Opublikowano 11 kwietnia 20214 l Na razie wolę się nie podniecać bo naprawdę dobrze to wygląda, choć jak wspominacie - trochę drewniane strzelanie. Ale jak wyjdzie albo będzie już blisko to zacznę się jarać że dostaniemy hybrydę The Division z TWD.
Opublikowano 11 kwietnia 20214 l Autor Trochę division, trochę dayZ, trochę state of decay. Żadnych szczegółów co do premiery póki co.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Calkiem spoko, moze byc ciekawe. Sam zagrywalem sie w World War Z wiec chetnie pogram jak bedzie ok
Opublikowano 16 października 20213 l Wyglada tylko troche lepiej od The Division 1 - i nie mówię tutaj o renderze, który Ubi pokazało.
Opublikowano 16 października 20213 l The Division nadal wygląda zajebiście, więc nie widzę przeciwwskazań
Opublikowano 16 października 20213 l Autor 8 godzin temu, bluber napisał: Wyglada tylko troche lepiej od The Division 1 - i nie mówię tutaj o renderze, który Ubi pokazało. Nawet w tej opcji by mi ten tytuł pasował do giercowania.
Opublikowano 16 października 20213 l Na poprzednich pokazach gra wyglądała o wiele lepiej. Nie zmienia to faktu, że dalej z ciekawością obserwuje co z tego wyjdzie.
Opublikowano 5 maja 20222 l Premiera miała być 21 czerwca a oni dzisiaj wyskakują z newsem że.... zmieniają silnik xD
Opublikowano 7 maja 20222 l Jak to tylko zobaczyłem to od razu pierwsze skojarzenia, że to jakiś mod do Division. Potem trafiłem na materiały wg, których ten projekt to oszustwo. Szkoda by było. Teraz to info o przełożeniu terminu... Czy w ciągu roku byliby w stanie przenieść całą grę na nowy silnik? Zwłaszcza, że pracują nad tym 3 albo 4 osoby...
Opublikowano 7 maja 20222 l Kolejne "Abandoned"? Dosłownie i w przenośni. Dla mnie od początku to się prezentowało zbyt ładnie.
Opublikowano 3 stycznia 20232 l Wygląda jak wersja na telefon albo jakąś inną przenośną konsolkę. A miało być tak pięknie...
Opublikowano 2 lutego 20232 l Autor Tragedii nie ma. Poza tym spokojna, cicha eksploracja zniszczonych apokalipsą miejscówek to jest coś, co tygryski lubią najbardziej. Ominięcie większej grupy bez wdawania się w otwarty konflikt, brak lootu z padliny, design postapo miasta... Resztę doszlifują.
Opublikowano 2 lutego 20232 l Przeciez ta gra to Abandoned 2.0, nigdy się nie ukaże... A dzisiejszy gameplay pokazuje, że stare trailery to był nawet deep fake:).