Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jakaś gra oferuje multi/kooperację/split screen

Klapy:

images?q=tbn:ANd9GcQxh8FI2fhjmmTSdr6iwTi

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Czaicie kupić TV w cenie mieszkania jak Whisker i grać w 1080p albo 1440p? Chłopak 10 lat na to oszczędzał :/

Ostatni screen z Soulstorma to był na szczęście na jakimś tv marki Manta za 2 tysiące.

Gdyby się okazało, że to screen jednak z tego kozak-kurva-tv to :reggie:

Opublikowano

Jak widać quality tylko na jednej konsoli :xboss:

Opublikowano

Klapy są w rozpaczy i dlatego piszą takie brzydkie rzeczy na temat xboxa i Phila Dominatora Aureliusza. Jimbo to facet od cyferek, nie obchodzi go dusza i pieprz. Zaczęło się od tego, że czerwona morda jak feministka uznał, że życie w rozpuscie jest normalne i popuszczał szpary pececiarzom jak tinderówka za obiad w maku. Z mlb przebił sam siebie i przeszedł z tindera na rokse. Czek od MS i puk - wszyscy gamepassowcy mogą uczestniczyc w gangbangu z założonymi maskami i to bez gumy, a niebieskie simpy będa się tylko przyglądały pod nosem mamrocząc, że ona taka nie jest.

Opublikowano

Ps5 nie uciągnie gry z 2007 w 4k? Hehs  :)

Opublikowano

Mam złe wieści, ten Crysis jest tak świetnie zoptymalizowany że Xbox Series X też nie dał rady tego zrobić xd

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

Mam złe wieści, ten Crysis jest tak świetnie zoptymalizowany że Xbox Series X też nie dał rady tego zrobić xd

Czego? Natywne 4K jest? Jest. Podobnie jak w RDR2 na One X plejśmieć nie ogarnia standardów, które były już w 2018 xD  

Opublikowano

No właśnie że nie jest. DF wypuściło analizę i rozdziałka spada do mniej więcej 1800p i są spadki fpsów.

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

No właśnie że nie jest. DF wypuściło analizę i rozdziałka spada do mniej więcej 1800p i są spadki fpsów.

Masz rację. 

Opublikowano
33 minuty temu, Soul napisał:

Jak widać quality tylko na jednej konsoli :xboss:

Swoją drogą wybieranie między 4K a RTX w starym śmieciuchu to niezłe nieporozumienie..Nie wiem, czy to lenistwo twórców, czy faktycznie te next geny są takie chujowe..

To trochę jak z Controlem, gdzie albo się gra w bullet time ale z ładną grafiką, albo płynnie ale z grafą jak z PS3.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ten Crysis Remastered nawet na mocnych PCtach ma problemy, więc raczej chodzi o devów i silnik. A raytracing jest softwareowy (jak na PS4 Pro/XOX) więc nawet nie korzysta z tego co jest wpakowane do PS5 i XSX.

Opublikowano

Crysis ma problemy z wydajnością już na poziomie engine'u i żaden dopasiony hardware nic tu nie zmieni.

Opublikowano

To zazwyczaj wina twórców A nie sprzętu. Na poprzedniej generacji która była przestarzała już na starcie dostaliśmy rdry wyglądające jak życie ale dostaliśmy też cyberpunki i wymówki że sprzęt za słaby i w ogóle to my już to robiliśmy pod nextgeny bo nasza gra jedt zbyt zaawansowana, chuy że zapowiedzieliśmy ją w czasach ps3 i x360 :)

Opublikowano

I dziwić się ze w klapy nie grają jak tyle papierkowej roboty maja?

Petycja

- o pady

- o GamePassa

- o tańsza gry

- zeby nie wyłączali sklepiku

- cewki 

- żeby gier na PC nie wydawali

- żeby Ryana wyjebali 

no kurwa jaka beka 

Opublikowano

Chyba petycja o więcej dni urlopu żeby backlog z GamePassa ograć :asax:

Opublikowano
52 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

I dziwić się ze w klapy nie grają jak tyle papierkowej roboty maja?

Petycja

- o pady

- o GamePassa

- o tańsza gry

- zeby nie wyłączali sklepiku

- cewki 

- żeby gier na PC nie wydawali

- żeby Ryana wyjebali 

no kurwa jaka beka 

Najlepsze były petycja schaboszczaków w czasach x360 do Capcomu i SE żeby nie wydali DMC4 i FF na x360  :kaz:

Opublikowano

Nie ma to jak wmawiac sobie ze czarne jest biale a biale czarne. 

Na x śmiecia nie ma ani jednej gry pokazujacej moc tego sprzetu. 

Retrokonsola za 2k

Haha.

Opublikowano
11 godzin temu, dee napisał:

po tym jak okazało się, że Soulstorm, którego hasłem było "Make PS5 great again" okazał sie kupsztalem :reggie:

Nie wiem czy to prawda ale oddworld to jedna ze starszych serii w branży, więc trochę szkoda.

Natomiast Returnal powinien dostarczyć arcadowego funu.

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Swoją drogą wybieranie między 4K a RTX w starym śmieciuchu to niezłe nieporozumienie..Nie wiem, czy to lenistwo twórców, czy faktycznie te next geny są takie chujowe..

To trochę jak z Controlem, gdzie albo się gra w bullet time ale z ładną grafiką, albo płynnie ale z grafą jak z PS3.

Control w obu trybach na konsolach, w porównaniu do PC, wygląda słabo.

Opublikowano

mówisz pewnie o najnowszych geforcach ktore mają więcej TF do samego raytracingu niż gpu przecietnego gracza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.