Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nom, Francuziki pięknie wyjaśniły innych Francuzików i przy okazji 3/4 całej branży. Zostać pokonanym przez nowe IP, z bądź co bądź niszowego gatunku, które przeszło bez wielkiej kampanii marketingowej, Ubisoft zezłomowany po całości boomer

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 195,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

Pamiętacie jeszcze Concord 2.0?

No więc... nie jest zbyt dobrze :( ponoć gierka wypadła fatalnie w fazie testów, a krótko po tym szefowa studia postanowiła się zwolnić. Kurcze, ciekawe czemu, tak fajnie się to zapowiadało

zO7XQM3.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacji

IMG_4790.jpeg

Opublikowano
4 hours ago, Homelander said:

Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacji

IMG_4790.jpeg

Może w grze Zelda też jest transem, nie ma dowodów, że nie jest.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że jakby nie pisali że to trans to nikt by się nie skapnął no ale jedno słowo i już jest nagonka. Najwidoczniej, przynajmniej wyglądem, jest najbliżej oryginału. :)

Opublikowano

Teraz nagle patrzą na wygląd aktorów przy wyborze ról?! vegeta_smile

Opublikowano

No ale lookalike jest spory, to, że tranzystor to już tam walić bo chyba Zeldziocha nigdzie w gierkach nie ściągała majtów i nie krzyczała MAM BROCHĘ, LINK PA NA TO! Skille aktorskie też chyba jakieś ma (nie wiem, nie oglądałem, ale chwalono za Euforię w sieci). Na pewno lepszy cast niż ziemniaczana Ellie nosacz3

Opublikowano

Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male". No nic, widać z castingów wyszło, że nie na na tym świecie aktorki zdolnej zagrać Zeldę i musi to robić facet. Jak w starożytnej Grecji

Opublikowano

No i luks. Chłop i tak lepiej zagra lepiej babe od baby

Opublikowano
Just now, Pupcio said:

No i luks. Chłop i tak lepiej zagra lepiej babe od baby

Ciekawe czy będzie z Linkiem jadł truskawki

Opublikowano

Swoje nawzajem beda jedli.

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male".

Ale bzdury xd

Hunter przeszła normalnie tranzycję jakieś 10 lat temu a w paszporcie ma 'male' bo jej tak zmienili bez jej zgody jak Trump doszedł do władzy podpisując "Executive Order 14168". Normalnie miała "female" w paszporcie przed tym.

Zresztą jeżeli myślisz że tak potrafi wyglądać osoba która nie zrobiła NIC w kwestii tranzycji to ja już nie wiem jak to skomentować xD

image.png

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?

Opublikowano

No, ale z ryja pasuje, i właśnie takie jurne elfice napastuje kratościo. Biorąc pod uwagę, że to nintendo, to wszystko zostaje w rodzinie.

Opublikowano

Ja powiem to co wszystkim w tym temacie chodzi po głowie, że wolałbym jednak babę, żeby można było podwalać do księżniczki i nie być gejem. Z transem może być ciężko, ale kto wie.

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?

Stoczyło się między innymi przez ludzi Twojego pokroju.

Opublikowano

Nie no, tu akurat trzeba się zgodzić. Wolałbym być przez 10 godzin hardkorowo ruchany przez 10 transów niż przez 5 sekund całować się z Bellą.