Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Ins napisał:

spierdolello, Ozon i Kamilek to jeden i te sam klap, prawda? Czy może po prostu większość niebieskich frustratów wypowiada się w ten sam sposób?

To samo można powiedzieć o dee i jego alter koncie durr. Taka frustracja u zielonych ze dee/durr nawet zaczął wysyłać zdjęcie Xboxa w białej porcelanie do niebieskich.

Jakby ktoś nie wierzył ze dee to dur to poniżej dowód:

CDB66296-E6EF-4680-BA10-E32BEE41DF8F.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzisiaj pierwsze urodziny Dreams, ale sama gra umarła już dużo, dużo wcześniej. Ciekawe kiedy Media Molecule pójdzie pod nóż, co prędzej czy później i tak się stanie - Sumo Digital i tak przejęło po nich Little Big Planet, a ostatnie projekty autorskie nie cieszyły się raczej zbytnią popularnością.

Śnij spokojnie słotki ksionże. [*]

Obstawiam za niedługo przejście na model F2p. Wtedy może coś z tego uratują.

Opublikowano

Mam pomysł, żeby zrobić petycję dla pokrzywdzonych zielonych. Napisać, żeby im odstąpili chociaż ten " indyk " Returnal, bo bidoki do końca 2022 r nie zakosztują nowej generacji. No już się zlituje nad nimi.

Opublikowano

Podobno wiedźmin wylatuje z passa. 

Akurat chciałem sobie go ograć po raz 10 (9 razy przeszedłem na plejstejszon), a tu taki chuj. Będę musiał wydać 20zl i kupić używke. 

Jednak Liść i Łisker mieli rację - jebać te zieloną kurwe i tego knura pasibrzucha :(

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Chciałem poczytać CW do kawusi, wchodzę, a tu pizza 4 sery nadgnita powróciła. Wychodze.

Jak spermiarz wrócił, to lepiej tu nie zaglądać w czasie picia kawy czy spożywania posiłków. 

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Wychodze.

W końcu

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Boty jaka autoagresja. Skutki uboczne od niespełnionych obietnic? No spokojnie. Może faktycznie 2022 rok będzie cool XD HAHAHHA BECZUNIA

Chyba 2023 

ps. Ale w ogóle jaka panika jak wróciłeś, strach ich niezły obleciał 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Strach obleciał z powodu tego, że kolejne zdjęcie spermy mogłoby się pojawić w tym temacie. A może coś gorszego? Kolaboracja z durem i filmik jak ktoś tam spuszcza się na kał? 

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Strach obleciał z powodu tego, że kolejne zdjęcie spermy mogłoby się pojawić w tym temacie. A może coś gorszego? Kolaboracja z durem i filmik jak ktoś tam spuszcza się na kał? 

Lepiej nie bo znowu będziesz liczył fpsy na tym filmie. :lapka:

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

ktoś tam spuszcza się na kał? 

Brzmi jak opis klapa jarajacego sie Ps5

Opublikowano

image.png.28e04b18746d3a5b0d963f8a721e4038.png

Polecam taki tryb czytania CW :lapka:

Opublikowano

Myśląc w ten sposób to trzeba całe klaperstwo poblokować, bo nie został już chyba żaden z rozumem i godnością człowieka. 

Polecam mieć silną psychę i nie używać opcji ignoruj :xboss:

Opublikowano

Przede wszystkim to zeby dodac kogos do ignora wymaga to wlozenia jakiegokolwiek wysilku a te leszcze na to nie zasluguja

Opublikowano

Boty to nawet zablokować z godnością nie umieją tylko jak typowe wieśniaki musze jeszcze o tym trąbić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.