Gość S3V3N Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 12 godzin temu, iluck85 napisał: Nie przesadzajmy. Switch jest fajny, wkładasz Mario i grasz...... No do SD zapodajesz Mario ze Switcha i grasz Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Nie sprawdziłem jeszcze Switcha. Mam taka kupkę do nadrobienia, ze SD leży na chwile obecna więcej się bawię i testuje niż gram. Ale kumpel się podjaral i chciał dla dziecka kupić. Odradzam mu, niech zostanie młoda na switchu. Edytowane 28 Września 2022 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Któryś Mario nie dziala w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Switch to gówno i nie ma sensu porównywać do niego decka czy w ogóle pisać tu o nim. Nie wierzę że ktoś obcujący z cudem techniki Gabe'a wróci do gry na tym tablecie. A gry z Mario polecam wsadzić sobie w pękające dupy. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 I wbijam szpilkę. Ekran Sd ma trochę wyprane kolory. Do Switcha oled nie ma podejścia. Szach mat Ale ergonomia lepsza w SD, bo mimo rozmiarów spód nie jest płaski tylko wyprofilowany. Kij zawsze ma 2 końce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość S3V3N Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 10 minut temu, pawelgr5 napisał: Któryś Mario nie dziala w ogole? NP te działają idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Klasyk 0 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Ogarnął ktoś mgs4 na Steam decku? Zawiesza sie w menu. Problem nagminny nie tylko na sdWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość S3V3N Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 W dniu 26.09.2022 o 13:19, iluck85 napisał: Który tutaj z szanownego grona ogarnia emulacje GC/wii? Mam zapytanie na PM. Na PM wysłałem ci zestaw Biosów (pod każdą platformę) Sprawdziłem GC działa idealne Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Jeżeli ktoś zamawiał killswitch case od Dbrand uważajcie. Modele z wiatrakiem Delta źle pracują przez kickstand na magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Fajny bajer: Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Mam Decka od kilku dni i to jest to na co czekałem. Od tego czasu nawet nie odpalałem PC. Teraz służy mi tylko do pracy a Deck do grania. Odkrywanie jego możliwości sprawia mase frajdy. Mój #1 czyli Diablo 2:R udało się zmusić do działania i nie ma nic lepszego niż szybka farma przed spaniem w łóżku. Czekam teraz na większa karte mSD i zabieram się za testowanie emulatorów. Teraz zagłębiam temat odpalania romów zdalnie z dysku NAS - testował ktoś? Edytowane 3 Października 2022 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 https://www.amazon.pl/dp/B09D3LP52K?tag=lowcygier05-21 Samsung 512 za 286zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Ogarnia ktoś emu dolphin? We wszystkich grach na GC jest tak że znikają obiekty w trakcie gry. Pojawiają sie dopiero jak się zbilżasz to się wczytują. Mam tak zarówno w MGS TTS i RECV. Troche próbowałem zmieniac ale nie widze poprawy. Jak to nie pytanie tutaj to może ktoś na PW odpowie - edytne posta. Edytowane 4 Października 2022 przez LiŚciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mad1983jadam 0 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Mi właśnie dziś padły wszystkie przyciski w Decku poza tymi na górze. Nawet w biosie nie reagują więc to chyba coś poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 5 godzin temu, Mad1983jadam napisał: Mi właśnie dziś padły wszystkie przyciski w Decku poza tymi na górze. Nawet w biosie nie reagują więc to chyba coś poważnego. Pisz do supportu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mad1983jadam 0 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Pisz do supportu. Napisałem, ile mniej więcej czeka się na odpowiedź? Pisał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Z cyklu "post z dupy po piwie" Nie podoba mi się dźwięk po wciśnięciu przycisku power. Nie wiem, czy da się to zmienić, ale domyślny brzmi jak chińska gierka elektroniczna z bazaru sprzed 30 lat. Ale im dłużej trzymam SD w rękach, tym bardziej podoba mi się jego design. Z jednej strony prosty, z drugiej elegancki. Zdjęcia tego nie oddają. Porządny sprzęt dla prawdziwych menszczysn, którego nikt nie będzie się wstydził. I chyba gram w jakieś gówniane, mało wymagające gierki, bo mam wrażenie, że bateria trzyma bardzo dobrze, choć jasność i głośność mam wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 A mi się podoba dźwiek. Milion razy lepszy niż np w PlayStation, który od trójki brzmi jakbym mikrofalówkę ustawiał a nie odpalał portal do świata gierek. Odpal sobie takiego Dead Space 3 albo coś bardziej współczesnego AAA - 2 godz i poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 11 minut temu, Dr.Czekolada napisał: PlayStation, który od trójki brzmi jakbym mikrofalówkę ustawiał a nie odpalał portal do świata gierek. No dzięki... Can't unsee... Ogólnie nie planuję grać w "AAA" na Decku, bo od tego mam stacjonarkę i/lub konsole, ale np. na jednym ładowaniu spokojnie pograłem kilka godzin w Miku, Tetris Effect, emulator PS2 i FF3 i jeszcze mi zostało 20% baterii, więc na mój gust dobry wynik. Po prostu spodziewałem się, że będzie gorzej po pierwszych recenzjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 W słabszych grach bateria długo potrafi trzymać. Brakuje mi tylko jakiegoś docka, switcha odkładam i gotowy do akcji następnego dnia, tutaj ciągle szukam kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dock sie robi tylko cos dlugo im schodzi od ostatniego updatu ze bedzie poslizg. Bede bardzo zdziwiony jak bedzie za mniej niz 400zl. Sam uzywam stacji od laptopa ale wolalbym cos zeby posadzic Decka tak jak to ma byc na dedykowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Są zamienniki przecież na rynku. Nie rozumiem czemu miałaby być tak droga (nie, żebym twierdził, że to niemożliwe tylko patrząc na wybór nie widzę powodu akurat dla niej), ma jakieś specjalne funkcje? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Są zamienniki przecież na rynku. Nie rozumiem czemu miałaby być tak droga (nie, żebym twierdził, że to niemożliwe tylko patrząc na wybór nie widzę powodu akurat dla niej), ma jakieś specjalne funkcje? Obstawiam, że moga chcieć odbić sobie troche hajsu na akcesoriach. SD ma świetną cenę i nie wierze ze sporo (jeżeli w ogole) na nim zarabiają w wersji 64GB. Specjalnych funkcji miec nie będzie ale własnie to "posadzenie" na docku by mi odpowiadało mocno. SD jest duży i jak by tak go pionowo postawić obok monitora to w moim przypadku i dla mojego set'upu byłoby optymalnie. Bajer i sztuka dla sztuki ale ponizej 400zł biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 52 minuty temu, pawelgr5 napisał: Obstawiam, że moga chcieć odbić sobie troche hajsu na akcesoriach. SD ma świetną cenę i nie wierze ze sporo (jeżeli w ogole) na nim zarabiają w wersji 64GB. Specjalnych funkcji miec nie będzie ale własnie to "posadzenie" na docku by mi odpowiadało mocno. SD jest duży i jak by tak go pionowo postawić obok monitora to w moim przypadku i dla mojego set'upu byłoby optymalnie. Bajer i sztuka dla sztuki ale ponizej 400zł biorę. Pewnie widziałeś ale już dawno są zamienniki. https://shopee.pl/Unality-do-stacji-dokującej-z-ładowarką-do-gier-Steam-Deck-Type-C-i.561592365.19249019937?gclid=Cj0KCQjw1vSZBhDuARIsAKZlijRCwVpJgTjQ8wcg57y9AABWVt-tEE_xuktI8SCa1ACCTIpkdC1ctnAaAjgCEALw_wcB Tylko ten np nie ma portu ethernet. 2 USB i jedno USB C. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi