Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nawet 2h nie potrzebowali zeby go wyjasnic

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

1godzina i 39 minut xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Klaperskich nawet orać nie trzeba. Te niebieskie nieuki dokonują koncertowego SAMOZAORANIA :obama:

Opublikowano

Jak coś jes chuyowe to nie marnuje czasu. Nie jestem zielonym cyganem aby żreć gruz bo za darmo:xboss:

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

Jak coś jes chuyowe to nie marnuje czasu. Nie jestem zielonym cyganem aby żreć gruz bo za darmo:xboss:

XDDDD to trzeba być niezłym dzbanem, żeby hejtować Halo. 

Opublikowano

Widać, że gry MP nie są dla nich w końcu to nie samograj na raz, ale to życie klapa jest nudne czekać jak pies na 2-3 gry na rok na 10-15h xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak gra nie kosztuje 379zł w podstawowej wersji, to nie ma duszy.

Opublikowano

Multi w HI bardzo zacny. Nie dziwię się, że klaperskie bojkotować chce. Przecież nie może istnieć coś lepszego niż Szadą Fol. Podobna sytuacja jak w przypadku drajwsraki, którą wielbią do tej pory.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale jak klapedryle mają należycie ocenić mesjasza Halo, skoro nie mają ŻADNEGO porównania z własnego niebieskiego obozu, wszak Kilzłom, a zwłaszcza Szadą Fą nie stanowią materiału do jakichkolwiek porównań:dunno:

Opublikowano

Sony samo się zapędziło w kozi róg. Postawiło na gry singlowe i olało multi.

Chociaż nie, nie olało, a je raczej zwalcza np. blokowaniem cross-play. Gdy gry multi na PS zdychają, to gracze z Xboksa grają w ludźmi z PC i gry mają mega aktywną społeczność przez długi czas. 

A jak gra jest w GamePass, to trzeba nawet serwery dostawiać, by tyle graczy ogarnąć. 

Moim zdaniem Sony podjęło kilka bardzo złych decyzji, gdy m$ dla odmiany podejmuje bardzo dobre.

Opublikowano

Bzdury,jak gra trafia na ps plus to graczy jest od groma.

Nigdy nie było żadnych problemów by grać na PlayStation po multi.

To Microsoft na siłę próbuje połączyć graczy bo na ich platformie zawsze jest mniejsze community.

Od czasów PS3/360 nigdy nie było problemów do grania , minęło w chuy lat baza graczy jest większa i nagle mamy problem z graczami XDD

PlayStation zrobiło usługę crossplay wzorowo jednym przyciskiem wyłączasz i grasz,na Xboxie miliony tematów na Reddit dlaczego jestem zmuszony grać z PC.

Gdzie w jakieś wyścigi jestem w stanie to zrozumieć to fpsy to jest walka gracza PC z upośledzonym.

Żaden kontroler nigdy nie będzie tak precyzyjny jak myszka.

Opublikowano
1 hour ago, KarolJanuszGejmingu said:

Żaden kontroler nigdy nie będzie tak precyzyjny jak myszka.

Dlatego przy graniu na padzie jest aim assist, którego nie ma grając myszką. W wielu dzisiejszych grach to pad ma przewagę nad myszką. Masz stare info.

Gry z ps plus vs game pass :yao:

No proszę Cię. :xboxssie:

Właśnie ogrywam Dark Souls2 na PC. Masa graczy online. 

Na PS4 wbiłem platynę i zrobiłem kilka rundek  NG+. 100 godzin i jednego gracza spotkałem. 

Jeśli m$ będzie dalej szło w tą stronę, to będzie dodatkowy gwóźdź do trumny PS5. Tzn każda jedna gra z lepszym multi na xbox+pc będzie takim gwoździem. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
W dniu 27.11.2021 o 12:32, Hubert249 napisał:

XDDDD to trzeba być niezłym dzbanem, żeby hejtować Halo. 

Swoją droga, ciekawi mnie jak te multi będzie wyglądać za kilka miesięcy.

Opublikowano
1 hour ago, iluck85 said:

Swoją droga, ciekawi mnie jak te multi będzie wyglądać za kilka miesięcy.

Zapewnie wciąż lepiej niż na PS5.

:pawel:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Jedyna gra multi na PS4,5 warta uwagi teraz to...Call Of Duty Vanguard. Gram, bo nic innego na plejsmrodzie nie ma, a i tak co dwa trzy mecze gra proponuje mi przejście na grę międzyplatformową, bo chętnych do gry brakuje, no ale grać z blacharskimi patolami? To by było jak wygramolenie się z dołu pełnego gnojówki i natychmiastowy skok na główkę do rowu pełnego szamba:frog:

Opublikowano

Opublikowano

Bociaki wysrały się na Xboxy. W temacie Halo nic normalnego nie można poczytać o grze, bo chłopaki od dwóch stron grzebią sobie w myszkach :)

Opublikowano

Za chwile wjeżdża singiel Halo wiec klapy już czują pismo nosem i wiedzą że znowu zostaną zajebani ultra jakoscią tekstur w 4K/60fps. No ale takie cuda tylko na najpotężniejszej 12TF bestii. 

Na potatostation 4,5 bez gier jedynie obesrane i rozciaptane 1080p/40fps z doczytującymi sie drzewami 2 metry przed postacią:kaz:

Opublikowano

No i z Returnala nie mogli zrobić crossgena na PS4, bo zmniejszenie rozdziałki do 480p/24p nawet u klapów by nie przeszło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.