Opublikowano wczoraj o 15:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niezłe combo spierdolenia - być "insajderem" PPE, cytowanym na reseterze
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Graczdari wymusił na Take Two wypowiedzenie sie na temat wydań pudełkowych xd
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ale chyba nie trzeba być graczdarim żeby wywróżyć, że Starfield Ultimate Edition na PS5 to tylko kwestia (niedługiego) czasu. To już chyba naprawdę ostatni ex, zostało coś jeszcze?spoiler'only 4 games'
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. ostatnim exem będzie przejście phila spencera do playstation. godny następca pijaka jimbo. nie byłoby przynajmniej tyle gaasów na playstation. bo w sumie żadnych gier by nie było
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 55 minut temu, jimmy napisał(a):No ale chyba nie trzeba być graczdarim żeby wywróżyć, że Starfield Ultimate Edition na PS5 to tylko kwestia (niedługiego) czasu. To już chyba naprawdę ostatni ex, zostało coś jeszcze?spoiler'only 4 games'
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Znów niebiescy przebierają nóżkami na te niedobre i gówniane gry z Xboxa który przecież nie ma gier? Stare, znałem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale kto "przebiera nóżkami"? XBOTy mają zbyt wysokie mniemanie o tych średniakach do GP, jeśli faktycznie sądzą, że Klapy nie mogą doczekać się czegoś pokroju STARFIELDa. Po prostu temat ożył, bo Figarx wkleił bekowego screenshota i tyle.Nie Paoluj Bzdurasie, bo Tobie to nie przystoi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jedyne co na PS5 mam od MS'u to podstawowe Diablo 4 i... nie potrzebuje więcej , tego diablo w sumie też nie ale to już mój błąd.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Wredny napisał(a):Ale kto "przebiera nóżkami"? XBOTy mają zbyt wysokie mniemanie o tych średniakach do GP, jeśli faktycznie sądzą, że Klapy nie mogą doczekać się czegoś pokroju STARFIELDa. Po prostu temat ożył, bo Figarx wkleił bekowego screenshota i tyle.Nie Paoluj Bzdurasie, bo Tobie to nie przystoiCo chwilę gdzieś widzę pytanie, a to czy Forza na premierę, a to czy Starfield już potwierdzony, a czy Gearsy już zapowiedzieli. Nie paoluję, po prostu rzuca się w oczy i raz na jakiś czas odpowiem jak takie jimsony się uaktywnią. Gdybym miał wezyrować to bym na każdy taki post odpowiadał A i tak w głębi duszy wszyscy wiemy, że mnie po prostu dupa piecze o tę najnowszą alojkę z cukrzycą, bo akurat na Xboxa się nie doturlała
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Pix napisał(a):ostatnim exem będzie przejście phila spencera do playstation. godny następca pijaka jimbo. nie byłoby przynajmniej tyle gaasów na playstation. bo w sumie żadnych gier by nie byłoPrzecież akurat od jakiegoś czasu MS wydaje najwięcej gier. Faktem jest że wcześniej było totalne guwno które dołożyło cegiełkę do ogólnego rozrachunku 18 minut temu, Wredny napisał(a):Ale kto "przebiera nóżkami"? XBOTy mają zbyt wysokie mniemanie o tych średniakach do GP, jeśli faktycznie sądzą, że Klapy nie mogą doczekać się czegoś pokroju STARFIELDa. Po prostu temat ożył, bo Figarx wkleił bekowego screenshota i tyle.Nie Paoluj Bzdurasie, bo Tobie to nie przystoiMoże mogą się doczekać, może nie mogą. Wyniki sprzedażowe pokażą, ja nie będę zdziwiony jeśli Starfield będzie w topkach zakupowych po premierze na Ps5.Pomimo całego pojazdu to nawet na Steamie zrobił całkiem dobry wynik
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Wyniki sprzedażowe pokażą, ja nie będę zdziwiony jeśli Starfield będzie w topkach zakupowych po premierze na Ps5. Na bank będzie. Wystarczy zobaczyć kto tu na forum gra na plejce żeby wiedzieć że gra Starfield w końcu dotrze do swojego targetu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 33 minuty temu, Bzduras napisał(a):Co chwilę gdzieś widzę pytanie, a to czy Forza na premierę, a to czy Starfield już potwierdzony, a czy Gearsy już zapowiedzieli. Nie paoluję, po prostu rzuca się w oczy i raz na jakiś czas odpowiem jak takie jimsony się uaktywnią. Gdybym miał wezyrować to bym na każdy taki post odpowiadał A i tak w głębi duszy wszyscy wiemy, że mnie po prostu dupa piecze o tę najnowszą alojkę z cukrzycą, bo akurat na Xboxa się nie doturlała A co to rozmawiac nie wolno? Interesuje sie branza. Mimo ze w Starfielda raczej nie zagram to i tak mnie ciekawi czy wyjdzie na PS5. Lubie rozmawiac o trendach i twistach w branzy. Ten screen wyzej pokazuje jak slowa sie zle starzeja i tyle.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wolno, owszem. A hipokryzji niektórych zauważyć nie wolno?Akurat ten skrin to jest goty, spenser sam się zaorał razem z resztkami swojej wiarygodności.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tego starfielda w końcu kiedyś ogram bo jest w game passie, ale żeby to kupować za prawdziwe pieniądze to nigdy bym nie pomyślał. Już ciekawiej wygląda ten mod star wars.