Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

pograłbym sobie w taką personę 5, ale boję się, że się odbije jak od dragon questa :(

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 362 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Persona 5 Strikers, zajebiście, a miałem kupować na płycie :fsg:

Opublikowano

No i cena nadal calkiem dobra, jeszcze miesiac temu sprzedalem za bodajze 130 zl. Nie zaszkodzi miec w kolekcji w plusie, ale raczej nie wrócę. Była długa i wystarczająca na raz. Ale zdecydowanie polecam zaznajomić się wpierw z P5 bo w ogóle lore bedzie niezrozumiałe.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ludwes napisał:

pograłbym sobie w taką personę 5, ale boję się, że się odbije jak od dragon questa :(

A czy w dragon szrocie możesz podrywać japońskie uczennice i inne milfy a później iść robić curry przy akompaniamencie jednego z najlepszych soundtracków w poprzedniej generacji? Tak myślałem kolego Ludi  :)

Opublikowano

takie akcje, a na dodatek nie trzeba po godzinie ściszać muzyki do zera? :obama:

persona to jednak persona - trzeba się kiedyś za nią w końcu wziąć

Opublikowano

Jak Ty będziesz potem w żyćku tego słuchał i udawał że jesteś w personce! (Tylko nie podrywaj uczennic bo Cię zgarną :nosacz2:)

Opublikowano

nie słucham Cię już, bo już mnie kusi, żeby kupić tego Royala, a mam od zajebania gier do nadrobienia

sorki za offtop tak w ogóle, chłopaki

Opublikowano

Ale nie Royal. I tylko mozna dodac do biblioteki z poziomu PS5.

Opublikowano

Zawsze możesz poprosić kumpla który ma ps5, by Ci dodał do biblioteki.

Opublikowano

Ja nie muszę xD I wciąż to wersja vanilla tj. non-royal.

Opublikowano

Nie ma sensu tłumaczyć dla nie personko faga  :/ traktuj to jako edycja definitywna więc nie ma po co już grać w zwykłą 5ke

Opublikowano

No fanem nie jestem, 5tki raczej dla mnie była nie do skończenia, ale strikes z innym gameplayem może spróbuje. 

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens xD to kontynuacja już przegadanej piątki i z tego co wiem w też jest mnóstwo gadaniny A ten gameplay chyba aż takim kosiorem nie jest żeby bronił się bez historyjki xD

Opublikowano

Muszę tą Personę w końcu ograć, ale obawiam się, że odbiję się od ilości gadaniny, choć wiadomo, że ona też ma swoje zadanie :)

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie wiem czy jest sens xD to kontynuacja już przegadanej piątki i z tego co wiem w też jest mnóstwo gadaniny A ten gameplay chyba aż takim kosiorem nie jest żeby bronił się bez historyjki xD

Gra podobno p[trawie w ogóle do poprzedniej części sie nie odnosi, jak jest krótsza o 1/3 to może, w 5 mam 41 h i chyba 2 zamki odwiedziłem... :mog:

Opublikowano

Oczywiście, ze odnosi. Postaciami, lore, terminologią. No ale jak coś już grałeś w P5 to nie będzie aż takie błądzenie w lesie. To tak jakbys zaczal ogladac Friendsow od ostatniego sezonu i nie znał postaci czy stałych żartów :D

Opublikowano

Ejj te karły w podziemiach wyglądają zacnie i mega miodnie do co-opa :obama: Z chęcią wrócę też do świata Person (chociaż główną odsłonę porzuciłem po 80h xd). Tylko kurwa kiedy w to grać...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemano załoga. Wczoraj zapłaciłem za kod do rocznej subskrypcji Playstation Plus. Gdy wprowadzam kod jest napisane, że kod nie z tego regionu, a kupowałem w Euro AGD. Konto Playstation Network przenosiłem z PS3. Oczywiście złożyłem reklamację i czekam na rozpatrzenie sprawy. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Nie chodzi Mi o tłumaczenie, że widocznie kod zły albo coś z moim profilem.

Opublikowano

A jakiej odpowiedzi oczekujesz? Skoro jest info o złym regionie tzn że konto i kod są na różne regiony. Jeżeli kod jest na PL, to prawdopodobnie masz konto na inny region. W czasach PS3 popularne było mieć konta na różne regiony jak US, UK czy JAP.

Opublikowano
4 godziny temu, MVPkickboxer napisał:

Siemano załoga. Wczoraj zapłaciłem za kod do rocznej subskrypcji Playstation Plus. Gdy wprowadzam kod jest napisane, że kod nie z tego regionu, a kupowałem w Euro AGD. Konto Playstation Network przenosiłem z PS3. Oczywiście złożyłem reklamację i czekam na rozpatrzenie sprawy. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Nie chodzi Mi o tłumaczenie, że widocznie kod zły albo coś z moim profilem.

Jaką masz walutę w PS Store? Jeśli inną niż złotówki to masz inny region i kod nie zadziała.

Opublikowano

GrzesPL. Czy to ten GrzesPL z pes4launcher?

Czy muszę w tym przypadku wrócić do ustawień fabrycznych?

Spokojnie. Jak sprawę rozwiążę to skasuję posty, nie będę zaśmiecał forum.

26 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Jaką masz walutę w PS Store? Jeśli inną niż złotówki to masz inny region i kod nie zadziała.

Snake napiszesz czy muszę przywracać ustawienia fabryczne?

Edytowane przez MVPkickboxer

Opublikowano

Hej. 

Przy próbie pobrania PlayStation Plus Video Pass wyświetla mi się komunikat: "Coś poszło nie tak.  E2-0000000". Odzyskiwanie licencji, ani restart konsoli nie pomaga. Ma ktoś jakieś rady? PS+ mam wykupione. 

Opublikowano
18 godzin temu, Shankor napisał:

Hej. 

Przy próbie pobrania PlayStation Plus Video Pass wyświetla mi się komunikat: "Coś poszło nie tak.  E2-0000000". Odzyskiwanie licencji, ani restart konsoli nie pomaga. Ma ktoś jakieś rady? PS+ mam wykupione. 

Wrzuciłem błąd w Google i wyrzuciło całą masę www z info, jak sobie poradzić z tym błędem.