Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 374,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niezłe combo spierdolenia - być "insajderem" PPE, cytowanym na reseterze kekw

Opublikowano

No ale chyba nie trzeba być graczdarim żeby wywróżyć, że Starfield Ultimate Edition na PS5 to tylko kwestia (niedługiego) czasu. To już chyba naprawdę ostatni ex, zostało coś jeszcze?

spoiler

'only 4 games' xboss

Opublikowano

ostatnim exem będzie przejście phila spencera do playstation. godny następca pijaka jimbo. nie byłoby przynajmniej tyle gaasów na playstation. bo w sumie żadnych gier by nie było

Opublikowano
55 minut temu, jimmy napisał(a):

No ale chyba nie trzeba być graczdarim żeby wywróżyć, że Starfield Ultimate Edition na PS5 to tylko kwestia (niedługiego) czasu. To już chyba naprawdę ostatni ex, zostało coś jeszcze?

spoiler

'only 4 games' xboss

IMG_3040.jpeg

Opublikowano

Znów niebiescy przebierają nóżkami na te niedobre i gówniane gry z Xboxa który przecież nie ma gier? Stare, znałem.

Opublikowano

Ale kto "przebiera nóżkami"?
XBOTy mają zbyt wysokie mniemanie o tych średniakach do GP, jeśli faktycznie sądzą, że Klapy nie mogą doczekać się czegoś pokroju STARFIELDa. Po prostu temat ożył, bo Figarx wkleił bekowego screenshota i tyle.
Nie Paoluj Bzdurasie, bo Tobie to nie przystoisir

Opublikowano

Jedyne co na PS5 mam od MS'u to podstawowe Diablo 4 i... nie potrzebuje więcej ), tego diablo w sumie też nie ale to już mój błąd.

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał(a):

XBOTy mają zbyt wysokie mniemanie o tych średniakach do GP, jeśli faktycznie sądzą, że Klapy nie mogą doczekać się czegoś pokroju STARFIELDa. Po prostu temat ożył, bo Figarx wkleił bekowego screenshota i tyle.

Co chwilę gdzieś widzę pytanie, a to czy Forza na premierę, a to czy Starfield już potwierdzony, a czy Gearsy już zapowiedzieli. Nie paoluję, po prostu rzuca się w oczy i raz na jakiś czas odpowiem jak takie jimsony się uaktywnią. Gdybym miał wezyrować to bym na każdy taki post odpowiadał ) A i tak w głębi duszy wszyscy wiemy, że mnie po prostu dupa piecze o tę najnowszą alojkę z cukrzycą, bo akurat na Xboxa się nie doturlała frog

Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

ostatnim exem będzie przejście phila spencera do playstation. godny następca pijaka jimbo. nie byłoby przynajmniej tyle gaasów na playstation. bo w sumie żadnych gier by nie było

Przecież akurat od jakiegoś czasu MS wydaje najwięcej gier. Faktem jest że wcześniej było totalne guwno które dołożyło cegiełkę do ogólnego rozrachunku

18 minut temu, Wredny napisał(a):

Może mogą się doczekać, może nie mogą. Wyniki sprzedażowe pokażą, ja nie będę zdziwiony jeśli Starfield będzie w topkach zakupowych po premierze na Ps5.

Pomimo całego pojazdu to nawet na Steamie zrobił całkiem dobry wynik

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Wyniki sprzedażowe pokażą, ja nie będę zdziwiony jeśli Starfield będzie w topkach zakupowych po premierze na Ps5.

Na bank będzie. Wystarczy zobaczyć kto tu na forum gra na plejce żeby wiedzieć że gra Starfield w końcu dotrze do swojego targetu.

Opublikowano
33 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Co chwilę gdzieś widzę pytanie, a to czy Forza na premierę, a to czy Starfield już potwierdzony, a czy Gearsy już zapowiedzieli. Nie paoluję, po prostu rzuca się w oczy i raz na jakiś czas odpowiem jak takie jimsony się uaktywnią. Gdybym miał wezyrować to bym na każdy taki post odpowiadał ) A i tak w głębi duszy wszyscy wiemy, że mnie po prostu dupa piecze o tę najnowszą alojkę z cukrzycą, bo akurat na Xboxa się nie doturlała frog

A co to rozmawiac nie wolno? Interesuje sie branza. Mimo ze w Starfielda raczej nie zagram to i tak mnie ciekawi czy wyjdzie na PS5. Lubie rozmawiac o trendach i twistach w branzy. Ten screen wyzej pokazuje jak slowa sie zle starzeja i tyle.

Opublikowano

Wolno, owszem. A hipokryzji niektórych zauważyć nie wolno?

Akurat ten skrin to jest goty, spenser sam się zaorał razem z resztkami swojej wiarygodności.

Opublikowano

Ja tego starfielda w końcu kiedyś ogram bo jest w game passie, ale żeby to kupować za prawdziwe pieniądze to nigdy bym nie pomyślał. Już ciekawiej wygląda ten mod star wars.

Opublikowano

Wiem. Najwyżej się pożyczy wersję z goga )

Edytowane przez Chewie