Opublikowano czwartek o 20:381 dzień Mortal Kombat? Po tym z 1995go roku jakoś z trudem idzie mi ogladanie kolejnych, nowszych odsłon.Ale taką wersję jak latają po fejsbukach czy jutubach AI klipy z MK Panavision stylizowane na lata 50-te to bym z chęcią zobaczył.
Opublikowano czwartek o 20:421 dzień 4 minuty temu, Shen napisał(a):Pojawia się na sekunde, beka, że z głownego bohatera zszedł na trzeci plan, chyba, że specjalnie trailer tak zrobiony, juz nie raz widza się w chuja robiło.Byle walki dały rade i bedzie git, super fabuły się chyba nikt nie spodziewa. Szkoda, że Goro zmarnowali w jedynce, a Kintora czy Motaro raczej nie zobaczymy.Ten random chyba przywoływał Scorpiona ze względu na więzy krwi, a skoro Scorpion napierdala się z Noob Saibotem to pewnie tutaj też będzie do tego potrzebny.Chyba nikt by nie żałował jakby ten Cole skończył w ten sposób. Absolutny top najlepszych fatality w skali serii
Opublikowano czwartek o 20:491 dzień Randoma z jedynki na trailerze widać, ale chyba wszyscy zgodnie uznali, że jest chujowy i niepotrzebny. To wygląda jak typowy film klasy B (co może mieć swoje zalety) - green screen widoczny z orbity, słabe efekty, no ale nie mam dużych oczekiwań, a jedyneczka mnie miło zaskoczyła. Jeśli pójdą w stronę kiczu i absurdu to może będzie coś miłego do obejrzenia przy wódeczce. Nie liczę na hit, ani nawet średniaka - z daleka wieje biedą, ale przemyślany scenariusz i odpowiednia reżyseria może takie filmy wynieść bardzo wysoko. To może być Kung Fury roku 2025, to znaczy dopóki nie wyjedzie Kung Fury 2.
Opublikowano czwartek o 20:501 dzień 8 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Chyba nikt by nie żałował jakby ten Cole skończył w ten sposób. Absolutny top najlepszych fatality w skali seriiDobry twist by to był
Opublikowano czwartek o 21:161 dzień To byłby świetny początek filmu! Tak samo mogliby ubić tą bezbarwną Sonyę. W jedynce mimo wszystko pierwsze skrzypce grał Kano. W kontraście do Jax'a, który po prostu fajnie wyglądał oraz Cage'a to może zagrać. No ale patetyczni Liu Kang i Rayden z kijem w dupie, dbający o upośledzony umysłowo l o r e tych filmów mogą popsuć zabawę. Ja poważnie chciałbym chujowy w zamierzeniu film z dobrą bitką i kiczem. Zobaczymy, czasem wychodzi coś takiego mimo zamierzeń twórców.
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień 10 godzin temu, Farmer napisał(a):pytanie czy ktoś tam się potrafi kopaćScena z machaniem kijaszkiem przed Baraka to raczej mowi ze nie.Czy jade to nie ta sama aktorka co w tym nadchodzacym paszkwilu od naughty dog?
Opublikowano wczoraj o 08:26 1 dzień Oki jedynym plusem 2ki będzie walka Scorp i Noob. Dupny minus za szpetną Jade.Tak Jak Urbana lubie tak do Cage mi nie pasuje.
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień Jedynka nawet mi siadła, ale wkurwiony byłem, że nie dali turnieju tylko historię jakiegoś randoma. Tutaj chyba wreszcie będzie turniej, ale efekty w zwiastunie koszmarne. Mam nadzieję, że coś jeszcze poprawia bo kek
Opublikowano wczoraj o 09:12 1 dzień Jak się nie będą traktować poważnie, a na to wygląda, to może być miłe zaskoczenie. Takiej konwencji jeszcze nie było, a pasuje idealnie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ja mam ciągle ból dupy o tego Goro, że random rozjebał mistrza turnieju przed turniejem.nie bedzie rewanzu
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 godziny temu, Mejm napisał(a):Czy jade to nie ta sama aktorka co w tym nadchodzacym paszkwilu od naughty dog?No ba, wszędzie ten łysy łeb poznam.Trailer nawet spoko, Urban zawsze na propsie, reszta wygląda z grubsza jak trochę bogatszy cosplay, jedynki do dziś nie widziałem i mi się do niej nie pali, także no. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Trailer ma momenty, ale ogólnie to taki se.Kino jednak odwiedzę, bo pierwsza część mi się podobała tak na 7/10.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja wiem, że nie chwali się oryginalnej kontynuacji, ale ta scena no to mistrzostwo jest:
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Walki i muza były świetne. Scenariusz, dialogi to katastrofa, budżet chyba niewielki ale słyszałem, że im się śpieszyło i odimali takie coś na szybko. Zamiast normalnie przerzucic wydarzenia z drugiego turka z gier iwrzucać postacie z MK2 to pojechali na grubo mieszając wątki i postaci z MK2/3. Jednakże widziałem gorsze filmy np Legend of Chun Li. Obrzydliwa rzecz. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez ciwa22
Opublikowano 29 minut temu29 min Mi właśnie muzyka się nie podobała w trailerze była beznadziejna. Fajnie, że nie pokazali Shang Tsunga tylko dali Shao Kahna który lepiej się prezentuje. Wraca Kano a zginął w poprzedniej części. Pewnie będzie miał tylko motyw w piekle i tyle. Johny ok chociaż trochę stary i mało cwaniakowaty. CGI słabe no i zaspoilerowali walkę Scorpiona z Noobem i pokazali nawet fatality niepotrzebnie.