Opublikowano 18 stycznia 20223 l 23 minuty temu, 20inchDT napisał: pierdolnąć to trzeba w ryj dziennikarce Za każdym jebanym razem bez względu jaką ścieżką się idzie
Opublikowano 18 stycznia 20223 l 30 minut temu, 20inchDT napisał: pierdolnąć to trzeba w ryj dziennikarce 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kto al-Jilani nie przyjebie ten nie zazna szczęścia w niebie. 6 minut temu, Figuś napisał: Za każdym jebanym razem bez względu jaką ścieżką się idzie Ustawcie się Panowie w kolejce
Opublikowano 18 stycznia 20223 l W remasterze dwójki te skanowanie planet zostało? To patetnt gorszy nawet od jazdy Mako w jedynce
Opublikowano 18 stycznia 20223 l dokładnie. jazda mako i zaliczanie subów wg schematu kopiuj/wklej są bardziej uporczywe...
Opublikowano 18 stycznia 20223 l Dokładnie, już lepiej trochę poskanować tych planet, niż jeździć Mako. Dobrze, że jedynie w jedynce trzeba się męczyć z tym elementem rozgrywki.
Opublikowano 18 stycznia 20223 l Skanowanie planet? Zrobiłem swego czasu wszystkie i niczego się nie wstydzę.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Z tym skanowaniem to żem się złapał na tym, że mogłem wylądować od razu chyba w misji z Jack, a szukałem sygnału z rozpędu i się denerwowałem, że znaleźć nie mogę xd
Opublikowano 20 stycznia 20223 l No i dwójeczka ukończona. Tym razem 31h. Odpaliłem trójkę, a miałem sobie zostawić na kiedy indziej xd Jak z długością 3ciej części? Tyle co 2 mniej więcej?
Opublikowano 20 stycznia 20223 l te czynniki triggerujace smierc to poziom Wiedzmina i triggerowania zakonczenia przez ograniczone czasowo nic nie znaczace dialogi
Opublikowano 20 stycznia 20223 l 52 minuty temu, 20inchDT napisał: Ile osob ci zginelo na koncu Spoiler Zaeed Jack Jackob Tali i Thane. XD
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Ja nadal nie wiem, jak można doprowadzić do śmierci postaci w ME 2. Kończyłem dwójkę chyba z 2-3 razy i za każdym razem wszyscy przeżyli
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 7 godzin temu, 20inchDT napisał: Wiedzialem ze tak bedzie speedrunnerze O co ci chodzi. Wszystkie misje zrobiłem. Jak zrekrutowalem kogoś to potem każdy chciał porozmawiać i misję z nimi robiłem. Te ich osobiste sprawy. Za każdym razem naciskałem w trakcie dialogów jak wyskakiwało na ekranie LT albo RT. 7 godzin temu, lukas_k96 napisał: Ja nadal nie wiem, jak można doprowadzić do śmierci postaci w ME 2. Kończyłem dwójkę chyba z 2-3 razy i za każdym razem wszyscy przeżyli To może trzeba było podejmować za 2 i 3 razem inne decyzje, albo dialogi. Edytowane 21 stycznia 20223 l przez Donatello1991
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Przepraszam jak tu tylko na chwilę. Ja jebie. No nie ma lepszego main theme niż ten z pierwszego ekranu w jedynce Po tylu latach znowu to usłyszeć i poczuć. Tak w ogóle to była gierka dla której kupiłem x360. Dziękuje, musiałem się tym podzielić.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l a ending theme jedynki? Ogólnie, kto się zgadza, że jedynka to najlepsza część serii?
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 8 godzin temu, qraq_pk napisał: No i co, jest dobrze, graj dalej. To twoja gra i twoje decyzje:) Gram tak, żeby ukatrupić jak najwięcej.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 30 minut temu, Figaro napisał: a ending theme jedynki? Ogólnie, kto się zgadza, że jedynka to najlepsza część serii? Jedynka na zawsze w sercu na pierwszym miejscu za niepowtarzalny klimat,rozmach,poczucie przygody, epickość.Same obrady nad przyznaniem Shephardowi Widma to był sztos jakich niewiele w historii gamingu .Muzyka cóż... przebija dla mnie wszytkie ost w życiu, a gram od +30 lat.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l oj tak. Dwójka nie dosięga do pięt jedynki. A trójka to już totalna słabizna. A Andromeda? Uznajmy że ta gra nie istnieje.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Andromeda istnieje, i radzę sobie przypomnieć bo nowy ME ma się od niej nie odcinać. Gra ma swoje bolączki i preorderzy sfrajerzyli jak ci przy CP2077. Grając po łatkach grało się spoko, dobra gra ale słaby Mass Effect z potencjałem na poprawę w ewentualnych kontynuacjach. Gamble mam nadzieję że to ogarnie. Chodzi za mną żeby zrobić replay ale na pewno nie na konsoli w 30FPS, raczej na PC jak już.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l To prawda, ilekroć wracam do Andromedy z zamysłem skończenia, to po 30 minutach odechciewa mi się przez ten tragiczny framerate który kompletnie zabija walkę w tej grze. Mowa o wersji z konsoli rzecz jasna.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l W ogóle pro sze nie zaczynać tematu Andromedy przy mnie. Ja pierdole nowa galaktyka i 2/3;chujowe rasy xD