Opublikowano 23 września 20213 l Chyba można grać online postacią offline tyle że z ludźmi którzy też mają postacie offline. Tak było w starym D2. Najważniejsze że quick resume działa.
Opublikowano 23 września 20213 l 6 minut temu, michu86- napisał: Nic nie rozumiem z tej odpowiedzi. To tak czy nie;)? Nie, postacią offline można grać tylko offline.
Opublikowano 23 września 20213 l Ja tam sobie pykam narazie offline. Już są raporty o znikających postaciąch na online więc jebać online.
Opublikowano 23 września 20213 l Co oni urwa myśleli, że grę legendę 100 osób kupi na premierę? Ja nawet dialogi z intra pamiętam, po 20 latach...
Opublikowano 23 września 20213 l I chvj, pograne, serwery leżą na amen Chyba też zacznę od nowa w trybie offline, wiele nie tracę, jakieś 40 minut gry
Opublikowano 23 września 20213 l Ja sobie gram na spokojnie od 17:00 offline jak Bóg przykazał, ale właśnie wyłączyłem....bo dostałem sms, że zostałem skierowany na 10 dniową kwarantannę WTF?! Blizzard, nie rozpieszczaj mnie aż tak
Opublikowano 23 września 20213 l Bądźmy dla nich wyrozumiali, ostatnio przeżywają ciężkie czasy w tym całym Blizzardzie. Dobrze że gra w ogóle wyszła. Oczekiwanie że wszystko będzie działać jak należy na premierę byłoby nie na miejscu.
Opublikowano 23 września 20213 l 3 minuty temu, devilbot napisał: Bądźmy dla nich wyrozumiali, ostatnio przeżywają ciężkie czasy w tym całym Blizzardzie. Dobrze że gra w ogóle wyszła. Oczekiwanie że wszystko będzie działać jak należy na premierę byłoby nie na miejscu. I tak i nie. Wszystkie ich starty wyglądają tak samo. Praktycznie każdy ladder reset jeśli chodzi o samo d2 tak właśnie wyglądał. Krąży info na twitchu że za parenascie minut maitance... Oby i oby przyniósł coś dobrego.
Opublikowano 23 września 20213 l Team offline pozdrawia Syto się gra, nawet sterowanie paddm nie boli
Opublikowano 23 września 20213 l Ja siedze z kumplem w grze od 17 (PC), mozliwe ze wylaczyli serwer glowny lub nalozyli limit na ilosc aktywnych gier.
Opublikowano 23 września 20213 l Ja tam gram offline, to bylo do przewidzena ze bnet padnie jak takie same cyrki zawsze byly z wowem
Opublikowano 23 września 20213 l Ja na Xboxie postać online tylko stworzyłem ale gry już nie bo sie nie dało xd. I tak raczej D2 zawsze solo offline sobie pykałem. Edytowane 23 września 20213 l przez devilbot
Opublikowano 23 września 20213 l Widać ,że serwery mają zadyszkę, gierkę mi pobiera maksymalnie 20MB/sek na PC.
Opublikowano 23 września 20213 l Godzinę temu, Sobies napisał: Ja sobie gram na spokojnie od 17:00 offline jak Bóg przykazał, ale właśnie wyłączyłem....bo dostałem sms, że zostałem skierowany na 10 dniową kwarantannę WTF?! Blizzard, nie rozpieszczaj mnie aż tak Sorry za offtop, ale to phishing. https://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.pl/uwaga-na-falszywe-smsy-o-kwarantannie-dostaja-je-mieszkancy/ar/c1-8467211 Na Śląsku też. Co do gry, niesamowite że jest polski dubbing z oryginalnej wersji. I to na konsolach! Takie remastery Baldura na GoG nie mają legendarnych dubbingów, a tu proszę...
Opublikowano 23 września 20213 l 2 minuty temu, Mendrek napisał: Co do gry, niesamowite że jest polski dubbing z oryginalnej wersji. I to na konsolach! Takie remastery Baldura na GoG nie mają legendarnych dubbingów, a tu proszę... Za lokalizację odpowiada Blizzard bez pośredników, przy większości gierek wydawca. Dlatego to wygląda jak wygląda.
Opublikowano 23 września 20213 l Oj źle się rzuca CE na padzie, a bez niego mój necro będzie miał przesrane na hellu.
Opublikowano 23 września 20213 l Dwa pytania do osób posiadających wersję na konsolę. Czy dobrze wyczytałem, że ta część nie ma kanapowego kopa? Przecież już jedynka z psx-a go miała. Co do drugiego, czy pomimo nowej szaty graficznej sterowanie nie będzie zbyt drętwe względem Diablo3? Nigdy nie grałem w tą odsłonę, a bardzo mnie korci.
Opublikowano 23 września 20213 l Kurwa szkoda, że na moim windowsie gra nie działa. Na switchu to jest grywalne?
Opublikowano 23 września 20213 l 2 minuty temu, Shen napisał: Kurwa szkoda, że na moim windowsie gra nie działa. Na switchu to jest grywalne? Jaki system masz?