Opublikowano 15 sierpnia 20213 l 22 minuty temu, zagul napisał: God of War, ale się w to grało. Pierwsza gra na PS2 jaką odpaliłem na swojej konsoli. Kto grał to zna te minigry Oczywiście zgłaszam się do losowania Wszystkie gry na półeczce z serii to i planszowa chętnie zagości. Nawiązując do tego Nie biorę udziału
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Autor 39 minut temu, Rozi napisał: Kolejny giveaway? MOŻE W KOŃCU COŚ WYGRAM: Nice try z tym robieniem z siebie ofiary, ale przypomnę Cyberpunka. Może dzisiaj to brzmi jak kara, a nie nagroda, ale jednak wygrałeś tę karę.
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Ech, miałem na myśli "w końcu po tak okropnie długiej i nieznośnej przerwie".
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor 16 godzin temu, Mejm napisał: Nie biore udzialu. Coś cicho siedzi i roztropnie się nie wychyla. A przecież wiemy, że seria GoW nie jest mu obojętna.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Od 2010 niestety jest i nie lubię karcianek więc zostawię dla prawdziwych fanów. Ale Cieszę się moja ksywka wciąż budzi respekt w społeczności ZAGRAJMERÓW
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor 32 minuty temu, Pupcio napisał: Ale Cieszę się moja ksywka wciąż budzi respekt w społeczności ZAGRAJMERÓW
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l 5 godzin temu, Kmiot napisał: Coś cicho siedzi i roztropnie się nie wychyla. A przecież wiemy, że seria GoW nie jest mu obojętna. Moze gdyby mial do tej planszowki jaka p a r e
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Moje dwa ulubione. Piękny giveaway to dam dwa, bo nie mogłem się zdecydować.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Kufa, zacny giwełej, GoW moja pierwsza gierka na PS2 I każda część skończona po dwa razy i wymaksowana do końca. Nie biere udziału of korz to macie chociaż memy
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l W sumie doszedłem do wniosku, że z kobietą w to nie pogram, to nie będę zabierać innym szans