Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Może tak być w goldzie chyba też są jakieś słabe gry. Gowa i tak większość ograła bo to dobra gra, a nówka chodziła po około 40zł. Więc to tak na ostatek przed wejściem nowego plusa.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 288,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Wrzucanie GoW który był już w PS+C oraz co chwile na wyprzedażach jest mega słabe.

Opublikowano

Pojawiła się lista gier z Japonii no i ilość gier oraz tytułów z wyższej półki robi wrażenie, przyznam, że podoba mi się to bardziej niż to co widzę w Gamepassie.

Opublikowano

Powiem Ci, że to zależy sam mam Returnal, Kojimba, Demon Souls czy Cuszima do nadrobienia ale jak ktoś ma od lat plusa i do tego Ps5 collection to sporo z tych gier już mam w bibliotece. Ale dla tych co dopiero wskoczą w wir gierek od Sony to sztos.

Opublikowano

Ciekawe czy będą jakieś różnice terytorialne, czy cały świat będzie miał to samo.

Opublikowano

Nie widzę Enslaved na liście, a chyba było wcześniej. Ogólnie jakieś różnice na bank będą.

Opublikowano
2 hours ago, mario10 said:

Powiem Ci, że to zależy sam mam Returnal, Kojimba, Demon Souls czy Cuszima do nadrobienia ale jak ktoś ma od lat plusa i do tego Ps5 collection to sporo z tych gier już mam w bibliotece. Ale dla tych co dopiero wskoczą w wir gierek od Sony to sztos.

Nie chodzi mi tylko o exy bo nie tylko w exy się gra, cała lista wygląda spoko.

Opublikowano

Tak masz rację ogólnie jako całość to są na prawdę solidne tytuły.

Opublikowano

Teraz ciekawe jakie umowy podpisali czy to będą krótkie 3-6 miesięcy, żeby start wyglądał lepiej czy jednak pobędą ten rok

Opublikowano

No fajnie by było jakby podali info kiedy dana gierka wypada z usługi żeby zdążyć ograć :)

Opublikowano

Będzie na pewno podane. Taki na przykład Shadow Warrior 3 wypada 4 lipca. Wiele gier ma status ongoing access, więc jeśli nic się nie wydarzy, będą ciągle dostępne w ofercie.

Opublikowano

Masz tu typie 400 gier, 300 za 3 miesiące wypadnie, więc szybko ogrywaj.

Opublikowano

Jak tylko wykupicie Premiuma na rok to wszystko wyleci poza kolekcją Spongebob, sprawdzone info.

Opublikowano

Z tego zestawu interesuje mnie ta słynna Afrika, streaming gówno, ale tam głównie patrzysz na zwierzątka, a do tego kosztuje krocie i pewnie nawet Mejm nie ma jej na stanie.

Opublikowano

Chyba już oficjalnie można ogłosić że poziom PS Essential= GWG

Opublikowano

Wtf, na konsoli w zakładce PS+ juz mam te nowe gry plusowe, ale przy nich widzę cenę i jedynie da się kupić :|

Opublikowano

Spokojnie Red, będziesz miał cały miesiąc aby dodać do biblioteki i nigdy nie odpalić.

Opublikowano

Oczywiscie, ze nie odpalę tych shitobi czy kolejnego spongboba, ale martwiłem się czy po tej transformacji nie wywaliło mi w ogóle plusa. Ale chyba jeszcze nie aktywowali tych gier do pobrania za free. 

Opublikowano

To nie pierwszy raz, że są jakieś problemy z dodaniem nowych gier. Sprawdzisz później i powinno być git.

Opublikowano

Akurat mi się plus skończył xd I teraz wypadałoby czekać na pełne odkrycie kart wszystkich pakietów.