Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Ja w sumie się chyba wstrzymam z kolejnym przejściem. Aby od początku używać nowych ciuszków albo tych z Niera to musiałbym dokończyć przejście na głównym sejwie i na nim zacząć kolejne NG+. Zaczynając normalnie to wszystko to wpada dość późno.

W sumie się też trochę wkurzyłem/rozczarowałem na te rzeczy z Niera. Ta domyślna suknia jak i cycuchy na wierzchu spoko, ale zajebisty strój dla Lily jest zniszczony przez obowiązkową opaskę. Plus sama forma pozyskania ich jest nijaka. Przy strojach za fotki to jeszcze pasowało, bo darmowe, a tutaj aż się prosi o jakąś ciekawą misję i bossa, a nie uderz samochód, jedno zdanie i tyle.

Nie wiem, może najpierw przejdę drugą połowę gry i w kolejnym NG+ się zatrzymam znowu na Pustyni pod ewentualne nowe stroje.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Mi się wydaję, że oni robią tyle konentu by zaimplementować go sobie później łatwo do dwójeczki, która mam nadzieje już dawno się dla nas smaży :obama:

Opublikowano

Też mam podobne odczucia. Tym razem to trochę mało jednak. I w sumie no pozbierane i tyle. Czekanie na kolejne ? xD

1934ae59c8538-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie da się tych efektów wizualnych przy atakach wyłączyć i czasem psują fajnego screena. Do póz i regulacji postaci z PM z Cyberpunka trochę brakuje.

1934b64b6ff99-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Dobra, my work here is done.

Niech klepią ten sequel szybciej, a nie! Wracam do Horizona.

1934b95fa2058-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? :facepalm:

Opublikowano

I jeszcze dorzucali taki tryb co pozwala pod spódniczkę zajrzeć, nie bądź hejterem.

Opublikowano

Ja kupiłem a jeszcze gry nie odpaliłem, w czym problem? :gigabeta:

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Ktoś jeszcze pamięta "zbroję dla konia"? :Coolface: To prawie to samo co mamy tutaj. Te 45zł wolę inaczej spożytkować.

Opublikowano

Oooo :obama:

Opublikowano

Stellar Blade Nier DLC > Shadow of the Erdtree

Powinno być w zestawieniu do głosowania na GOTY.

Opublikowano

No to fajny motyw. Szkoda tylko że ta muza z Niera na Pustkowiach i Pustyni taka wkurzająca.

Opublikowano
4 godziny temu, szurubur napisał(a):

serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? :facepalm:

tak 

dodatkowo muzyczka z Nierka :pepegasm::pepegasm:

Opublikowano

Szymon z PlayStation Polska robi teraz streama i jak zobaczył tej strój z biustem na wierzchu to tylko się zaśmiał i szybko wrócił do poprzedniego, żeby go wybrać bo w nim jest zakryta. Później jeszcze jak ktoś spytał jakie są stroje to pokazał ten poprzedni nie przybliżając go i powiedział, że ten będzie najmniej popularny. :rofl:

Opublikowano

Serio topless wdzianka i nudesy w tej gierce są dostępne na konsoli? Co to się będzie działo jak wejdą mody na wersję PC :obama:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał(a):

Nie instalujcie najnowszej aktualizacji!

Jakbyś czytał temat to byś wiedział, że to dotyczy tylko strojów z Niera.

Opublikowano

Wy gracie w to czy trzepiecie kapucyny tylko? Bo tu mało co jest o grze i już trochę stulejką daje ;)

Gram sobie i w ogóle nie mam parcia żeby robić zdjęcia cyców

Opublikowano

Ale "myśmy" już to dawno ograli po kilka razy.

Opublikowano

Ja sobie gram i będzie GOTY raczej dla mnie, jeśli na forum nie będzie dlc do Eldena :) Z NIER dlc jest 10/10 obecnie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Moldar napisał(a):

Czyli teraz patrzą na cycki

Nie tylko na cycki. Na inne rzeczy też.