Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak dupa od srania tak konsola od grania. Jebac blacharzy informatykow zlodziei exow :usmiech:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, bluber napisał:

No właśnie chyba ktoś nienormalny nie ma budy w domu, najlepsze wersje multiplatform, exy PCtowe, tona genialnych indyków, wolność jeśli chodzi o wybór gdzie kupujemy gry (wybiera się tam gdzie najtaniej a nie, że Sony chce za stare gówno 289zł i co pan nam zrobisz), granie myszką jak człowiek w FPSy, gry VR. Wolność panie a nie jakieś pudełka za 359zł indyków z humble bundla, których nikomu normalnie by sie nie chcialo odpalać gdyby mieli wybór. 

Choćby nie wiem jak bardzo by się ktoś starał, nigdy ale to przenigdy nie powrócę do grania na PC. Choćby tylko z tego powodu że wygląda to żałośnie. Za stary jestem aby garbić się przed monitorem.

Opublikowano

Siedzieć przy biurku i grać na klawiaturze i myszce jak zwierze ? Nope.

Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

Z tym graniem to nie szarzuj, najpiew 3h szukania sterownikow do nowej myszki

Opublikowano

Klikanie jeszcze wszystkiego tą myszką, raz, dwa razy, prawym żeby coś ogarniać, kurna mać xD

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Klikanie jeszcze wszystkiego tą myszką, raz, dwa razy, prawym żeby coś ogarniać, kurna mać xD

przerasta cię obsługa myszki?

Opublikowano

Jedyny plus grania na PC to możliwość szybkiego wyjścia do Windowsa i włączenia Wikipedii jak stara wejdzie do pokoju, żeby udawać, że się uczy.

Opublikowano

Są tu tez tacy, którym spotify tnie na kompie, więc może i to lepiej, że zostają w swoim chlewie

Opublikowano

To klap. Czego się po nich spodziewasz. Gałka do przodu i jest graneee

Opublikowano

Bardzo dobrze. Niech konsolowe pachoły siedzą w swoich zagrodach a nie pchają się z buciorami do arystokracji gamingu. Skok jakościowy mógłby ich pozabijać a tak przynajmniej znaja swoje miejsce

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

Bardzo dobrze. Niech konsolowe pachoły siedzą w swoich zagrodach a nie pchają się z buciorami do arystokracji gamingu. Skok jakościowy mógłby ich pozabijać a tak przynajmniej znaja swoje miejsce

Ten skok jakosciowy to pare klatek wiecej w grach ktore pojawiaja sie na pctach 3 lata po konsolach? To faktycznie konsolarze nie sa gotowi 

Opublikowano

O jezu dopiero mi sie przypomnialo ze te neandertale odkryly SSD pod koniec 2020 roku:pawel:

Opublikowano

Chciałbym widzieć te nory do grania z gamingowymi krzesełkami, ledziakmi w festyniarskiej obudowie i z festyniarską klawiaturką er gie kurwa be.

Wstyd by mi było kogoś do domu zaprosić.

Opublikowano

Powiedzial fan najbardziej festyniarsko-odpustowego sprzetu jaki ujrzal swiatlo dzienne xD

Opublikowano

Pece teddy jak się odpalił bo obrażajo maszynę do pisania  :kaz:

Opublikowano
30 minut temu, Jakim napisał:

Choćby nie wiem jak bardzo by się ktoś starał, nigdy ale to przenigdy nie powrócę do grania na PC. Choćby tylko z tego powodu że wygląda to żałośnie. Za stary jestem aby garbić się przed monitorem.

29 minut temu, cotek napisał:

27 minut temu, schabek napisał:

Z tym graniem to nie szarzuj, najpiew 3h szukania sterownikow do nowej myszki

26 minut temu, cotek napisał:

Nie dziwie się, że jestescie odbiorcami gier od ND w sumie, prymitywne chodzenie po rynnach i efektowna graficzka w 30 fps i miny macie takie 

558-5587835_transparent-wojak-png-soyboy

11 minut temu, Jakim napisał:

Chciałbym widzieć te nory do grania z gamingowymi krzesełkami, ledziakmi w festyniarskiej obudowie i z festyniarską klawiaturką er gie kurwa be.

Wstyd by mi było kogoś do domu zaprosić.

Przecież masz w domu coś takiego 

top.png

Opublikowano

Ale wiesz że kąputer możesz sobie złożyć jaki tylko chcesz A plejkurwa dalej będzie routerem ze światełkiem?  :)

Opublikowano

Tak widzę przeciętnego PC Master Race

comment_1587862287nx6gSk88bkxD29u3xnoHvc

Opublikowano

Ten ból klapów bo ich paździerze wyjdą na PC  

Eu9qYzqWQAMOtzV?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Beka jak chuj że Days Gone wychodzi na Microsoft Windows.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale wiesz że kąputer możesz sobie złożyć jaki tylko chcesz A plejkurwa dalej będzie routerem ze światełkiem?  :)

:obama: najpiękniekszy router ever 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.