Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Zajebisty Wasz obraz przedstawiasz kolego, tyskie za grosze kiedy my świętujemy alkoholami z wyższej półki, walisz kilka razy w tygodniu szczochy kiedy posiadacze dumni PS celebrują w dni które uważają za słuszne, bez przypału, bez nakazów rodziców, kurwa Wy to jesteście zjebani serio, jarac się Tyskim hahaha

my jako doświadczeni gracze dobieramy tytuły jakie chcemy, to nie nasza wina że dostają wyróżnienia, sprzedają się w milionach, dostają GOTY i tysiące nagród, to nie nasza wina, tak decyduje większość a my? Możemy być dumni bo doceniamy ten Kunszt. A Wy xbotowe śmiecie? Dostrzegacie tylko KUNSZT OBCIAGANIA PAŁENCJI (nie dosłownie ale w smyczpasie of kors). 

Denerwuje Was fakt dostępności konsol, teraz jest więcej na rynku PS5, w naszym kraju już widać proporcje 1/5, Xbox isntnieje tylko u frajerów którzy wykupili suby na kilka lat do przodu aby utrzymać ulane kurwy na stanowiskach. Japonce jednak wiedza jak dojebac, PEARL HARBOR 2.0

ps. Wy kurwy za żadna grę nie zapłaciłem 350zl nawet w premierę!

Ok :shotgun:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Jak myślicie, kiedy Whisker wykorkuje na zawał przy odpalonym forumku? :notbad:

Nigdy, masz wszczepiony nano czip sprzężony z PS5, prędzej wam mordy wykrzywi jak zawsze z zazdrości i naiwności :) niż ja zejdę na zawał jebane robaki. 

E791DDB2-F69E-466A-B244-749044E2DBAD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie odpisujcie na debila i tyle. Pogrąża się jeszcze bardziej. Pisać to pisać możecie w cw o byle co, ale na chuj do niego odpisujecie, to nie wiem? :dunno:

Opublikowano

Chyba można śmiało założyć że jutro rano czeka nas kolejna strona postów whiskasa pisanych do samego siebie w środku nocy  [*] alkohol to zło

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło ale w oczach liścia to łisker tak wygląda w cw. 

I już więcej kultury w cw. Niech klapy docenią (kogo ja oszukuję). 

unnamed-3.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, lpcl napisał:

Do żeniaczki mi nie spieszno, boję się tylko, że spłodzę takiego klauna jak ty i będzie obciach. 

Ile ty masz lat? Spłodzisz dziecko w wieku 50? No bot obesrany, weźcie może pytajcie najpierw życie bo wam spierdolil jak Spencer obietnice 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Ile ty masz lat? Spłodzisz dziecko w wieku 50? No bot obesrany, weźcie może pytajcie najpierw życie bo wam spierdolil jak Spencer obietnice 

A chuj ci do tego. Kurwa pijak i dewiant będzie mnie jeszcze pouczał. 

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Kiedy wjezdzaja recki tej kurwy Medium?

Niebawe i raczej nie spodziewałbym się wysokich lotów, preview już oceniane jako przeciętniak wiec robale czekają kolejne lata w obesranej rzeczywistości. 

Ps. Chcecie dobry horror ostatnich tygodni na konsole? Odpalcie VISAGE

ps.2 co się plują ćpuny, alkohol jest dla ludzi, trzeba tylko wiedzieć jaki bo dla was Tesco beer to jak MOET wiec o co chodzi 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak dla mnie to możesz się zachlać na śmierć jak chcesz, nie rusza mnie to. Skoro nie szanujesz swojego zdrowia to co mam się tym przejmować. Ale trąbisz o tym non stop to co się dziwisz, że ludzie mają z ciebie pompę, bo żałosne to jest i tyle. 

Opublikowano

I tak lepiej pierdolnac przez alko niz z nudow przy xszmacie :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Przwciez to typowy target według Sony

- Fifa

- Cod

- cinematic experience 

- Fortnite

A plują się jak gimby na przerwie przez okno do przechodniów.

Nawet mi ich nie żal

A w najlepszym nowoczesnym shooterze na ps4 możesz usnąć przy wyszukiwaniu. Na X jest 6 razy więcej graczy. A dzięki dobroci wstecznej ogrywam oryginał i co z tego że ludzi 40 sztuk...20 sekund i morduje :banderas:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Niby tyle dobroci na tym PS5, a dosłownie całe dnie spędzają w CW.. Nie ogarniam tego :dunno:

Opublikowano

Summon @Mendrek @YETI, niech ten temat odzyska trochę godności, bo pijacy zrobili z niego melinę dla swoich bełkotów na delirce :/

Opublikowano

Nom, trochę smutno się to czyta :frog:

Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale na 20 ostatnich stron to tylko te dwa posty C1REXa są zajebiste, reszta straszny ściek... 

Opublikowano
7 minutes ago, Czoperrr said:

Jak tam, klapy nadal wojują demkiem RE8?

Bardziej się nim samozaorały chyba.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Opowiem wam ciekawe historie.

Wczoraj kolega stwierdził ze kupi sobie pada od Xboxa Series albo od One zeby pykać sobie w Fifke na laptopie, chciał tylko zobaczyć czy nie będzie problemów z padem bo kiedyś mial bazarowego.

Jaki może być problem? Przecież można pada podłączyć pod iPhona i grać w gry na padzie :dynia:

Nie

Na jebanym master race nic nie może być normalne, podłączyć się pada da bezproblemowo ale o graniu w Fife zapomnijcie, jakieś kurwa emulatory, sterowniki, bindowanie, co za rak, dobrze ze to na własne oczy zobaczyłem bo bym nie uwierzył, wyleczyłem się od PC znów na jakie czas.

Opublikowano
1 minutę temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

Może Twój kolega nie ogarnia? W Fife akurat nie grałem, ale np. w Hollow Knight nie miałem najmniejszych problemów, a na PC gram może raz w roku.

Po glebszej analizie dowiedzialem sie ze na kablu dziala w miare bez problemu i fifa tak ma.

Opublikowano

Ja mam do PC podłączonego po BT pada od One i chodzi bez zająknięcia. Nawet do grania na emulatorach można go używać bez potrzeby jakiejkolwiek extra konfiguracji. Kolega coś nie ogarnia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.