Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dodać przechodzenie gier na jutubku i okropny gust gejmingowy = TRAGEDIA

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pupcio w co ty tam ostatnio grasz? Znowu rdr i nier z komorki? Niezly gracz.

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale się ja boje lodówke otworzyć żeby tam grincha nie zastać jak pilnuje jedzenia. 

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Płakałes, ze cie zbanowali za hellblade 2. Dzis dostały bana 3 osoby, a placzacą o niesprawiedliwe banowanie za opinie o h2 była własnie ta osoba. Przestan kłamać. Żałosny typ XDD

Ja jebe... żałosne to jest to twoje zachowanie... typie, serio masz nierówno pod sufitem. Nikt mnie nie zbanował, tylko usunął post.

Serio boty zaskakują mnie coraz bardziej. Myślałem, że to tylko na potrzeby CW.. ale jednak niektórzy naprawdę są niezrównoważeni.

Opublikowano

Przecież jak by Sony pokazało takiego hellblade to klapy dupa by klaskały, przecież to ich konik jest grafika jest cinematic i nie wiele wiadomo no ale na xboxika to qrva beeeee :pawel:

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Ja jak tak patrzę na H FW to tak jak zauważył Cirex, zrobił się on niebezpiecznie kolorowy. 

Od razu na pierwszym pokazie można było to zauważyć. Mi się podoba.

3 godziny temu, C1REX napisał:

Sony ma bardzo trudne decyzje do podjęcia i przekładane premiery są zrozumiałe. 

Jasne, w dodatku mogą sobie pluć w brodę bo w przyszłym roku konkurencja do GoTy będzie dużo bardziej zacięta. Logistyka jest nieubłagana.

22 minuty temu, Lord Protector napisał:

Przecież jak by Sony pokazało takiego hellblade to klapy dupa by klaskały

Jedynka hellblade nie byla blockbusterem sprzedazowym na playstation, raczej takie cult classic.

Edytowane przez aph

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Nawet jeśli jest downgrade i nawet jeśli zejdą do poziomu pierwszej części to i tak wciągną DUPOM tego szaroburego Hellblade II.

Przepiękny, zróżnicowany open world vs korytarzyk i tech demo UE5 bez gameplayu 

Przecież Horizon West wygląda przy Hellblade 2 jak graficzny ogryzek dwie generacje niżej. Szanujmy sie. Albo do okulisty idź. 

Opublikowano
1 hour ago, aph said:

Jedynka hellblade nie byla blockbusterem sprzedazowym na playstation, raczej takie cult classic.

Jedynka to był indyk stworzony przez 20 ludzi. Indyk że sprzedażą ponad miliona sztuk to mega sukces. 

Dwójka to duża produkcja. 

Opublikowano
48 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Przecież Horizon West wygląda przy Hellblade 2 jak graficzny ogryzek dwie generacje niżej. Szanujmy sie. Albo do okulisty idź. 

No ciężko, żeby cut-scenka, renderowana na UE5 wyglądała gorzej od crossgenowego open worlda :reggie:

Co i tak nie zmienia faktu, że pomijając aspekty czysto techniczne, z estetycznego punktu widzenia, Hellblade II wygląda jak kupa i zdecydowanie wyżej stawiam piękno przygód Aloy.

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

Przecież jak by Sony pokazało takiego hellblade to klapy dupa by klaskały, przecież to ich konik jest grafika jest cinematic i nie wiele wiadomo no ale na xboxika to qrva beeeee :pawel:

Taaa... i wcale, ale to WCALE nie ma to związku z tym, że część pierwsza była strasznym MULTIPLATFORMOWYM gównem, a ta zapowiada się na więcej tego samego tylko w ładniejszej oprawie.

Tak jakby grafika była największym problemem poprzedniczki (podpowiem - nie była).

I ten wiecznie wyszczerzony, paskudny ryj protagonistki :bad:

Opublikowano
9 godzin temu, triboy napisał:

Microsoft odcina się od nazwy Xbox :shieeet: A tak duma rozpierała. E K O S Y S T E M mówili. A tu decydenci do Spermcera: Spierdalaj z tą nazwą do tego swojego #xboxnikogo, bo interes psujesz. :kaz:

heheh to dobre

ale popatrz na to, jak Sony odcina nazwy playstation 

PlayStation Studios | PlayStation (Polska)

Opublikowano
15 hours ago, MaZZeo said:

Zajrzyjmy na Top 50 Polygona

https://www.polygon.com/c/22796149/50-best-video-games-of-2021-polygon-goty

Co tam widzimy? Halo Infinite na podium, Psychonauts 2 na 9, a FH5 na 12 miejscu.

Tymczasem w klaperskim bagnie?

Ratchet 20 xDDD

Returnal 33 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW X360 :xboxssie:

Nawet Sable jest wyżej

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem crapy pokroju Ratcheta łapią się w ogóle do jakichkolwiek rankingów najlepszych gier :notbad:

Opublikowano

A ja nie wiem po co o grach wypowiadają ludzie, którzy dany tytuł znają co najwyżej z YouTuba.

Opublikowano

... ale odpierdol się już od liścia

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał:

No ciężko, żeby cut-scenka, renderowana na UE5 wyglądała gorzej od crossgenowego open worlda :reggie:

Co i tak nie zmienia faktu, że pomijając aspekty czysto techniczne, z estetycznego punktu widzenia, Hellblade II wygląda jak kupa i zdecydowanie wyżej stawiam piękno przygód Aloy.

W tym sęk kolego, że to był gameplay jak potwierdzono przez Geoffa. :obama:

Opublikowano

Szare skały, szare morze, brzydka baba, film nie gra. Czy ktoś poza Japończykami wie o co chodzi w grach wideo?  :)

Opublikowano
11 godzin temu, Lord Protector napisał:

Hahaha, rozumiem, że z tym hellguwno to jakiś grubszy trolling? Przecież to nawet nie jest poziom gierek od mocarnego Sony pisanych pod 1.8tfl. Niech to już wyjdzie i okaże się kolejnym crapem tego chvjowego studia od gierek na 7.

Zdjęcie

Zdjęcie

microsoft w pogoni za 1.8tfl :dynia: :pawel::rotfl:

Opublikowano

2000 robiących osób  grę 5-6 lat  vs ile tam jest NT 30? :pawel: no i Yeti polecam jeszcze raz zobaczyć i porównać sobie otoczenie obu gier, choć nie ma czego w sumie porównywać bo o ile postacie w last to top tak otoczenie to już mocna średniawka. 

Opublikowano

to największa x-pomyłka technologiczna nie wyrabia przy demku, które tworzyło min. studio microsoftu :dynia:

1.8 TERAFANKA

Zdjęcie

12 BĄKÓW ULAŃCA

Zdjęcie

Top 10 Waldus GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Opublikowano

Przecież praca dla MS to wstyd na dzielni. Jak dostali okazje coś zrobić na Sonke to sie postarali. 

Złota zasada tej generacji - gry od "zadymiona kurwa studios" lepiej ogrywać w chmurze, działają lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.