Opublikowano 20 września 20213 l Jakby ktos byl zainteresowany to posiadam kod znizkowy 100zl na FIFA22 dowolna edycja w Media Expert - priv
Opublikowano 21 września 20213 l Autor Jakby ktos byl zainteresowany to posiadam kod znizkowy 100zl na FIFA22 dowolna edycja w Media Expert - priv@hubibialek coś dla Ciebie
Opublikowano 21 września 20213 l Gdzie znajde wcześniejszy dostęp w ea play na ps5 nie da się otworzyć aplikacji jedynie wyszukując gry
Opublikowano 21 września 20213 l https://transfery.info/aktualnosci/fifa-22-36-najlepszych-bramkarzy-jest-dwoch-polakow/155388 Pozycja Mendy'ego pokazuje, gdzie można sobie wsadzić te statsy.
Opublikowano 21 września 20213 l No Szczęsny jest w tej grze drugim najlepszym piłkarzem całej Serie A.
Opublikowano 21 września 20213 l Szczesny wyciagnie to czego nie wyciagnie Fabianski a co Szczesny spierdoli to obroni Fabianski, czego nie rozumiecie? xDD Przeciez on jest bardzo dobrym bramkarzem, zdarzaja sie mu niestety wpadki jak ma spadek formy
Opublikowano 22 września 20213 l What time does FIFA 22 come out on EA Play? The EA Help Twitter account has confirmed the FIFA 22 EA Play early access trial starts at 10:00 PT, 13:00 ET, and 18:00 BST on September 22nd. We've added a countdown timer further up to show you how long you have to wait.6 godzin temu
Opublikowano 22 września 20213 l Pany jak by ktoś posiadał na zbyciu kod zniżkowy do ME to chętnie przygarnę ;-)
Opublikowano 22 września 20213 l Jesssu, jaka ta gra jest kasztaniasta xD Już nawet nie będę pisać o rozgrywce, szkoda czasu na takie elaboraty, ale kurwa, ta grafika na Series X Oni celowo robią tak marną oprawę, w tym tak marne tekstury murawy, niegodne nawet poprzedniej generacji... FIFA 15/16 na Ignite to next-gen przy tym czymś. Tylko dlaczego?
Opublikowano 22 września 20213 l 30 minut temu, krzysiek923 napisał: Jesssu, jaka ta gra jest kasztaniasta xD Już nawet nie będę pisać o rozgrywce, szkoda czasu na takie elaboraty, ale kurwa, ta grafika na Series X Oni celowo robią tak marną oprawę, w tym tak marne tekstury murawy, niegodne nawet poprzedniej generacji... FIFA 15/16 na Ignite to next-gen przy tym czymś. Tylko dlaczego? Bo sprzedaż i ten tryb hazardowy, który spie&dolił większość gier utwierdza ich w przekonaniu, że jest spoko
Opublikowano 22 września 20213 l Lepiej mi się gra niż w 21. Jakoś tak wolniej się wydaje, piłka jakby cięższa, generalnie na plus i może nawet kupię.
Opublikowano 22 września 20213 l No ja też kupię, bo niema wyboru. Oczywiście i tak będę grał tylko w kariere managera, albo kariere piłkarza.
Opublikowano 22 września 20213 l 1 godzinę temu, Moldar napisał: Lepiej mi się gra niż w 21. Jakoś tak wolniej się wydaje, piłka jakby cięższa, generalnie na plus i może nawet kupię. Mam podobne wrazenia. I faktycznie sporo nowych animacji. Zobaczymy czy za miesiac nie zmienia wszystkiego patchem, zeby w fucie mozna bylo klepac bez patrzenia.
Opublikowano 22 września 20213 l + jest lepiej niż w 21 - grafika (zwłaszcza murawa) - animacje (rwane, ślizgający się piłkarze) - spadki klatek przy wybiciach piłki z 5 metra, czy z środka boiska - online to nadal rak, ciśnij żeby wbić, a coś wpadnie 5/10
Opublikowano 22 września 20213 l Ktoś zrobi porównanie Fify Oldgen vs Nextgen ? Rzeczywiście ten hypermotion to gamechanger ? [emoji3]
Opublikowano 22 września 20213 l 12 minut temu, MarJanOS napisał: Ktoś zrobi porównanie Fify Oldgen vs Nextgen ? Rzeczywiście ten hypermotion to gamechanger ? wolne żarty
Opublikowano 23 września 20213 l Rok rocznie się nabierałem, trial na xboxie tylko potwierdził moje przypuszczeniaTrochę nowych animacji, nowy komentarz i składy, dokładnie ten sam rak online.Pierwsza fifa którą odpuszczam na premierę, 279 zł za takiego gniota?Za miesiąc będzie kosztować 150 zł, wtedy można przemyśleć
Opublikowano 23 września 20213 l Nazywasz to gniotem, ale za 150 zł można przemyśleć? W gnioty to się za darmo nie gra i nie wspiera takie praktyki.
Opublikowano 23 września 20213 l Ogólne wrażenie z gry zdecydowanie lepsze niż w przypadku 21. Trial na xboxie jest chyba bez ulepszenia do xsx.