agst 131 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Ja mam podobnie, ale zagrać nadal bardzo chce, tylko ciśnienia brak. Ale jestem pewny że jak już się dorwe, to będzie się super gralo, bujanie sie po mieście było super w jedynce i MM, i przez to te znajdzki się przyjemnie zbierało nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 co sonka, to sonka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 https://blog.playstation.com/2023/09/15/marvels-spider-man-2-hands-on-report-gameplay-details-on-symbiote-powers-combat-ps5-features-and-more/ Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Właśnie oglądam jakieś preview i będą dwa tryby graficzne (30 i 60 FPS), oba z RT (pewnie ten 30 dodatkowo z jakimś oświetleniem czy AO RT). Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 4 minuty temu, łom napisał: Właśnie oglądam jakieś preview i będą dwa tryby graficzne (30 i 60 FPS), oba z RT (pewnie ten 30 dodatkowo z jakimś oświetleniem czy AO RT). To słabo oglądasz bo będą trzy. 30/40 i 60 Wszystkie z RT Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 13 minut temu, aset napisał: To słabo oglądasz bo będą trzy. 30/40 i 60 Wszystkie z RT W trybach konsolowych Insomniac nie ma sobie równych od wielu lat 2 godziny temu, YETI napisał: co sonka, to sonka Wreszcie ktoś to robi dobrze (tzn. jak w GTA V :D) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 No ten quick travel to jedyne miejsce, gdzie czuć next gena. Poza tym to ta sama gierka co już była. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 2 minuty temu, Sebas napisał: No ten quick travel to jedyne miejsce, gdzie czuć next gena. Poza tym to ta sama gierka co już była. Nie wiem, właśnie jestem po 8 minutach tutaj i jest grubo, a w Spiderze mam platynę... jak to jest to samo to nie wiem czego oczekujemy xD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Do pełni szczęścia z trybów oferowanych jak dotąd przez Sony w grach first party w tej generacji brakuje jedynie VRR mode. Taki tryb quality z odblokowanym frameratem byłby niezwykle przydatny po premierze PS5 PRO, a nawet PS6 (o ile będzie wstecznie kompatybilne). Na mnie wczorajszy pokaz zrobił duże wrażenie. Ten z PlayStation Event mnie nie porwał. Tu szczególnie zachwycił mnie odległy draw distance miasta przy dynamiczniejszym niż w jedynce przemieszczaniu się. Do błyskawicznych loadingów gry Sony zdążyły już wcześniej przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 znając życie pewnie będzie jakiś czas po premierze, dodawali już te tryby do poprzednich gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 No widzisz @Square są spoko tryby graficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Kurde jak to wyglada, będę ogrywał w 40 bo najrozsądniejsza opcja z ficzerami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Magicy w tym Insomniacu z tymi trybami 60 i 40 z jakimkolwiek RT. Ciekawe, czym to jest spowodowane, że inni nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Godzinę temu, Hal Emmerich napisał: Do pełni szczęścia z trybów oferowanych jak dotąd przez Sony w grach first party w tej generacji brakuje jedynie VRR mode. Taki tryb quality z odblokowanym frameratem byłby niezwykle przydatny po premierze PS5 PRO, a nawet PS6 (o ile będzie wstecznie kompatybilne). Na mnie wczorajszy pokaz zrobił duże wrażenie. Ten z PlayStation Event mnie nie porwał. Tu szczególnie zachwycił mnie odległy draw distance miasta przy dynamiczniejszym niż w jedynce przemieszczaniu się. Do błyskawicznych loadingów gry Sony zdążyły już wcześniej przyzwyczaić. Jest tryb z vRR Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 To są geniusze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: To są geniusze. Gwiazdy Rocka z Burbanku. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: W trybach konsolowych Insomniac nie ma sobie równych od wielu lat 5 godzin temu, YETI napisał: Nie mogę się z tym nie zgodzić. "Miles Morales" to jedna z najpiękniejszych gier na nextgenową PS... Konkurować z nią może "The Last of Us: Part II", a także "TLOU: Part I" w wersji remasterowanej, odświeżonej do Ps5, plus "Horizon: Forbidden West". W niedawnym ,,pajączku" z Milesem na nextgena Sony wizualnie zagrał cały świat przedstawiony - drobne mankamenty można było dostrzec, np. podczas zmiany ruchu kamery i nagłych skokach zbliżeń czy oddaleń, gdy sterowało się postacią etc. Ale... i tak było wybornie: jeśli masz OLED, najlepiej o dużej przekątnej, i to z nowszej generacji technologicznej, to grając w ten tytuł czujesz się tak jakbyś sterował postacią i był częścią tej rzeczywistości w czasie rzeczywistym, jakby to się działo naprawdę... i to teraz! xD. Aż się boję, że mój tv (OLED LG E8 65c) będzie na "Marvel's Spider-Man 2" za stary, ba!, na całą całą resztę gier, która będzie wychodzić pod koniec tego roku oraz w przyszłym. I ciekawe jak będzie się grało (bo żadne screeny tego nie pokażą), jeśli graficznie poustawiam wszystko na maksa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 4 minuty temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: Nie mogę się z tym nie zgodzić. "Miles Morales" to jedna z najpiękniejszych gier na nextgenową PS... Konkurować z nią może "The Last of Us: Part II", a także "TLOU: Part I" w wersji remasterowanej, odświeżonej do Ps5, plus "Horizon: Forbidden West". W niedawnym ,,pajączku" z Milesem na nextgena Sony wizualnie zagrał cały świat przedstawiony - drobne mankamenty można było dostrzec, np. podczas zmiany ruchu kamery i nagłych skokach zbliżeń czy oddaleń, gdy sterowało się postacią etc. Ale... i tak było wybornie: jeśli masz OLED, najlepiej o dużej przekątnej, i to z nowszej generacji technologicznej, to grając w ten tytuł czujesz się tak jakbyś sterował postacią i był częścią tej rzeczywistości w czasie rzeczywistym, jakby to się działo naprawdę... i to teraz! xD. Aż się boję, że mój tv (OLED LG E8 65c) będzie na "Marvel's Spider-Man 2" za stary, ba!, na całą całą resztę gier, która będzie wychodzić pod koniec tego roku oraz w przyszłym. I ciekawe jak będzie się grało (bo żadne screeny tego nie pokażą), jeśli graficznie poustawiam wszystko na maksa... Nie będzie za stary. Jakość obrazu nieznacznie się różni z nowymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Ależ to wygląda. Day one wchodzi bez zastanowienia, tylko jak znaleźć czas na to wszystko co wychodzi w najbliższych miesiącach, wspaniały czas dla graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Wyglada kozacko, chyba pierwsza gra pokazująca taki pazur ps5 (obok zapowiadającego się fajnala) Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 W maju byłem w NY, większość miejsc znam z jedynki Spidermana i jak teraz patrzę na to miasto i Coney Island czy Brooklyn to wspomnienia wracają, uwielbiam to miasto a w tak next genowej wersji to będzie najlepszy Nowy Jork jaki dane nam będzie zwiedzać. Ciekawe jak kwestia z soundtrackiem czy też będzie tak świetny jak jedynka, a noże Atmosa będzie obsługiwać? Skoro hardware już mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Fajne odbicia na szybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi