Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jebać coda, ale najważniejsze, że wy lubiliscie tę serię, a teraz jest xboxa :usmiech:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Teraz klapom już CoD śmierdzi, ale jeden z drugim zasrańcem spuszczali się w spodnie, że dostają ekskluzywną alphę CoDa i ku,rwa skórkę na broń.

Teraz to sobie możecie co najwyżej skórkę z fiuta ściągnąć patrząc na przepych GodPassa, Spartacus pogrzebany żywcem za życia. Tak jak w Sparcie grzebano słabe jednostki.

Opublikowano

XD aż smiechłem z ostatniego zdania 

Opublikowano

hahahahahahaahahahahahahhahaha, Rozi już mi się na fb spłakał, że COD niech zdycha, a Microsoft ustanowi monopol

nie zmieniajcie się klapy 

Opublikowano

Ejj ale posiadać teraz tylko Playstation to trochę bieda, PS5 to teraz takie Wii U

Opublikowano

To chyba pierwszy taki przypadek w historii by martwy sprzęt bez exow ustanawiał monopol xd

Opublikowano

Miałem kilka podejść do CoD single i multi. Strasznie mdłe i dziwne dla mnie.

W sumie będzie pasować do zielonego szamba.

Jedyne co BYĆ MOŻE bym żałował jako exa to Oversracza 2, ale kij tam wie czy jeszcze pamiętają czemu był taki dobry ;)

Opublikowano

niesamowite ile ludzi się z tego cieszy xD 

DZIEKUJE PANIE SPENCER ZA MNIEJSZĄ ILOŚĆ MULTIPLATFORM

Opublikowano

jezzzzu, najpierw umniejszanie grom bethsedy, a teraz Activision, które stanowią główną oś sprzedażową gier na Sonce, co za kurwy hahahahaha

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

xbox, pc, telefon, tablet, telewizor, Spencer Ty kurwo co tak mało platform!?

Opublikowano

Sony zaraz będzie jak Sega i za outsourcing się robić. 

Opublikowano

nie ma to jak zamiast wydać pieniądze na nowe studia/rozwój obecnych, to wolą zapłacić tryliony na usunięcie wersji u konkurencji. MS? Najgorszy od 2001 roku.

Opublikowano

Ale ale wiewiórka i pająk

:xboxssie:

20220118_154830.jpg

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

nie ma to jak zamiast wydać pieniądze na nowe studia/rozwój obecnych, to wolą zapłacić tryliony na usunięcie wersji u konkurencji. MS? Najgorszy od 2001 roku.

Rozi, przeloguj

Opublikowano

Tak to jest, jak ktoś nie zna się na grach, a ma gruby portfel. 

Studio straciło ludzi, straciło fanów, straciło pasję do gier. Mieli tylko kolejne skandale i pytania, co będzie z Blizzardem. Nawet 20 letniej gierki nie potrafili przenieść. 

No i wtedy wkracza alfons Spencer zaproponować starej dziwce robotę. 

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

jak Sony robi grę na ograniczona ilość platform to oczywiście dobrze

MS to samo? Zle

state of klap mind since 2005 xd

F2481AA9-EDDF-40CC-B2D7-4D8309047912.thumb.jpeg.d523f015b987b027684b3d59f08b2b0b.jpeg

Opublikowano

Niebieskie karakny jak popękały xDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

Ty no zobacz. 

Coś jak lewaki, co tylko od innych chcą brać, zamiast samemu do roboty się wziąć. 

Opublikowano

Playstation będzie całkiem fajne jako ikonka na pulpicie Windowsa. Ogra się za parę lat te exy z PS5 na laptopie i ograniczy zakup elektronicznych śmieci w postaci niepotrzebnej i brzydkiej konsoli obok telewizora bo pod się nie mieści.

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

jak Sony podkupuje grę żeby wyszła na ograniczona ilość platform to oczywiście dobrze

O, poprawiłem Ci

Opublikowano

Niech wyjebią 200 mld na zakup całego Take-Two lol, co będzie Spencer pierdolił. RDR i GTA tylko na Xbox? XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.