Opublikowano 15 lipca 20213 l No litości, dajcie już spokój z tymi daremnymi zaczepkami, bo ani to śmieszne, ani nie chce mi się tłumaczyć czy wchodzić w kretyńskie przepychanki.
Opublikowano 15 lipca 20213 l Autor Bo może trzeba przestać traktować ją dosłownie i poszukać dla niej jakiegoś innego określenia, synonimu, slangu, skojarzenia?
Opublikowano 15 lipca 20213 l Spoiler Pozamiata was różana herbata z miętą. A tak na serio to jako że są trzy obrazki, to rozwiązanie jest jedno - Half Life 3 confirmed
Opublikowano 15 lipca 20213 l Już wiem - Whisker Szczota - najwyższa faza napierdolenia Róża - Popek "Dla prawdziwych dam", a użytkownik whisker jest ogromnym fanem wykonawcy Herbata - kolor łiskacza
Opublikowano 15 lipca 20213 l Jesteśmy graczami, jak są jakieś zagadki w grach to sprawdzamy na jutubku jak je przejść A ten seksi sprzedawca ze stolicy daje tu taką mocną trudność? O ty c0rwa gnoju
Opublikowano 16 lipca 20213 l No pierwszy w historii forumka test na inteligencję nie wyszedł najlepiej
Opublikowano 16 lipca 20213 l No ciekaw jestem rozwiązania, bo na razie wygląda to jak lore, ale z forumka o niszowej serii jrpg czy coś, nikt nic nie wie xd no chyba że kmwtw, zobaczymy.
Opublikowano 16 lipca 20213 l Jakaś podpowiedź może bo faktycznie albo mega hermetyczne, albo tak proste że aż głupie. Magda, odsłon samogłoski.
Opublikowano 16 lipca 20213 l no nie wiem rozi ty ulicznico? rose - rozi herbata = tea = ty miotła uliczna = ulicznica no oczywiście może jeszcze być dalej że ulicznica = kurwa ale to już tylko sam Czezky wie
Opublikowano 16 lipca 20213 l Jeśli to nie jest Rozi ty ku*wo to nie już nie wiem. Bo by się zgadzało: Spoiler Rozi od róży, tea czyli ty i ulicznica jako kurwa Ale jest też jeden argument przeciw: Spoiler myślę, że jakby Czezkiemu o to chodziło, to by bardziej to pokazał w kolejności róża-herbatka-miotła a nie róża-miotła-herbatka Wobec tego podaję hasło: Spoiler Rozi kurwo ty Edytowane 16 lipca 20213 l przez second
Opublikowano 16 lipca 20213 l jeśli second wygrał to na moim garbie, to widzimy się w sadzie!!!! Spoiler