Opublikowano 12 maja 20213 l 1 hour ago, PiotrekP said: Kpina i żenada z polską wersją. Podstawki 1 i 2 albo full pl albo eng. DLC zależne od tego jak wyszedł w oryginale. Trójka będzie kinowa. W sensie albo mówią po polsku i napisy pl albo mówią po angielsku i napisy ang?
Opublikowano 12 maja 20213 l Co co fuszerka xD daliby kinowe wszędzie i po problemie, a tu jeszcze gorzej niż w kolekcji Halo.
Opublikowano 12 maja 20213 l Ja już tuptam nóżkami z niecierpliwości i czekam na 15-go na swoją kopię bo 14-go rabota i nie będę miał okazji się delektować. A grać zamierzam po angielsku, dla większej wczuwy. Jedyne sensowne dubbingi PL jakie ostatnie ogrywałem to Wildlandsy i Dej Zgone.
Opublikowano 12 maja 20213 l Dobrze, że skończyłem każdą część po kilka razy, nie muszę mieć polskiej wersji
Opublikowano 12 maja 20213 l Dobrze, że nie muszę wybierać oddzielnie napisów i audio i konsola poda od razu full eng, nabijając też odpowiednie statystyki dla wydawcy. Spoiler fajnie jakby jednak można było dossać inne wersje językowe
Opublikowano 12 maja 20213 l Ale bedzie grane jutro tym bardziej ze mam zaleglosci w tej serii. Chociaz tej andromedy to nie dotykalem nawet, po stanowczej reakcji ludzi na tego niby kasztana wiec nie wiem czy sie bede porywal na trzecia czesc.
Opublikowano 13 maja 20213 l trzecia część to jest taki sam sztosik jak poprzednie. Andromedy bym kijem nie ruszał.
Opublikowano 13 maja 20213 l Nie spodziewałbym się, że szybciej niż rok. Ciekawi mnie za to czy EA nie usunie starszych, konsolowych wersji z XGP żeby zachęcić/zmusić fanów do przesiadki.
Opublikowano 13 maja 20213 l 3 hours ago, Ukukuki said: trzecia część to jest taki sam sztosik jak poprzednie. Andromedy bym kijem nie ruszał. Pomylilo mi sie oczywiscie z 4 czescia, jakos mam zakodowane ze ME to tylko 3 gry.
Opublikowano 13 maja 20213 l niestety filmik z pierdoleniem gościa o 14 powinien być wysyp materiałów
Opublikowano 13 maja 20213 l A w me3 nadal nie ma chowania broni podczas misji - coś o co wszyscy blagali, robili petycję i wychodziły mody twórcy olali. Uwielbiam to. Chuj im w doope.
Opublikowano 13 maja 20213 l 10 recenzji i ocenka 90% https://opencritic.com/game/11290/mass-effect-legendary-edition
Opublikowano 13 maja 20213 l Godzinę temu, orion50 napisał: Ma ktoś wiedzie czy na jakimś regionie na Xbox będzie działać juz dzis? Ktoś tu jest nieźle podjarany.
Opublikowano 13 maja 20213 l Polski dubbing w dwójce był tak tragiczny, że nawet w CDA, przy teście lokalizacji (tak, kiedyś robili takie coś) dali poradnik jak zrobić kinówkę.
Opublikowano 13 maja 20213 l Pytanie życia - trzeba w temacie oznaczać spojlery czy można walić fabularnymi szczegółami bez ukrywania? Ciekawe ile będzie świeżaków grających w to pierwszy raz Przy okazji, wie ktoś czy całą trylogię można przejść w zestawie angielski dubbing+polskie napisy?
Opublikowano 13 maja 20213 l Patent z Nową Zelandia dziala. Gram. Jestem podjarany jak swego czasu grając na 360 w 20 fpsach
Opublikowano 14 maja 20213 l Zabij ją pierwszy i kup gierkę, wykorzystaj przewagę elementu zaskoczenia