Opublikowano 30 kwietnia30 kwi w NBA platyny już nie wbijesz jak się aktualny sezon skończy bo nie zagrasz meczu dnia w play now Edytowane 30 kwietnia30 kwi przez wojtas011
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a):w NBA platyny już nie wbijesz jak się aktualny sezon skończy bo nie zagrasz meczu dnia w play nowW takim momencie takie trofeum powinno wpadać automatycznie. Może to tylko trofea, ale mechanizm taki sam jak w Stop Killing Games - nie powinno być tak że blokują komuś dostęp do treści do czegoś bo im się odwidziało dalsze wspieranie. Nie ważne czy ta treść to cała gra, czy malutkie trofeum, granica powinno być postawiona twardo.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi W abonamencie PS Premium gracze powinni mieć dostęp do wszystkich gier Star Wars... wszystkich! Mi by się przydało, bo zaległości w lore gamingowym Galaktyki mam ogromne. Jedynie pierwszego "SW Jedi..." udało mi się przejść w około 20-25 procentach, coś innego przykuło moją uwagę i jakoś o tym ,,grajdole" zapomniałem. Secondo: wszystkie retro gry albo w tej stylizacji powinny być w tej opcji ,,abo" dostępne... wszystkie! Nawet te na Atari, Sega etc., nawet klasyki Kaczora Donalda, Disneya i nowe: Power Rangers oraz ten 2D Terminator z podtytułem ,,Fate"... Ależ gamingowo byłbym szczęśliwy. Hi hi!
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Godzinę temu, Observer napisał(a):W takim momencie takie trofeum powinno wpadać automatycznie. Może to tylko trofea, ale mechanizm taki sam jak w Stop Killing Games - nie powinno być tak że blokują komuś dostęp do treści do czegoś bo im się odwidziało dalsze wspieranie. Nie ważne czy ta treść to cała gra, czy malutkie trofeum, granica powinno być postawiona twardo.Wymuszenia połączenia p2p by wystarczyło i nie trzeba serwerów w takiej konfiguracji sieciowej.
Opublikowano 3 maja3 maj o, Blue Prince jest w abonamencie PS plus, chyba dobra wiadomośćEdit: o, może to nie jest nowy news, tylko ja dopiero to zauważyłem. Edytowane 3 maja3 maj przez Manor
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Aktualizacja Extra https://blog.playstation.com/2026/05/13/playstation-plus-game-catalog-for-may-star-wars-outlaws-red-dead-redemption-2-bramble-the-mountain-king-the-thaumaturge-and-more/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. O remaster Broken Sword wejdzie jak masło, za dzieciaka musiałem sobie wyobrażać jak to powinno wyglądać bo detale rysunkowej grafiki na PSX nie powalały.Thaumaturga przeszedłem, ale mogę polecić.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajna wrzutka. Bramble miałem sprawdzić, ten ST Outlaws też sobie obczaje.Thaumaturge mam na płytce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Thraumaturge do czego jest podobne, o czym ta gra jest? Bo widzę, że to jakaś polska gra.
Opublikowano 29 minut temu29 min Dobry rzut, co najmniej 3-4 do zagrania - problemem jak zwykle jest czas