po miesiącu. Czyli jakbym ten miesiąc miał za darmo

Opublikowano

a to źle przeczytałem sorry, to nie wiem, nie miałem takich akcji 

Opublikowano

A to przypadkiem nie jest tak, że jak się dłużej nie ma GP i się aktywują i włączy rozliczenia cykliczne, to m-c jest za darmo?

Opublikowano

Pytanko, jak to jest z dzieleniem konta z Game Passem?

Przykładowo mam konto bartiz PL na którym mam abonament wykupiony do grudnia. 

Konsolę sprzedaje szwagrowi, ale będę tego konta używał na PC, jest możliwość żeby używać też tego abonamentu ale na konsoli równocześnie z PC?

Opublikowano
16 minut temu, bartiz napisał(a):

Pytanko, jak to jest z dzieleniem konta z Game Passem?

Przykładowo mam konto bartiz PL na którym mam abonament wykupiony do grudnia. 

Konsolę sprzedaje szwagrowi, ale będę tego konta używał na PC, jest możliwość żeby używać też tego abonamentu ale na konsoli równocześnie z PC?

Nie ma z tym problemu, kumpel gra na Xpudle, ja używam jego konta na PC, zrzucamy się po pół, nigdy nie było problemu z graniem równocześnie na konsoli i na PC.

Opublikowano

PC i konsola jednocześnie to bez żadnych kombinacji. Tym bardziej jeśli konsolę ustawisz jako domową, wtedy twój szwagier może sobie założyć swój profil i Twojego w ogóle nie dotykać - będzie miał na nim dostęp do wszystkiego co masz (kupione gry, aktywne abonamenty).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam abonament do stycznia. Co teraz? Można jakoś relatywnie tanio przedłużyć? Jest szansa na last cebula? czy poddać się i czekać co przyniesie jutro? :dunno:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta, opłaca się, dobra opcja, można brać. 

Opublikowano

Promocja jest dla nowych i powracających użytkowników GP. Czyli jak mi się skończy abo i poczekam jeden dzień to jestem już powracający?

Opublikowano

W momencie w którym skończy Ci się abonament już jesteś w koszyczku powracających, nie musisz czekać doby.

Opublikowano

Wbiłem 12 miesięcy core i teraz jak chce wrzucić kolejne to wyskakuje mi:

"Wstrzymaj teraz rozszerzanie tego

Osiągnięto limit określający, jak bardzo można przedłużyć subskrypcję. Spróbuj ponownie później w późniejszym terminie."

GPU już miałem skończone. 

Edit: miałem ustawiony region na Turcję, a tam jest limit do 13 miesięcy... 

Edytowane przez Sedrak

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ponownie kupuje Xboxa, kilka lat temu robiłem to co jest opisane na 1 stronie konwertowałem golda na GPU, czy to jeszcze działa?

Nie chcę się bawić w vpny i inne rynki. Interesuje mnie GPU na rok, jestem powracającym członkiem ;)

To co najlepiej w tym wypadku zrobić?

Edit: jedyne co znalazłem to 3m GPU za 100zl na enebie. Bo widzę że trochę się pozmieniało od ostatnich lat ;)

Edytowane przez michu86-

Opublikowano
20 minut temu, Hubert249 napisał(a):

Można jeszce pakować te kody z Indii? 

Podobno tak, zaraz dam znać bo chcę sobie doładować

Opublikowano
3 godziny temu, Chewie napisał(a):

Podobno tak, zaraz dam znać bo chcę sobie doładować

I jak tam szefuniu kochany? Działa czy nie działa? 

Opublikowano
4 godziny temu, Hubert249 napisał(a):

I jak tam szefuniu kochany? Działa czy nie działa? 

Działa

Opublikowano

Koniec. Zmienili już przelicznik konwersji Core na Ultimate do 2:1

Opublikowano

Póki co nabite i spokój na 3 lata, co będzie później, czy człowiek w ogóle jeszcze będzie żył, to zobaczymy.