Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
51 minut temu, Whisker napisał:

Samo intro i początek musiałem odpalić jeszcze raz, bo jest takie pierdolniecie na głośnikach i bassie ze raz się tego nie da zobaczyć. MotorStorm 3 jak nic. 

Ahhh jakby tylko można było używać Dual Sense to by było coś 

Ale, że co? W jednym wyścigu biorą udział motocykle, roadstery, buggy, ciężarówki i ratrak, a następnie ścigają się w szaleńczym korowodzie i oparach nitro w rytm muzyki Pendulum - Slam?

Czy po prostu kolejny open world z samochodami jak w Test Drive Unlimited? ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klaperskie biorą udział w  jednym wyscigu. Do Xboksa, by odpalic Godrizona5 :reggie:

Opublikowano
10 godzin temu, Whisker napisał:

Za 30 minut serwery pękną, forza 5 od ponad roku poduchy nowej generacji wjedzie na salony XSX, wreszcie zakosztujecie tego co PS5 miało rok temu, gratuluje i życzę miłej zabawy

Witamy użytkowników Xboxa na nowej generacji!

https://www.ppe.pl/publicystyka/11858/rok-2021-to-dla-nintendo-cisza-przed-burza-w-2022-dostaniemy-swietne-tytuly.html

2022 zapowiada się słabo? Dobrze, ze mamy Nintendo :kaz:

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Nie gram w samochody z taka pasją jak korzystający z MPK grinche. Ale polurkuj temat FH5 to zobaczysz którzy. 

No to słabo, bo tracisz GT7, czyli wszystkie 30% nadchodzących exów Sony. 

Tzn. "exów".

Sprawdzę sobie na PC w lepszej wersji.

Opublikowano

Jak tam xszczurki? Jutro rocznica. Dosłownie dwie gry w tym tylko FH5 to AAA. Nie wiem czy ktoś kiedykolwiek zaliczył gorszy start jeśli chodzi o konsole.

Opublikowano

Dodajmy do tego, ze

mówimy o cross genowym dlc brum brum. Next genowej nowej gry nadal  brak :( Już nie śmiem prosić Microsoftu o chociaz jedno nowe IP bo  w takie cuda nie wierze. Halo 20 Forza 30 , Gearsy 11 i generacja zaliczona.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Rok z XSX? 

NAJWSPANIALSZY zakup gamingowy w XXI wieku :banderas:

Kondolencje dla nieszczęśników, którzy postawili na niebieską ladacznicę bez gier, która już po roku jest martwa :kaz:

Opublikowano

Czytam to prześmiewcze „brum brum” na temat Forzy to od razu mi się przypomina jeden użytkownik, który pisał podobnie, a teraz to już jedne z gier życia.

Opublikowano

No widzę ze zielone już pograły w brum brum a teraz znowu udowadniają jaka to super gra. Dee nie gra bo trzeba 5 pln wydać na autko żeby grincha dogonić? Upadek. 

Opublikowano

Znam tylko jednego semi użytkownika który zmienia gry życia jak rękawiczki :nosacz3:

Opublikowano

Ps5 ma przejebane, bo nie ma do kupienia nowych gier, a jednocześnie nie po to kupowało się nową konsolę, by emulować stare gry.

Xbox ma inne podejście. Dla fanów gejmingu mają ofertę, gdzie człowiek może do sytu próbować masę nowości za cenę cebuli. 

Mówiąc prościej: jeden sprzęt jest dla teoretyków, a drugi dla graczy. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

A co tam nowego dla niewolników marki szykuje sony?

Och nie, NIESPODZIANKA! Tym razem, dla odmiany, szykuje sie jakiś REMAKE :kaz:

Klaperskie dymane więcej niż Sasha Grey u szczytu kariery :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

I to łączenie kropek, że jak "big" to Big Boss i MGS xD Fani sunny, nie zmieniajcie się

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Jak tam xszczurki? Jutro rocznica. Dosłownie dwie gry w tym tylko FH5 to AAA. Nie wiem czy ktoś kiedykolwiek zaliczył gorszy start jeśli chodzi o konsole.

Ale kto będzie o tej rocznicy pamiętał z chwilą anihilacji niebieskich płazów, co właśnie teraz ma miejsce?:yao:

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

I to łączenie kropek, że jak "big" to Big Boss i MGS xD Fani sunny, nie zmieniajcie się

wstrzymałbym bekę, bo nie będę zdziwiony jeśli faktycznie remake MGS zostanie zapowiedziany w grudniu na TGA.

Opublikowano

Bekę mam z detektywów skaczących od skraweczków informacji do światłej konkluzji, remake MGS jest jak najbardziej prawdopodobny, ale opieranie się na "big-Big Boss-MGS" to tak jak te śledztwo growe w sprawie Abandoned - generator beki.

Opublikowano

Wcale mnie nie dziwi ze zielony ekolega zwraca wybitnie uwagę na to ze ludzie potrafią myśleć, wszak w zielonym obozie, myślenie jest czymś zupełnie obcym, nieznanym, upragnionym. 

Opublikowano

Bo tu nie ma czasu myśleć, tu trzeba ogrywać te wszystkie sztosy od Phila :xboss:

Za to na PlayStation po R&C sporo czasu na kontemplację i rozkminy, aż dziw bierze, że z taką ilością  wolnego czasu klaperskie nie potrafią wysmarować jednego wartościowego/merytorycznego/zabawnego posta w CW, tylko wciąż albo poziom rynsztoka (99% klaperstwa), albo najbardziej żenujący comeback w historii żenujących comebacków - post Mendrusia sprzed paru stron :yao:

Opublikowano

@Wredny Już abstrahując od racji niebieskich czy zielonych (bo tu bywa różnie) to serio jesli, któraś strona wypowiedziami prezentuje poziom rynsztoka to jednak zdecydowanie przodują tu boty - szczególnie dee, daddy, faka czy pioterek.

Opublikowano

No niestety nie mają czym walczyć na argumenty to włączają im się zwierzęce instynkty. To my niebiescy tu chcemy czasem z kulturą porozmawiać, a oni i tak atakują. Z nimi nawet nie porozmawiasz o XSX, bo go nie mają. Żal mi ich tak po ludzku.

Opublikowano

Wypłakaliście się już, niebieskie robaki? To co tam grane będzie na Sonce w najgorętszym giereczkowo okresie roku?

Tradycyjne masterowanie astrobota czy powrót do Sraczeta? :kaz:

Opublikowano

Po kilku godzinach gry w Godrizona 5 mogę od razu powiedzieć - ludzie jak to wygląda!!!! Graficzny niszczator tak mnie wciągnął, że aż brak słów. Kolejny po MFS graficzny true next gen. Ciągle tylko odpalam tryb drona podziwiając kunszt mistrzów z PG. Ależ Pan Spencer dołożył do pieca:banderas:

Ale wracajmy na ziemie. W co tam klapusie gracie teraz na Playszmacie 4,5 bez gier w tej waszej  rozciaptanej grafice?:shieeet: 

Opublikowano
27 minut temu, Donatello1991 napisał:

No niestety nie mają czym walczyć na argumenty to włączają im się zwierzęce instynkty. To my niebiescy tu chcemy czasem z kulturą porozmawiać, a oni i tak atakują. Z nimi nawet nie porozmawiasz o XSX, bo go nie mają. Żal mi ich tak po ludzku.

FH5 odpalasz w 30 klatkach, bo graficzka xDDD hatfu. 

Wygoinisz klapa z playstation, ale playstation z klapa już nie. 

Macie zapisane w DNA 30 FPSÓW. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.