Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Ja w sumie się chyba wstrzymam z kolejnym przejściem. Aby od początku używać nowych ciuszków albo tych z Niera to musiałbym dokończyć przejście na głównym sejwie i na nim zacząć kolejne NG+. Zaczynając normalnie to wszystko to wpada dość późno.

W sumie się też trochę wkurzyłem/rozczarowałem na te rzeczy z Niera. Ta domyślna suknia jak i cycuchy na wierzchu spoko, ale zajebisty strój dla Lily jest zniszczony przez obowiązkową opaskę. Plus sama forma pozyskania ich jest nijaka. Przy strojach za fotki to jeszcze pasowało, bo darmowe, a tutaj aż się prosi o jakąś ciekawą misję i bossa, a nie uderz samochód, jedno zdanie i tyle.

Nie wiem, może najpierw przejdę drugą połowę gry i w kolejnym NG+ się zatrzymam znowu na Pustyni pod ewentualne nowe stroje.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 187,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Mi się wydaję, że oni robią tyle konentu by zaimplementować go sobie później łatwo do dwójeczki, która mam nadzieje już dawno się dla nas smaży :obama:

Opublikowano

Też mam podobne odczucia. Tym razem to trochę mało jednak. I w sumie no pozbierane i tyle. Czekanie na kolejne ? xD

1934ae59c8538-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie da się tych efektów wizualnych przy atakach wyłączyć i czasem psują fajnego screena. Do póz i regulacji postaci z PM z Cyberpunka trochę brakuje.

1934b64b6ff99-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Dobra, my work here is done.

Niech klepią ten sequel szybciej, a nie! Wracam do Horizona.

1934b95fa2058-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? :facepalm:

Opublikowano

I jeszcze dorzucali taki tryb co pozwala pod spódniczkę zajrzeć, nie bądź hejterem.

Opublikowano

Ja kupiłem a jeszcze gry nie odpaliłem, w czym problem? :gigabeta:

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Ktoś jeszcze pamięta "zbroję dla konia"? :Coolface: To prawie to samo co mamy tutaj. Te 45zł wolę inaczej spożytkować.

Opublikowano

Oooo :obama:

Opublikowano

Stellar Blade Nier DLC > Shadow of the Erdtree

Powinno być w zestawieniu do głosowania na GOTY.

Opublikowano

No to fajny motyw. Szkoda tylko że ta muza z Niera na Pustkowiach i Pustyni taka wkurzająca.

Opublikowano
4 godziny temu, szurubur napisał(a):

serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? :facepalm:

tak 

dodatkowo muzyczka z Nierka :pepegasm::pepegasm:

Opublikowano

Szymon z PlayStation Polska robi teraz streama i jak zobaczył tej strój z biustem na wierzchu to tylko się zaśmiał i szybko wrócił do poprzedniego, żeby go wybrać bo w nim jest zakryta. Później jeszcze jak ktoś spytał jakie są stroje to pokazał ten poprzedni nie przybliżając go i powiedział, że ten będzie najmniej popularny. :rofl:

Opublikowano

Serio topless wdzianka i nudesy w tej gierce są dostępne na konsoli? Co to się będzie działo jak wejdą mody na wersję PC :obama:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał(a):

Nie instalujcie najnowszej aktualizacji!

Jakbyś czytał temat to byś wiedział, że to dotyczy tylko strojów z Niera.

Opublikowano

Wy gracie w to czy trzepiecie kapucyny tylko? Bo tu mało co jest o grze i już trochę stulejką daje ;)

Gram sobie i w ogóle nie mam parcia żeby robić zdjęcia cyców

Opublikowano

Ale "myśmy" już to dawno ograli po kilka razy.

Opublikowano

Ja sobie gram i będzie GOTY raczej dla mnie, jeśli na forum nie będzie dlc do Eldena :) Z NIER dlc jest 10/10 obecnie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Moldar napisał(a):

Czyli teraz patrzą na cycki

Nie tylko na cycki. Na inne rzeczy też.