Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak wersja gamepasowa. Oczywiscie, ze bedzie dzialac.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 304,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Pytam, bo w opisie tego dodatku jest napisane, że wymaga gry FH5, sprzedawanej osobno, więc nie wiedziałem, czy trzeba kupić grę, czy może być ta ściągana z gamepassa. 

Opublikowano

Czytając te wasze posty boje się ze ten pop-up w FH5 to tak jak w Driver na PS1, Empire State Building pokazywał się dopiero 5 metrów przed budynkiem :lol:

Opublikowano

Nie ma co gdybać, niedługo premiera to się sprawdzi na własnej skórze. Jestem pewien, że zabawa będzie przednia, a ewentualne niedoróbki techniczne zostaną po czasie wyeliminowane. Vamos!

Opublikowano

Widziałem jakiś materiał, że niektóre auta będą miały "race mode" - po wduszeniu lewego analoga auto przejdzie w coś rodzaju "top speed mode" - zawieszenie w dol, spoiler sie schowa itd. Spoko patent, oby miało go więcej niż 1 auto (póki co widziałem tylko na AMG Project One).

Opublikowano

Te pojawiające się nagle obiekty są słabe, jak w jakimś Lotusie na amidze.

Opublikowano

Wygląda na to, że zmienili siłę świateł samochodów na bardziej realistyczną (w FH4 świeciły jakby każde auto miało zespół lamp z samochodu WRC).

Szkoda tylko, że jednocześnie chyba usunęli generowane przez nie cienie (w obecnej wersji preview nie widać ich ani w trybie 60fps ani 30fps). 

Szczęście w nieszczęściu, że przy dużo słabszych światłach nie jest to aż tak widoczne.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

w poniedziałek o 19:00 nowy stream poświęcony soundtrackowi i udźwiękowieniu

Opublikowano
  • Autor

No właśnie jak przy każdej odsłonie dawajcie jakieś kawałki które wam pasują zieloni bracia do nowego godrozona.

Opublikowano

po co wishlistą temat śmiecić? jak będą oficjalne i potwierdzone to można wrzucać.

Opublikowano

troche wywalone jaja w soundtrack, mute na muzyczke i ustawic elegancko glosnosc spotify w tle i jazda

Opublikowano

A był juz jakiś stream poświęcony temu czy będzie jakaś kampania dla pojedynczego gracza? 

Opublikowano
16 minut temu, pawelgr5 napisał:

A był juz jakiś stream poświęcony temu czy będzie jakaś kampania dla pojedynczego gracza? 

był i będzie :)

Opublikowano

Lista utworów w FH5

Opublikowano

@Bigby to jest jakiś fanowski profil, było oficjalne potwierdzenie soundtracku?

Opublikowano

Oficjalne nie, ale kilka dni temu na Reseterze podlinkowali ten profil. W jakiś sposób pewnie wiedzą o tych utworach.

Opublikowano
  • Autor

To udźwiękowienie gry o ja pierdole :obama: nasz samochód, okoliczne bryki, całe otoczenie....DB Atmos wjedzie jak złoto :obama:

Opublikowano

te odbicia na masce, ten dym :obama: 

Opublikowano

Ta wersja Premium Add-On Bundle za 179 zł ( chyba ) to jest dla posiadaczy GP? Czyli mam rozumieć, że jak pobiorę grę z GP to mogę sobie ją ulepszyć tym i grać już od 5 listopada?

Opublikowano

tak, ale musisz pamiętać że jak wygaśnie ci GP to tracisz dostęp do gry i dodatków z tego bundla.

Opublikowano

Kumam, GP mam automatyczne odnawianie nawet jak w nic nie gram, a bez sensu w takim razie mi się teraz wydaje kupować tą najdroższą edycję skoro sytuacja tak wygląda.