Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Zobacz sobie porównanie Valhalli na ps5 i xsx. Jak masz telewizor z vrr, to xsx nadrabia i gra chodzi prawie tak samo dobrze, jak na ps5 bez vrr.

Jak nie ma rwania i nawet te typy z df mówią, że lepiej tak grać to jednak wiesz, że na ps5 z rwaniem jest lepiej, rozumiem. Fajnie, nie odpisuj już mi, ok? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

Jak nie ma rwania i nawet te typy z df mówią, że lepiej tak grać to jednak wiesz, że na ps5 z rwaniem jest lepiej, rozumiem. Fajnie, nie odpisuj już mi, ok? 

Chyba nie oglądałeś tych porównań.
Valhalla na xsx chodzi sporo gorzej niż na ps5. Vrr bardzo pomaga XSX, jeśli masz odpowiedni TV.

na PS5 i tak chodzi lepiej.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Chyba nie oglądałeś tych porównań.
Valhalla na xsx chodzi sporo gorzej niż na ps5. Vrr bardzo pomaga XSX, jeśli masz odpowiedni TV.

na PS5 i tak chodzi lepiej.

Widzę tylko, że PS5 nie potrzebuje vrr bo mimo rwania i tak jest lepiej niż na xsx.

A swoją opinię wyrobiłeś na podstawie 3 multiplatform oraz 1.5 eksa. Spoko. 

Grałeś chociaż w te eksy? Czy czekasz aż będą w abonamencie i odpalisz na PC w streamingu w 720p i 1k input lagiem? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Widzę tylko, że PS5 nie potrzebuje vrr bo mimo rwania i tak jest lepiej niż na xsx. Spoko. 

VRR nie zatuszuje wszystkiego, a na ps5 problem jest znikomy. 
Valhalla na XSX nawet z VRR ciągle działą gorzej, niż na ps5. Nie wiem czego tu nie rozumiesz. Widać na filmikach i możesz sobie zobaczyć.

M$ walczy na literki i cyferki i potem mamy takie Halo w 4K120fps. 

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiem Wam, że kiedy dostałem NIEBIESKI tytuł zaczynam przychylnym okiem patrzeć na pedalstwo PS5. :kaz:

Cirex tez dostał Seniora wiec ...

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

VRR nie zatuszuje wszystkiego, a na ps5 problem jest znikomy. 
Valhalla na XSX nawet z VRR ciągle działą gorzej, niż na ps5. Nie wiem czego tu nie rozumiesz. Widać na filmikach i możesz sobie zobaczyć.

M$ walczy na literki i cyferki i potem mamy takie Halo w 4K120fps. 

Ale ty pierdolisz, co za brednie. Jeszcze o grze, która nawet nie wyszła. Kolejny typ teoretyk co myśli, że halo to Greg i piu piu z laserków. 

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie rozbrajaj mnie. :)

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

M$ walczy na literki i cyferki

to tak jak ty, nie mając żadnej konsoli

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

1 hour ago, lpcl said:

Nie rozbrajaj mnie. :)

Odzyskałem tylko. Miałem seniora jako pierwszy na tym forum. 
Kiedyś senior mógł zakładać grupowce. 

Opublikowano
23 minuty temu, C1REX napisał:

Odzyskałem tylko. Miałem seniora jako pierwszy na tym forum. 
Kiedyś senior mógł zakładać grupowce. 

A są z tego jakieś profity? Dziwki, koks, czy tylko niebieski kolorek w ksywie? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

. 554dbba986d7362e1ee09145e5191ad2.jpg

Opublikowano

Ale meme trafiony. XSX ma suwaki na lewo byle tylko numerki się zgadzały. 

Opublikowano

Dilbrejker że ten śmieć jebany nie ma nawet Dolby Atmosa xDDDDDDD

Czaicie grać na konsoli która ma dźwięk jak z poprzedniej epoki? 

Polecam posłuchać jak brzmi Modern Warfare, Battlefield 5 albo Oni 2 na seksiaku i w kinie domowym przy Dolby Atmos :banderas: 

Opublikowano

Jak xbox moze byc dobry i bez problemow hasac jak to na windowsie siedzi :)

Spotkaliscie kiedys zeby cos stabilnie i przez dlugi czas dzialalo na windowsie? Hahah

Slysze windows i juz czerwona lampka sie zapala :)

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

Dilbrejker że ten śmieć jebany nie ma nawet Dolby Atmosa xDDDDDDD

Czaicie grać na konsoli która ma dźwięk jak z poprzedniej epoki? 

Polecam posłuchać jak brzmi Modern Warfare, Battlefield 5 albo Oni 2 na seksiaku i w kinie domowym przy Dolby Atmos :banderas: 

Pcty mają dźwięk 3D od 98 roku. Mamy 2020 a Sony bawi się w jakiś custom działający tylko na ich słuchawkach, do kupienia osobno:kaz:

Opublikowano
Pcty mają dźwięk 3D od 98 roku. Mamy 2020 a Sony bawi się w jakiś custom działający tylko na ich słuchawkach, do kupienia osobno:kaz:
Z tym że 3d w Sony działa z każdymi słuchawkami, a za Atmosa do słuchawek w X trzeba zapłacić. Niezły falstart w CW
Opublikowano

Jako, że swoją rocznicę ma Xbox 360 chciałbym powrócić do tematu tej konsoli. Wiem, że była bardzo udana, ale nie zgodzę się z tym, ze była konsolą lepszą od PS3 z kilku powodów:

- śmiesznie mały dysk w porównaniu do PS3 (a nawet jego brak w pewnych wersjach)

- brak portu HDMI w pierwszej wersji konsoli

- kiepska jakość wykonania

- afera z RRoD (miałem rewizję - Jasper a i tak się konsola zepsuła. Jest to jedyna konsola jaka mi padła w mojej historii grania)

- płatny multi

- zamiast Bluray przestarzały napęd DVD przez co kupowanie gier używanych wiązało się z otrzymaniem często bardzo zajechanych, niektóre gry wychodziły na kilku płytach

Była to konsola dobra i moja pierwsza z tamtej generacji, pamiętam szok jaki przeżyłem odpalając Modern Warfare, pierwszego Assassina, czy BioShock. Mnóstwo wspomnień związanych z wspólnym graniem w Guitar Hero i Rock Band no i super community, wtedy wszyscy moi znajomi mieli Xboxa

Później kupiłem PS3 i głównie na niej grałem, ale to raczej ze względu na exy i bardzo dobre wtedy PS+.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.