Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Mortal Kombat? Po tym z 1995go roku jakoś z trudem idzie mi ogladanie kolejnych, nowszych odsłon.

Ale taką wersję jak latają po fejsbukach czy jutubach AI klipy z MK Panavision stylizowane na lata 50-te to bym z chęcią zobaczył.

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 51,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No Reptile z 95 byl robiony na Amidze ale potem wje.bal sie w jakis posag, zmienil w zielnego ninje, komentator odpalil "reptile", muza zaczela naku.rwiac a kino wyje.balo w kosmos.   Tutaj

• Jedno z moich najlepszych doznan jesli idzie o przezywanie czegos stadnie. Nic pozniej, nawet duze koncerty, nie wygladalo tak jak mk w kinie. Cala sala z dziecmi i mlodziezom max pierwszolicealna, ja

• Nowa wersja utworu przewodniego

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

Pojawia się na sekunde, beka, że z głownego bohatera zszedł na trzeci plan, chyba, że specjalnie trailer tak zrobiony, juz nie raz widza się w chuja robiło.

Byle walki dały rade i bedzie git, super fabuły się chyba nikt nie spodziewa. Szkoda, że Goro zmarnowali w jedynce, a Kintora czy Motaro raczej nie zobaczymy.

Ten random chyba przywoływał Scorpiona ze względu na więzy krwi, a skoro Scorpion napierdala się z Noob Saibotem to pewnie tutaj też będzie do tego potrzebny.

Chyba nikt by nie żałował jakby ten Cole skończył w ten sposób. Absolutny top najlepszych fatality w skali serii

Opublikowano

Randoma z jedynki na trailerze widać, ale chyba wszyscy zgodnie uznali, że jest chujowy i niepotrzebny. To wygląda jak typowy film klasy B (co może mieć swoje zalety) - green screen widoczny z orbity, słabe efekty, no ale nie mam dużych oczekiwań, a jedyneczka mnie miło zaskoczyła. Jeśli pójdą w stronę kiczu i absurdu to może będzie coś miłego do obejrzenia przy wódeczce. Nie liczę na hit, ani nawet średniaka - z daleka wieje biedą, ale przemyślany scenariusz i odpowiednia reżyseria może takie filmy wynieść bardzo wysoko. To może być Kung Fury roku 2025, to znaczy dopóki nie wyjedzie Kung Fury 2.

Opublikowano
8 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Chyba nikt by nie żałował jakby ten Cole skończył w ten sposób. Absolutny top najlepszych fatality w skali serii

Dobry twist by to był

Opublikowano

To byłby świetny początek filmu! Tak samo mogliby ubić tą bezbarwną Sonyę. W jedynce mimo wszystko pierwsze skrzypce grał Kano. W kontraście do Jax'a, który po prostu fajnie wyglądał oraz Cage'a to może zagrać. No ale patetyczni Liu Kang i Rayden z kijem w dupie, dbający o upośledzony umysłowo l o r e tych filmów mogą popsuć zabawę. Ja poważnie chciałbym chujowy w zamierzeniu film z dobrą bitką i kiczem. Zobaczymy, czasem wychodzi coś takiego mimo zamierzeń twórców.

Opublikowano
10 godzin temu, Farmer napisał(a):

pytanie czy ktoś tam się potrafi kopać

Scena z machaniem kijaszkiem przed Baraka to raczej mowi ze nie.

Czy jade to nie ta sama aktorka co w tym nadchodzacym paszkwilu od naughty dog?

Opublikowano

Oki jedynym plusem 2ki będzie walka Scorp i Noob.

Dupny minus za szpetną Jade.

Tak Jak Urbana lubie tak do Cage mi nie pasuje.

Opublikowano

Jedynka nawet mi siadła, ale wkurwiony byłem, że nie dali turnieju tylko historię jakiegoś randoma. Tutaj chyba wreszcie będzie turniej, ale efekty w zwiastunie koszmarne. Mam nadzieję, że coś jeszcze poprawia bo kek kekw

Opublikowano

Jak się nie będą traktować poważnie, a na to wygląda, to może być miłe zaskoczenie. Takiej konwencji jeszcze nie było, a pasuje idealnie.

Opublikowano

Ja mam ciągle ból dupy o tego Goro, że random rozjebał mistrza turnieju przed turniejem.

nie bedzie rewanzu

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał(a):

Czy jade to nie ta sama aktorka co w tym nadchodzacym paszkwilu od naughty dog?

No ba, wszędzie ten łysy łeb poznam.

Trailer nawet spoko, Urban zawsze na propsie, reszta wygląda z grubsza jak trochę bogatszy cosplay, jedynki do dziś nie widziałem i mi się do niej nie pali, także no.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Trailer ma momenty, ale ogólnie to taki se.

Kino jednak odwiedzę, bo pierwsza część mi się podobała tak na 7/10.

Opublikowano

Jest tylko jedno vod gdzie powinno sie to obejrzec.

Opublikowano

Ja wiem, że nie chwali się oryginalnej kontynuacji, ale ta scena no to mistrzostwo jest:

Opublikowano

Walki i muza były świetne. Scenariusz, dialogi to katastrofa, budżet chyba niewielki ale słyszałem, że im się śpieszyło i odimali takie coś na szybko. Zamiast normalnie przerzucic wydarzenia z drugiego turka z gier i

wrzucać postacie z MK2 to pojechali na grubo mieszając wątki i postaci z MK2/3. Jednakże widziałem gorsze filmy np Legend of Chun Li. Obrzydliwa rzecz.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Mi właśnie muzyka się nie podobała w trailerze była beznadziejna. Fajnie, że nie pokazali Shang Tsunga tylko dali Shao Kahna który lepiej się prezentuje. Wraca Kano a zginął w poprzedniej części. Pewnie będzie miał tylko motyw w piekle i tyle. Johny ok chociaż trochę stary i mało cwaniakowaty. CGI słabe no i zaspoilerowali walkę Scorpiona z Noobem i pokazali nawet fatality niepotrzebnie.