Opublikowano środa o 23:532 dni 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):Chcę zapytać czemu Observer nazywa ich wokeCo mnie wołasz o 2 w nocy, to Josh pisał a nie ja, idź spać.
Opublikowano czwartek o 00:042 dni 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):idź lepiej wklej jakieś memy o zabijaniu transpłciowych ludzi albo o Belli, do tego się nadajesz Może nie od niego ale masz tu prosto od AVGN-a, z jego fanpejdża Cinemassacre.Prosto z gry Cybermorph Edytowane czwartek o 00:182 dni przez SebaSan1981 Pierdolone literówki
Opublikowano czwartek o 05:172 dni Szybko poszło. Podobno zatrudnili nielegalnych imigrantów do pracy nad grą xD. To, że visa chciała to finansować rozumiem bo to najgorsze ścierwa ale microsoft to jednak też ścierwo
Opublikowano czwartek o 07:132 dni 7 godzin temu, Homelander napisał(a):Ja w sumie też jestem tego ciekawy, więc zapytam. O Twoje szare komórki się nie boję@Josh dlaczego Woke Dynamics?Za to co robią w ostatnich latach z marką Tomb Raider- remaster TR1-3, po odpaleniu gry wita Cię eleganckie ostrzeżenie że w grze musisz strzelać do biednych murzynków :( Że Crystal Dynamics odcina się od takich motywów i nie usunęli ich z gry tylko dlatego, że mają stanowić przestrogę i lekcję na przyszłość xD- serial na Netflixie, w którym z Lary zrobiono płaczliwą lesbę, a z Zipa (według lore z gier lowelasa, łamacza damskich serc) geja. Dodam tylko, że CD aktywnie wspierało twórców tej animacji pełniąc rolę producenta wykonawczego - planszówka, która całe szczęście została już skasowana, w której miały się znaleźć abominacje rodem z Concorda. Również nie bezpośrednio od Crystal Dynamics, ale ktoś musiał te wszystkie pomysły zatwierdzać- plotki dotyczące nowego kierunku dla całej serii, gdzie rabowanie grobowców jest postrzegane przez deweloperów jako coś złego i stawiane w jednym szeregu z kolonializmem. Teraz już nie masz się dobrze bawić zwiedzając pradawne grobowce, tylko czuć się źle że robiłeś to w poprzednich grach Jak to Wam nie wystarczy, to poczekajmy jeszcze parę lat, aż wysrają nową część i wtedy zobaczymy czarno na białym jaki jest aktualny stan CD. O ile w ogóle ją wysrają, bo póki co kiepsko im idzie.
Opublikowano czwartek o 07:182 dni 9 godzin temu, Figaro napisał(a):Chcę zapytać czemu Observer nazywa ich woke, ale boję się o moje szare komórkiZrobi tomb raidera z babą!
Opublikowano czwartek o 07:202 dni Szkoda studia. Rise of Tomb Raider to była wybitna przygodówka (moje zdanie nt. jej gameplayu względem głównego konkurenta już znacie ), kiedy słyszałem, że zacieśniają współpracę z MSem byłem wręcz zachwycony, a teraz takie szambo wypływa i jeszcze jebany Microsoft kasuje Perfect Dark. Ten sam jebany Microsoft który zdaje się nie mieć żadnych planów na rozwijanie jakichkolwiek innych IP niż HaloForzaGearsy.
Opublikowano czwartek o 10:092 dni Fable robią przecież.A Rise of Tomb Raider to przekombinowana giereczka robiąca miliard rzeczy, a żadnej dobrze. Jak Angel of Darkness, tyle, że bez bugów
Opublikowano czwartek o 10:262 dni Jo tomb raidery to takie ubigry ale przyjemnie sie w to gra, prznajmniej w jedynke
Opublikowano czwartek o 11:292 dni Godzinę temu, Homelander napisał(a):Fable robią przecież.A Rise of Tomb Raider to przekombinowana giereczka robiąca miliard rzeczy, a żadnej dobrze. Jak Angel of Darkness, tyle, że bez bugówTo Fable to też gnije w jakimś piekle produkcyjnym. Kiedy była pierwsza zapowiedź, z 5 lat temu? I co od tego czasu pokazali? Jest chociaż jakas przybliżona data premiery? Kurva, i jeszcze ten tranzystor z pierwszego trailera z barami szerszymi od moich i podejrzewam, że z grubszym kutasem. Sieczka z tym Crystal Dynamics Jeżeli chodzi o Tomby to już niestety nic nigdy nie przebije Anniversary. Tak jak tam oddali klimat osamotnienia to żaden TR nawet się do tego poziomu nie zbliżył. Wielkie etapy, idealny balans między walką, eksploracją i łamigłówkami, żadnego pieprzenia głupot przez radio, tylko ty jako Lara i grobowce do splądrowania. Początek Shadows dawał mi nadzieje na coś podobnego, mocny vibe TR3, a po godzinie grania JEB lądujesz w jakimś obozowisku gdzie pałętała się masa ludzi zlecających ci questy, aż zaleciało fetorem Ubisoftu :/
Opublikowano czwartek o 11:442 dni 10 minut temu, Josh napisał(a):Fable to też gnije w jakimś piekle produkcyjnym. Kiedy była pierwsza zapowiedź, z 5 lat temu? I co od tego czasu pokazali? Jest chociaż jakas przybliżona data premiery?Logo pokazano w czerwcu 2020, gra zaś zapowiedziana docelowo na 2025 i wyląduje w 2026.
Opublikowano czwartek o 14:232 dni Chrzanić brak opcji rabowania grobowców, czy woke akcenty w nowym TR. Wszystko im zostanie wybaczone, jeśli zdecydują się na to, że Jonah zostanie zrzucony z jakiegoś klifu i to najlepiej w pierwszej scenie. Fabularnie to byłby dobry ruch, bo można byłoby na tym oprzeć motyw zemsty, którą kierowałaby się Lara, a korzyść dla graczy byłaby taka, że nie musieliby słuchać pierdolenia tego bezpłciowego nudziarza, którego obecność na ekranie powoduje chęć odinstalowania gry w trybie natychmiastowym. Edytowane czwartek o 14:242 dni przez Czokosz
Opublikowano czwartek o 17:332 dni Nie wiem kto to Jonah ale walić go, niech wróci stara lara z cyckami i będzie git
Opublikowano czwartek o 17:472 dni Jonah to był taki pierwszy zwiastun mocnego woke - w jedynce był jednym z nijakich eNPeCów, ale ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby zrobić z niego ziomka Lary na dwie następne części, z tym że ani te postacie z jedynki nikogo nie obchodziły, ani w całej tej trylogii nigdy nie udało się stworzyć choćby jednej postaci choć w połowie tak interesującej jak Lara (która też jakaś wybitna nie była, no ale to Lara).W Rise praktycznieSpoilerumarł i strasznie na to liczyłem, ale niestety go wskrzeszono.W Shadows, kiedy ratujemy tego piździelca przed panterą miałem już ciarki żenady, że wielki czarny typ musi być uratowany przez drobną dziewczynkę, ale jeszcze wtedy nie wiedziałem, ze to się nazywa "woke", bo nie było tak wszechobecne, jak teraz.