MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 9 minut temu, Durr napisał: Hej, z jakiej strony zamówić je od producenta? Co z gwarancją - trzeba odsyłać samodzielnie do Dani? Skąd wziąć wspominany tutaj kod, żeby wyszło 700zł? Sprawdź pierwszy post w temacie, podałem linki do oficjalnych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: Sprawdź pierwszy post w temacie, podałem linki do oficjalnych sklepów. OK, dzięki. A jak można wyhaczyć ten kod na 100 zł zniżki, o którym często wspominacie? Edytowane 13 Lutego 2021 przez Durr Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Kubson dał kod, mi zadziałał jeszcze mrhappy12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 5 minut temu, Moldar napisał: Kubson dał kod, mi zadziałał jeszcze mrhappy12 Wchodzi dalej, ale nie da się zamówić. Niby dostępne, ale po Add to chart i Proceed to checkout dostaje komunikat There is not enough stock available to fulfill one or more of the items in your shopping cart. Please change the quantity or remove the items to proceed. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Produkt ten jest obecnie niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Dobrze, ale na anglojęzycznej wersji strony był dostępny, tylko ekran finalizacji zamówienie nie przepuszczał dalej. Dobra, w takim razie powiedzcie proszę co lepiej wykupić Dolby Access czy DTS? Edytowane 13 Lutego 2021 przez Durr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Arctisy 7x, 9x i 7 to trzy różne modele, z których 7x jest najnowszy (wyszedł tuż przed premierą XSX). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 51 minut temu, Durr napisał: Dobra, w takim razie powiedzcie proszę co lepiej wykupić Dolby Access czy DTS? masz trial obu, potestuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gogiel 1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 7 godzin temu, Durr napisał: Hej, z jakiej strony zamówić je od producenta? Co z gwarancją - trzeba odsyłać samodzielnie do Dani? Skąd wziąć wspominany tutaj kod, żeby wyszło 700zł? Oficjalna strona to chyba Steelseries.com co go gwarancji to nie mam pojęcia bo tematem się nie interesowałem. Poza tym słuchawki jeszcze nie doszły Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ja jak reklamowałem arctisy to kazali mi zniszczyć uszkodzone słuchawki i wysłać im zdjęcie jako dowód. Dostałem zwrot wartości słuchawek jako bon do wykorzystania w sklepie steelseries. Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi. Przeczytałem sobie cały temat i wychodzi mi, że 7x jeżeli chcemy do różnych konsol, a 9x jeżeli do X-a oraz do TV i telefonu (Bluetooth). Tylko dlaczego producent pisze na stronie rzeczy, które się wzajemnie wykluczają? 7x Czy Arctis 7X wykorzystuje Bluetooth? Nie, ale korzysta z czegoś lepszego: tej samej bezprzewodowej technologii 2,4 GHz co w bezprzewodowych zestawach słuchawkowych Arctis 7 i Arctis Pro Wireless. Zapewnia ona znacznie lepszą jakość dźwięku niż Bluetooth. Dźwięk jest bezstratny, a nie skompresowany, co zapewnia znacznie lepszą jakość dźwięku. Ma również bardzo małe opóźnienie, dzięki czemu słyszysz każdy dźwięk, gdy dzieje się na ekranie, w przeciwieństwie do komunikacji Bluetooth, która może mieć znaczne opóźnienie. 9x Jaka jest różnica między Arctis 7 a Arctis 9X? Arctis 9X jest opracowany na podstawie wszystkiego, co jest świetne w Arctis 7, od jakości dźwięku i wyraźnego mikrofonu po komfort i wysokiej jakości materiały. Ale Arctis 9X został zbudowany specjalnie dla konsoli Xbox ze zintegrowanym bezprzewodowym dźwiękiem Xbox i podwójną bezprzewodową funkcją z Bluetooth. Raz bluetooth słabe, raz za*ebiste, o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Olej ten marketingowy bełkot twórców słuchawek. Chcesz do wszystkich konsol? Bierz 7X, chcesz tylko dla Xboxa? Bierz 9X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) No ja chciałbym właśnie do XSX i TV (filmy na LG Oled CX), czyli 9x by się nadawały. Z drugiej strony zgaduję filmy z Netflixa przez konsolę również wykorzystają cały potencjał 7x czy to tylko dotyczy gier? Edytowane 13 Lutego 2021 przez Durr Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 21.11.2020 o 13:04, Figuś napisał: to co wyciąga z Pulse 3D Sony to jakaś magia, zarówno po kablu na Xboxie jak i po Bluetooth na PC Figus masz podpiete pulsy kablem z zestawu do pada od xboxa tak? A cos w ustawieniach zmieniales oprocz tego? Kurwa u mnie albo cos jest z tym kabelkiem albo nie wiem bo prawa sluchawka w pulsach trzeszczy jak pojebana Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Tak tym dołączonym kablem i wszystko git, nic nie trzeszczy nic nie pryka. Może coś jest nie tak z gniazdem w padzie albo słuchawkach, podepnij do telefonu i innych urządzeń sprawdź czy też się to będzie dziać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 8 godzin temu, Durr napisał: Wchodzi dalej, ale nie da się zamówić. Niby dostępne, ale po Add to chart i Proceed to checkout dostaje komunikat There is not enough stock available to fulfill one or more of the items in your shopping cart. Please change the quantity or remove the items to proceed. I dlatego olałem zakup gamingowych słuchawek,niemoglem ich upolowac jak byly dostepne(No troche z podjęciem decyzji pomogły mi ostatnie słuchawki do słuchania muzyki jakie miałem stwierdzając ze yebac to i przestały nagle działać).Zdecydowalem sie na zwykłe zamkniete słuchaweczki od audiotechniki na kablu bez mikrofonu ale jestem zachwycony jak grają a po wymianie padow na hybrydy od brainwavez to wygoda lvl 9000moge siedziec i 12h z słchawkami na głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 21:42, Lokomotywa napisał: czy da się coś zrobić żeby głośniej grały?... to normalne żeby był taki duży lag przez bluetooth? do grania sie nie nadaje, a chcialem uzywac je do PS5 jeszcze (podlaczylem je do tv) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 chciałeś grać jeszcze na PS5 i kupiłeś 9x? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: chciałeś grać jeszcze na PS5 i kupiłeś 9x? tak, przez Xboxa łącze jak pada, a przez bluetooth chcialem laczyc z tv jak gram na ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 30 minut temu, kubson napisał: Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X How much is the fish? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 $162 z wysyłka, w środę zostały wysłane, doszly bez żadnych dodatkowych opłat wiec super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 W dniu 10.02.2021 o 18:25, Wredny napisał: Już pogodziłem się z tym, że 600zł wydane na te Astro A50 to była kasa wywalona w błoto, bo jakieś śmieszne stereo to nie jest standard, na który byłem nastawiony w roku 2020, a tu na facebooku jakiś koleś pisze, że u niego na A50 z DTS:X zajebiście wszystko słychać. Więc jak to jest z tym dźwiękiem przestrzennym na XBOXowych słuchawkach? Wszyscy tak się spuszczają nad tym dolby atmos, a to się okazuje jakimś gloryfikowanym stereo, które nijak nie sprawdza się w grach typu PUBG np. Czy faktycznie DTS robi pod tym względem robotę? Bo nie chce mi się wydawać kolejnych pieniędzy na kolejną lipną aplikację. Mówiłem Ci, że 5.1 w słuchawkach, to zwykły kit i absolutnie nie warto sobie tym zawracać głowy. Przez kilka lat miałem dwie pary TB z 7.1 tym niby real 7.1 czyli ileś tam membran w jednym uchu. Myślałem, że dzięki temu będę mógł grać zamkniętymi oczami i kosić przeciwników, niczym Chuck Norris w Delta Force. Niestety finalny efekt był marny albo nie było go wcale. Nie dało Ci do myślenia, że na konsolowym rynku zostało już tylko Astro z tym 5.1? Chyba nawet TB mają wyłącznie stereo dla konsol. Dlatego jedyny słuszny wybór, to dobre słuchali stereo + Dolby Atmos i nic więcej nie potrzeba. Sam używam Arctis 9X i przez najbliższy rok, dwa nie zamienię ich na inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Tak jak pan Hubert pisze, warto dodać ze jak ktoś nie chce wydawać kasy na Atomsa czy DTS to Xbox ma darmowa wersje Windows Sonic Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 @kubsonpodłączasz te PC38Xy bezpośrednio do pada bez żadnych ustrojstw? W specyfikacji widzę Impedance: 28 Ω Sound pressure level: 109 dB, wydają się bardzo łatwe do napędzenia. Daj znać jaka głośność i odsłuchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi