Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

• Odpowiedzi 915
  • Wyświetleń 122,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Świeci się mikrofon na czerwono, wczoraj podłączyłem z żółtą diodą na powerze i po kilkunastu minutach świecił się dalej tylko mikrofon. 

Pamiętaj żeby wyłączyć headset przed ładowaniem. Jak czerwona dioda na mikro zgaśnie to dopiero wtedy włączaj(ale dalej jak jest na kablu). 

Opublikowano

W Media expert są słuchawki arctis 3 za 350 zł. Będą spoko pod xsx? Szukałem arctis 1 ale średnio dostępne.

Opublikowano

@Aleks pisałeś o lekkim dyskomforcie ja tak miałem na lewym uchu z tym że nie wiem czy od piątku już się dotarły na moim łbie czy wystarczyło kawałeczek poluzować tej taśmy i jest dobrze. 

@Wolny jak Ci nie przeszkadza kabel to będą dobre, ja bym raczej poczekał na 1. 

Opublikowano
41 minut temu, messer88 napisał:

strasznie słabo że nie ma jakiegoś najprostszego wskaźnika poziomu naładowania po podłączeniu. 

Tak jest to kiepskio rozwiązane. 

Opublikowano

Zastanawiam się, czy jeżeli szukam słuchawek do grania na PC, PS5 i przenośnie Switchu jest sens płacić za coś więcej niż Arcrtis 1 po kablu (wszystkie urządzenia mają minijack. a kabel mi nie przeszkadza)? I w zasadzie jaka jest róźnica między Arctis 7 a 1 wireless skoro zgodnie z pierwszym postem jakość dźwięku jest ta sama?

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Zastanawiam się, czy jeżeli szukam słuchawek do grania na PC, PS5 i przenośnie Switchu jest sens płacić za coś więcej niż Arcrtis 1 po kablu (wszystkie urządzenia mają minijack. a kabel mi nie przeszkadza)? I w zasadzie jaka jest róźnica między Arctis 7 a 1 wireless skoro zgodnie z pierwszym postem jakość dźwięku jest ta sama?

Jak nie przeszkadza Ci kabel to ja bym szedł pomiędzy i wziął arctis 3. Wygoda i dźwięk.

Opublikowano
6 minut temu, creatinfreak napisał:

Jak nie przeszkadza Ci kabel to ja bym szedł pomiędzy i wziął arctis 3. Wygoda i dźwięk.

To w sumie może już dopłacić te 2 stówy i wziąć 7ki?:)

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

To w sumie może już dopłacić te 2 stówy i wziąć 7ki?:)

Bierz, po co się męczyć z kablami. 

Opublikowano

@izon no nie ma sensu jeżeli kabel ci nie wadzi no i nie musisz się martwić o stan baterii w słuchawkach 

Opublikowano
13 minut temu, kubson napisał:

@izon no nie ma sensu jeżeli kabel ci nie wadzi no i nie musisz się martwić o stan baterii w słuchawkach 

Mnie osobiście kable doprowadzają do szału. Chcę iść i coś wziąć to zdejmować te słuchawki za każdym razem, jak z padem. Jak się przyzwyczaisz to nie wrócisz do kabla. 

Opublikowano

A no to swoją droga ze powrót do kabla może być bolesny, ale mi tam nie przeszkadza, bardziej mnie meczy ładowanie co 2-3 dni xd 

Opublikowano

Aczkolwiek chyba z 7ka i tak chcąc grać na Switchu w trybie handheld to przez minijacka? bo z tym wiszącym adapterem to trochę słabo. Widzę, że dużo lepiej to wygląda w arctisa 1 gdzie adapter ma inną konstrukcje.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Aczkolwiek chyba z 7ka i tak chcąc grać na Switchu w trybie handheld to przez minijacka? bo z tym wiszącym adapterem to trochę słabo. Widzę, że dużo lepiej to wygląda w arctisa 1 gdzie adapter ma inną konstrukcje.

Wtykasz dągla do usb c i tyle

Opublikowano
43 minuty temu, Absolem napisał:

Wtykasz dągla do usb c i tyle

aa bo wydawało mi się na filmikach z yt, że właśnie w 7 jakoś inaczej to wygląda

Opublikowano

Przyznam szczerze że na Switchu nie sprawdzałem ale na smartphonie tak to działa. 

Opublikowano
57 minut temu, izon napisał:

aa bo wydawało mi się na filmikach z yt, że właśnie w 7 jakoś inaczej to wygląda

Ale Ty mówisz o zwykłych 7 czy 7x? 

Opublikowano

Witam mam sprawę. Zakupiłem słuchawki steelseries arctis 3 console edition (na pudełku napisane ps4&ps5). Podłączyłem jackiem pod pada i w sumie wydaje mi się że kicha. Słuchawki grają cicho i szumią. Podłączyłem je pod laptopa i telefon, dźwięk wtedy jest o wiele głośniejszy i bez szumów.  Da radę coś w konsoli pokombinować czy poprostu ja dałem ciała i ten model tak ma. Jak dla mnie słabo to wygląda i nie wiem czy ich nie odsyłać.

Edytowane przez Wolny

Opublikowano
2 godziny temu, Wolny napisał:

Dobra w ustawieniach słuchawek zrobiłem. Dźwięk super pozdrawiam.

Masz tez ustawienia słuchawek w menu po wciśnięciu guzika Xbox na padzie, w prawym dolnym rogu wyświetlonego menu.

Opublikowano

Z tym mikrofonem w 7x, to polecam zmniejszyć sensa w steelseries engine 3 na pc. Defaultowy(ustawiony na maksa) jest zdecydowanie za czuły i wyłapuje praktycznie każdy, najmniejszy dźwięk. Znajomi mówili, że brzmiałem jak w radiu. Zmniejszyłem do połowy i teraz jest o niebo lepiej.