Opublikowano 17 grudnia 20231 r 11 godzin temu, pawelgr5 napisał: Skoro tak to może wezmę jak trylogia spadnie poniżej 100zł. Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r 16 godzin temu, MatekDM napisał: Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie. Na taką odpowiedź czekałem, kupione
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Na PS4 za 80 zł nówka folia, ale wkurza fakt, że wersja płytowa nie pozwala pobrać wersji ps5. W ps+ chyba tylko vice city dali na chwilkę, a może rzuca jeszcze cała trylogię, skoro GTAV właśnie dodali.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r po co czekać aż wrzucą do plusa/gp jak można kupić abonament gta+ bodajże 26 zł na miesiąc. niedawno w ramach abonamentu wrzucili całą trylogię
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Cała trylogia już była w abo plus i gp. W GP na pewno San Andreas, a w plusie Vice City i chyba też III ale tu mogę się mylić. Te gry były jednak w takim stanie, że nawet za darmo nie chciałem w to grać.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Trójki nie było w żadnym abonamencie. A ona i VC wyglądają zdecydowanie najlepiej. San Andreas nie zagryzło, chociaż może miałem przesyt. A ten wygląd trylogii na telefonach mocno kłuje w serduszko, tak to powinno być odświeżone
Opublikowano 11 lipca 20241 r Odświeżam temat, bo naszła mnie chęć ogrania tych remasterów. Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5? Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci No i jakbym na PS5 chciał ograć "dedykowaną" wersję, to tylko w cyfrze, bo płyta umożliwia tylko ogranie wersji PS4?
Opublikowano 11 lipca 20241 r Tak, wersja PS5 tylko cyfra. Natomiast wersje PS4 działają już bardzo dobrze, podobno nawet lepiej z klatkarzem niż te dedykowane PS5. A różnic w rozdzielczości raczej nie zauważysz. Czyli nie przejmuj się i graj w dowolną wersję. Pudła już taniutko chodzą, a cyfra bywa na przecenach sezonowych.
Opublikowano 11 lipca 20241 r 6 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5? Bardzo dobrze to wygląda. Ograłem cały remaster na platynkę i nie otrzymałem żadnego istotnego buga. Nic się nie zawiesiło, wysypało - nic z tych rzeczy. 7 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci To zaś wciąż jest więc w postaciach więc jeśli Ci to mega przeszkadza - odpuść sobie.
Opublikowano 11 lipca 20241 r Dzięki chłopakiChyba zapoluję na cyfrę, jak będzie w jakiejś przecenie. @HenrykIggObekowe ryje nie przeszkadzają mi
Opublikowano 11 lipca 20241 r @Paolo1986 Jeszcze chyba masz opcje kupić za niecałe 40 zł suba gta+ I też w tej subskrypcji jest trylogia
Opublikowano 12 listopada 20241 r Nie spieszyli się, ale lepiej późno niż wcale. Czas przeprosić się z San Andreas, może z tym paczykiem w końcu uda się dojechać do końca WERSJI DEFINITYWNEJ
Opublikowano 12 listopada 20241 r Idealnie zbiegło się w czasie, bo 18 listopada GTA:SA opuszcza PS+.
Opublikowano 12 listopada 20241 r 11 minut temu, Shankor napisał(a): Idealnie zbiegło się w czasie, bo 18 listopada GTA:SA opuszcza PS+. Serio? A to chujki, takie info powinno być dostępne dużo wcześniej. W PS App zero info.
Opublikowano 12 listopada 20241 r A tu trójeczka i Vice City: Wszędzie włączyłem klasyczne oświetlenie, a także bloom, blur i lens flare'y. Wiem, że poprawili sporo błędów, np. dźwięki otwierających się drzwi do garaży, postawę CJa na rowerze, mam wrażenie że japy też lepiej wyglądają.
Opublikowano 12 listopada 20241 r No jest lepiej, zdecydowanie. Oświetlenie i LOD wróciły do tego co było w oryginałach, przez co znów jest poczucie skali i nie widać już Mount Chilliad stojąc przed domem Teraz na promce to nawet chyba mogę polecić. Aha, stara generacja i Switch nie dostaną tej łatki.
Opublikowano 12 listopada 20241 r Całkiem przypadkiem pewnie ten patch wrzucają chwilę przed wywaleniem gta:sa z plusa XDD pobawcie się gracze chwilę, a potem zapraszamy do kupna
Opublikowano 12 listopada 20241 r Szkoda że pacz z edycji komórkowej do 20 letniej gry jest za mocny dla switcha i starszych konsol, pewnie mają za mało mocy
Opublikowano 12 listopada 20241 r To też beka, chociaż tak nextgenowe ficzery jak oświetlenie i LOD z wersji PS2 nie są za darmo. I tak dziwne, że nie dali tego jako PS5 Pro Enhanced only
Opublikowano 12 listopada 20241 r jakbym musiał wybierać to i tak na pc lepiej kupić oryginalną trylogię + gta4 complete za 200 zł niż to za 120zł. dla młodszych graczy na pewno to jest przystępniejsze, ale mi za bardzo siedzi w głowie oryginał