Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Reasumujac NEXT GENY

2020 listopad - 2021 Listopad = PlayStation

2021 listopad - 2021 Grudzień - Xbox

2022 luty - Plaaystation

No to faktycznie Xbox 2 miesiące poszalał a wcześniej i później PS5 rozkurwia 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony zrobiło to, udało im się. Udało im się zrobić pokaz gorszy niż Nintendo. Trzymajcie się tam w niebieskim obozie!

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

My chyba za bardzo przywykliśmy do pokazów którego kładą na kolana

Sympatyczny moczymorda został botem czy w pijackim amoku pomylił strony? :shieeet:

Opublikowano

ourexpectations.jpg

Edytowane przez tedi007

Opublikowano

No tym razem pokaz przypomina czym jest gamepass w 90%, Sony nie idź tą droga na szczęście od lutego zaczyna się ANIHILACJA to w listopadzie forza i Halo w grudniu a potem kurz i powrót króla

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A po tym gówno pokazie, w lutym kolejny gwóźdź do trumny czyli aloha 2 i udawanie jaranka tym ubiszrotem najgorszego sortu xD przejebaneeee

Opublikowano

Spokojnie klapy, za rok będzie silent hill, teraz na pewno...ale te debile hajpowaly to gówno, wyszło jak zawsze  :dynia:

To są właśnie partacze z $ony, gier brak a jak coś pokażą to poziom darmowych gier na Androida od Chińczyków, no pocieszenie możecie oglądać Hotel Transylwania przez rok :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

To są właśnie partacze z MS, gier brak a jak coś pokażą to poziom darmowych gier na Androida od Chińczyków, no pocieszenie możecie oglądać trailery przez rok :kaz:

Poprawiłem ;) 

Opublikowano

kurwa ale sony pozamiatało :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, sajmon34 napisał:

kurwa ale sony pozamiatało :yao:

To nie był pokaz Sony tylko MS pokazało Gamepass. 

Reasumujac

AAA należą do PS5

Indyki najlepsze na Sony

Rynek PC zdominowany przez gry Sony

To ja się pytam co zostało na Xa? Halo 15 i Forza 20 i to już? Koniec? Sony nie bierze jeńców, co te japonczyki odwalają 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No klapki, jak tam po pokazie? Bo cały internet jest zgodny że znowu dostaliście szczochem po mordzie.

I wy jeszcze za te szczyny będziecie musieli płacić pełną cene buahahahahahaahaha :kaz:

Opublikowano

Ten pad od xszczura to serio jakiś niedopracowany. W Dualsense czy dualszok wystarczyło naciskasz przycisk i jest ok, tutaj czasem nacisnę i trzeba drugi raz. Nie ma w nim tak zwanego efektu muśnięcia. Więc rodzi się pytanie. Czy MS wie o tym, że ich pady mają input laga. 

Opublikowano

Widzę, że u niebieskich nadal szambo i czekanko do 2022r. na cross-geny, które i tak wyjdą na PC. 

Jim, robisz to dobrze.

jim-ryan.gif

Opublikowano

Jeszcze jakieś klapy żyją, czy wymarły już dawno? :)

FCq1bhgXMAY5RmH?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Jezu jakie gówno. Daddy ty rysowałeś?

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Jeszcze jakieś klapy żyją, czy wymarły już dawno? :)

FCq1bhgXMAY5RmH?format=jpg&name=medium

Zostało 6, z czego:

a) 2 w ogóle nie kupiło PS5

b) Trzeci ciągle nawalony

c) Czwarty od dnia premiery kupił tylko jedną grę na PS5

d) Piąty spuszcza się na pada

Chyba już tylko Izon trzyma gardę, ale prawde mówiąc na jego miejscu nie przyznawałbym się, że jestem członkiem takiego teamu. Więc odpowiadając na Twoje pytanie: ktoś tam żyje, ale szału nie ma :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Przepraszam bardzo, wczoraj do późnego wieczora byłem zajęty, więc szybko lulu, spaciu, pobudka i do roboty. W robocie też zapierdol. Teraz dopiero usiadłem nic nie czytając, więc zadam tu pytanie nie ukrywam z nadzieją: Czy Sory na wczorajszym iwencie zaprezentowało jakieś sztosiwa, które będę w najbliższym czasie ogrywał, co zdejmie ze mnie odium i brzemię świadomości bycia FRAJEREM, z powodu tego że zdecydowałem się zakupić Plejcwelnię 4,5?

Opublikowano

niezły ten pokaz gierek na PS3

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

niezły ten pokaz gierek na PS3

Tak? O curwa:sapek:

5aa394b3e5682a04899955d0ea2464e4.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, Whisker napisał:

Reasumujac NEXT GENY

2020 listopad - 2021 Listopad = PlayStation

2021 listopad - 2021 Grudzień - Xbox

2022 luty - Plaaystation

No to faktycznie Xbox 2 miesiące poszalał a wcześniej i później PS5 rozkurwia 

Sony skończyło na Ratchet cie w czerwcu a MS zaczął od lipcowego Flying Simulatora klaperski pomiocie :)

20211028_091827.jpg

Opublikowano

$ony skończyło w dniu prezentacji śmiecia4.5 bez gier*  :) 

Opublikowano

287% wzrost sprzedaży Sonki rok do roku:

PlayStation%20wyniki%20finansowe%20-%202

A xboxów ile? 5 więcej XD

Tylko zyeby kupują ta konsole jako główną do grania. Dominacja jak za czasów..... a nie..... Dominacja jak zawsze!

Opublikowano

Patrząc jak beton wylazł z klatki, to musiał być ciężki rok dla posiadaczy tylko Xboxa. No ale nie dziwię się, śliwy spuchły z nieużywania, więc w końcu, rok po premierze konsoli, mogą sobie ulżyć :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.