Opublikowano 26 maja 20222 l Przez te blokade przedluzania mamy nonstop reklamacje na playstation plusy Zamiast dac komunikat: poczekaj aż subskrypcja wygasnie i wtedy użyj kodu, to dają komunikat jakby kod był zyebany
Opublikowano 26 maja 20222 l No pewnie chcą teraz zapobiec ładowaniu kodów żeby taniej nie było przejść na extra/premium. Ciekaw jestem czy aktywacje tych nowych Ps+ będzie się dało jakoś taniej wyhaczyć jak teraz na łowcach czy enebie
Opublikowano 26 maja 20222 l na pewno - czemu na tym mieliby nie robic walow na vacie albo nie sprzedawac kodow kupionych kradzionymi kartami? Zacznijmy od tego, ze polskiego plusa (i polskie doladowania portfela) mozna kupic tylko w Polsce, a wszystkie te firmy sa w rajach podatkowych. Np. doladowanie 100 zl nie moze kosztowac mniej niz 92-93 brutto. A to cena przy kupnie tysiecy sztuk. A po ile sa na amebie? Sam niestety wielokrotnie musialem tracic czas na komendzie (i odpowiadac na pytania typu ile antenek ma router ), bo ktos m. in. u nas zrobil zakupy przez internet kradziona karta i ogolil typowi konto Dlatego nie mozna juz u nas placic w ten sposob, bo nie chce mi sie tracic czasu.
Opublikowano 26 maja 20222 l No. 93:1,23= 75,6 I cyk, 7,5 zarobione Edit: moze ktos tego nie rozumie: nie mozna czegos wyeksportowac za granice do swojej firmy/slupa, odzyskac vat (albo w ogole go nie placic), a potem sprzedawac w Polsce w cenie netto bez vatu, to przestepstwo. Niestety, kretaczy jest teraz cala masa, aktualnie na allegro kroluje przekret na nintendo, ale szkoda mi nawet strzepic palcow i sie wkurwiac.
Opublikowano 27 maja 20222 l Powiedźcie mi - aktualnie skończył mi się plus. Czy warto kupić zdrapkę na rok czy czekac na wyjscie tego nowego plusika z gierkami? Rozumiem, że jeżeli teraz doładuje plusa na rok, to bede musial od razu kupic tego ps extra tez na rok??
Opublikowano 27 maja 20222 l 21 godzin temu, Dave Czezky napisał: na allegro kroluje przekret na nintendo, ale szkoda mi nawet strzepic palcow i sie wkurwiac. Co to za przekręt, nie zebym kupował na allegro ale jestem ciekawy
Opublikowano 30 maja 20222 l 3 minuty temu, Shen napisał: Gdyby sie sprawdzilo, to Naruto chetnie odpale. Akurat to konretne to jest taki średniak do multi, w singlu za wiele tam nie podziałasz. Ultimate Ninja Stormy jakoś o dwie klasy lepsze.
Opublikowano 30 maja 20222 l Autor pewnie tak, wiem że jest w PS+ Collection, ale to nie jest dostępne dla PS4 i stąd pewnie ta wrzutka jakby się miało potwierdzić przy okazji też raczej to nie był by przypadek przy zbliżającym się Ragnaroku
Opublikowano 30 maja 20222 l Teraz, Bzduras napisał: Akurat to konretne to jest taki średniak do multi, w singlu za wiele tam nie podziałasz. Ultimate Ninja Stormy jakoś o dwie klasy lepsze. Wiem, dlatego nie kupiłem, ale jak w plusie to sprawdze, poza pvp sa tez misje do coopa. Ninja stormy mam wszystkie.
Opublikowano 30 maja 20222 l Czyli te All-Star Brawl jako gra na PS5, a God i Naruto jako PS4, ogólnie słabo jak na ostatni miesiąc starego Plusa.
Opublikowano 30 maja 20222 l God of War to powinien być dodatek za darmo dla wszystkich, tak samo jak kiedyś rozdawali Horizon Zero Dawn.
Opublikowano 30 maja 20222 l All stars dają, bo za moment wychodzi darmowy Multiversus, który jest ponoć dobry.
Opublikowano 30 maja 20222 l Cóż "nigdy bym nie kupił a tak zagram". a tak poważnie to nic ciekawego, a god fucking banger of war to ograny już trzykrotnie. Mają tonę eksów którymi teraz pewnie będą strzelać co miesiąc. Edytowane 30 maja 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 30 maja 20222 l Co miesiąc będzie tytuł z Kolekcji Plusa, aby ci na PS5 nie mieli za łatwo.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Kumplowi skończył się wczoraj PS+ a nadal nie może użyć kodu z legitnego vouchera Ps+ 365 dni. Jebane Sony, myślałem że tylko stackowanie wielu abonamentow zablokowali.