Opublikowano 27 października 202427 paź https://www.purepc.pl/steamos-aktualizacja-systemu-dla-steam-decka-oferuje-troche-lepsza-wydajnosc-i-coraz-wiecej-wsparcia-dla-asus-a-rog-ally
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Będzie to wersja z 1 TB, ładny ale mogliby wrzucić od razu VRR więc trochę meh
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Cytat Raczej dobrze, że nie wrzucili vrr. Ot edycja limitowana, a nie kolejny nowy model
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał(a): Śliczna ta wersja celebrujaca 30-lecie PSX-a
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Z ceną przesadzili mocno ale pewnie i tak się sprzeda, że po paru minutach będzie sold out Deczek kochany ale w pod koniec 2024 patrząc na konkurencję to ponad 3k w życiu bym za to nie dal
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Ładna ta edycja limitowana. Jak ktoś chce, to możecie wypełnić coroczną nieoficjalną ankietę dla użytkowników Steam Decka: https://overkill.wtf/the-state-of-steam-deck-2024-survey/
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 51 minutes ago, Daffy said: Z ceną przesadzili mocno ale pewnie i tak się sprzeda, że po paru minutach będzie sold out Deczek kochany ale w pod koniec 2024 patrząc na konkurencję to ponad 3k w życiu bym za to nie dal Ciekawe, czy na gwiazdkę 2025, albo w pierwszej połowie 2026 wprowadzą następcę
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Płakałem że ally tylko biały był a te wariaty SD białe robio. Po co? 8 minut temu, Homelander napisał(a): Ciekawe, czy na gwiazdkę 2025, albo w pierwszej połowie 2026 wprowadzą następcę Patrząc, jak w poborze mocy 15W nic się nie zmienia prawie to najwcześniej o ile nie później.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 7 godzin temu, SnoD napisał(a): Dojenie kasy level Nintendo :p Niby co do tego ma wypuszczenie nowego koloru w limitowanej edycji? Robi to zarówno MS, Sony i jak Nintendo.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 18 minutes ago, Ukukuki said: Niby co do tego ma wypuszczenie nowego koloru w limitowanej edycji? Robi to zarówno MS, Sony i jak Nintendo. Minął prawie rok od premiery OLED. Mogliby spuścić z ceny poprzednie modele a nowy biały z 1TB sprzedawać po dawnej cenie OLEDA.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Zmiana jedynie koloru w moim mniemaniu nie podchodzi pod typowe dojenie. To po prostu inny kolorek którego tylko ostry popierdol z zachcianką może kupić Dojenie zaczyna się gdy nowy model ma choćby jeden jakiś gimmick którego ty nie masz, mocniejszy komponent, coś z softem albo coś. Wtedy twórcy grają na graczu jak na fortepianinie bo wiedzą że jak w Incepcji ta jedna mała myśl o tej rzeczy może zmienić wszystko
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Prawdę mówiąc średnio mi się podoba w czystej bieli. Nie pasuje do domyślnego OS. Może gdyby przyciski były ciemniejsze/czarne, albo całość była dwukolorowa. Tak czy inaczej, ciekawostka co najwyżej.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Mi się biały podoba, pewnie bym taki wziął gdybym nie miał już swojego decka. No i gdyby cena była niższa.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Ally wygląda ogólnie bardzo odpustowo. ROG Asusa? Wykonanie lepsze od decka. W SD czuć te cięcie kosztów. Spoko, odpustu nie ma, ale tak w rękach Asus lepiej wypada. SD był spoko za 1800 i podmiana dysku. Biały fajnie wygląda jak nowy, można myć ręce przed każdym graniem, bo brudne będzie i tak. Największa wada Rog, więc x przyjąłem z otwartymi rękoma. Szalu nie będzie, bo mocna konsole można zrobić, ale będzie to chodzić 40minut.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 1 minute ago, iluck85 said: ROG Asusa? Wykonanie lepsze od decka. W SD czuć te cięcie kosztów. Spoko, odpustu nie ma, ale tak w rękach Asus lepiej wypada. SD był spoko za 1800 i podmiana dysku. Biały fajnie wygląda jak nowy, można myć ręce przed każdym graniem, bo brudne będzie i tak. Największa wada Rog, więc x przyjąłem z otwartymi rękoma. Szalu nie będzie, bo mocna konsole można zrobić, ale będzie to chodzić 40minut. Nie chodzi mi o jakość tylko o design, bardziej stonowany wygląd SD podchodzi mi lepiej.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Biały tak, czarny już lepiej wygląda. Nie jestem fanem biegłego sprzętu. Stacjonarny Xbox jeszcze.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis @Czoperrr Nie bluźnij Edytowane 12 listopada 202412 lis przez SnoD
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 5 godzin temu, l33t napisał(a): Śliczna ta wersja celebrujaca 30-lecie PSX-a Nie no tyle to nie, można mieć dopasionego rożka w tej cenie
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Pewnie, że nie. Dokładnie jak @iluck85 wyżej prawi, Decka należy kupić tanio, zapakować porządny dysk i mieć święty spokój. Chociaż przyznaję, że OLED mnie kusi regularnie od miesięcy (nie tylko ze względu na sam ekran). Ale póki co zostaję z oryginalnym modelem, bo i tak zapewnia mi regularnie znacznie więcej frajdy niż tradycyjne konsole zaparkowane pod TV. A na marginesie: sam SteamOS to wciąż dla mnie niesamowity gamechanger, dlatego nie wyobrażam sobie póki co rezygnacji z niego na rzecz Windowsa. Baza wiedzy odnośnie sprzętu czy software'u, wynikająca z liczby graczy posiadających dzisiaj Decka ma dla mnie spore znaczenie.