ASX 14 592 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, funditto napisał: Dobrze pamiętam, że Extra/Premium można wziąć tylko na rok czy jest jakaś opcja na miesiąc ? Można brać na miesiąc https://www.playstation.com/pl-pl/ps-plus/?emcid=pa-co-445799&gclid=Cj0KCQjw4bipBhCyARIsAFsieCw-swA7WRNBJZzuskUAXGSgfZddBdvTnbF1mUZgG7RBrygUQidSQy4aAg-jEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#subscriptions Premium kosztuje 70zł/miesiąc Extra 58 zł/miesiąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 11.10.2023 o 20:15, KrYcHu_89 napisał: Dark Pictures to u mnie idealna seria do abonamentu, zawsze mnie kusiło wykupić, ale wpadają tak regularnie do Plusa, że nigdy tego nie robię, podobnie jak seria Yakuza. Wlasnie skonczylem The Quarry, mam jakies dwie czesci Dark Pictures z plusa, ta co wpada to widze trzecia, one sa powiazane? Soul Calibur bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 2 minuty temu, Shen napisał: Wlasnie skonczylem The Quarry, mam jakies dwie czesci Dark Pictures z plusa, ta co wpada to widze trzecia, one sa powiazane? Soul Calibur bedzie grane Tak, są powiązane. Ale jest to powiązanie świata i narratora, same historie są odrębne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 To gitówa, trzy części się ściągają, ostatnia, czwarta 169zł, trzeba poczekać, aż też wrzucą do plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Nie wiedziałem, że jest czwarta Trójka (House of Ashes) najmniej mi siadła, bo nie cierpię klimatu katakumb i innych tutanchamonów. Obejrzałem krótki gameplay Devil in Me i teraz kcem, klimaty sherlockowe, XIX wiek, psychol morderca z wonsem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Godzinę temu, _Red_ napisał: Nie wiedziałem, że jest czwarta Trójka (House of Ashes) najmniej mi siadła, bo nie cierpię klimatu katakumb i innych tutanchamonów. Obejrzałem krótki gameplay Devil in Me i teraz kcem, klimaty sherlockowe, XIX wiek, psychol morderca z wonsem Dzisiaj zasadiam do HoA, Little Hope mi ładnie weszło, Medan slabszy. Czekam na DiM na spokojnie, pewnie na początku roku wpadnie do Extra abonamentozy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Dla zainteresowanych, dead space remake w ramach EA jest na ps od dzis do pobrania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) W dniu 21.10.2023 o 14:53, Intotherain napisał: Dla zainteresowanych, dead space remake w ramach EA jest na ps od dzis do pobrania Ale żenada. Już to wycofali. Pewnie wrzucili przez pomyłkę. Ściągnąłem jakoś 2 dni temu i miałem właśnie grać, a tu... info, że gra nie jest już dostępna w EA Play. Edytowane 25 Października 2023 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 19:24, _Red_ napisał: Nie wiedziałem, że jest czwarta Trójka (House of Ashes) najmniej mi siadła, bo nie cierpię klimatu katakumb i innych tutanchamonów. Ale te klimaty to tylko na początku, potem jest goty. Hoa to najlepsza część z pierwszego sezonu w ogólnym rozrachunku. W ogóle, zapraszam do dedykowanego tej serii tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 19 godzin temu, Emet napisał: Ale żenada. Już to wycofali. Pewnie wrzucili przez pomyłkę. Ściągnąłem jakoś 2 dni temu i miałem właśnie grać, a tu... info, że gra nie jest już dostępna w EA Play. Od dzisiaj ma byc. Od poczatku byla gadka ze od 26ego w ea play 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 8 godzin temu, schabek napisał: Od dzisiaj ma byc. Od poczatku byla gadka ze od 26ego w ea play No i jednak nic z tego. Jest... ale wersja próbna. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 PS+ Premium kończy mi się w grudniu 2024. Komunikat o wznowieniu mówi mi nadal o cenie 480 zł (sprzed powyżki) Jak wejdę głębiej w "kup subskrypcję" to jest już nowy cennik Ktoś się orientuje, czy jak zostawię tak jak jest, to po 31.12.2024 wznowi w cenie starej czy nowej? W końcu cena z oferty widnieje 480 zł i wg polskiego prawa, trzeba sprzedać za tyle, co na etykiecie Bo teraz nie wiem, czy naładować środków ze zdrapek by wyhaczyć jakieś stackowanie z rabatem na Black Friday (od tej ceny 630 zł), czy liczyć, że zdejmie mi 480 zł za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Naładuj mniej niż 630, jakby miało przedłużyć po nowej cenie to nie przedłuży, a na promke starczy gdyby była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 No spoko tylko porąbane jest to, że z jednej strony mówi mi, że samo się przedłuży (Premium) za 480 zł, a jak bym chciał kupić samodzielnie to 630 zł. Oczywiście przekopać się przez formularz kontaktowy to masakra, a zwykle po zawężeniu kategorii pozwala mi tylko wysłać formularz prośby o zwrot kasy itp., a nie o pytanie o cenę usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Też mi tak pokazuje dla Extra, ale mam do kwietnia. Dzwoń do nich 22 584 42 22 albo pisz na maila pomoc@pl.playstation.com (nie wiem czy jeszcze aktywny mail). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Napisałem jednak przez formularz idąc ścieżka "chce anulowac subskrypcję". Dam znać co powiedzą, bo jak ma zostać 480 zł za automatycznw wznowienie Premium to niczego nie ruszam i niech mi tyle bierze za rok. Edit Chyba tu znalazłem odpowiedz https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/1730ix9/ps_plus_subscription_still_says_11999/ W listopadzie auto odnawianie zmieni cenę na aktualne 630 zł, a 480 zł dotyczyłoby tylko gdyby kończyło mi się przed tym terminem To chyba widzę opcje taka, że zostawię to do grudnia 2024, wyczerpie premium i przejdę na essential bo drogo się robi w porównaniu do małej ilości gier, które ogrywam w abonamencie. No albo coś wyhacze w Black friday jakby ucięli 25% Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ja planuje przeskoczyc na extra oplacane miesiecznie wtedy kiedy bede mial pewnosc ze pogram. Wychodzi odrobine mniej niz za gpu wiec spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W sumie zostanę przy premium - streaming staroci w chmurze to zajebista sprawa by dzieciak poznał historię gejmingu i nie trzeba polować na stare pudełka na OLX Ostatnio naparza w Sly Cooper co weekend. PSN wallet naładowany na tyle, ile punkty Multisport pozwoliły xD Teraz czekać czy 18 listopada pojawi się opcja stackowania abonamentu na kolejny rok za te 25% taniej. Ktoś się orientuje, czy stackować można tylko ten, który aktualnie się posiada, czy można kupować niższy pakiet "na przyszłość"? To, że normalnie stackować się nie da to wiem, ale na black friday akurat to umożliwiają, tylko nie wiem, czy można mieszać różne warianty. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Ładna gnojówka w tym miesiącu Mafia II: Definitive Edition Dragon Ball: The Breakers Aliens Fireteam Elite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 6 minut temu, PiotrekP napisał: Ładna gnojówka w tym miesiącu Jak co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Mafia 2 spoko, aliena pod co op też można sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 No slabo slabo. Aliena moze sie sprawdzi kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Zobaczymy co w extra dadzą.W sumie i tak jest w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Alieny super, miałem wziąć pudełko kiedyś. Szkoda, że plus mi się kończy i raczej nie wezmę póki nie będzie promocji jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi